Alex Napisano 9. april Prijavi Napisano 9. april Danes sem bil na sestanku z enim izmed izdelovalce PVC in alu oken. Namreč, ponovno, po 30 letih, bomo zasteklili teraso. Obstoječa je že stara in dotrajana, najbrž je med šipama 0%, plina. Stvari v tej smeri so v zadnji letih šle rapidno gor, tudi materiali, ki se uporabljajo, so neprimerno boljši kot nekoč. Pri terasah in balkonih je važno, da se na notranji strani ne ustvarja kondenz zaradi toplotnih razlik zunaj-noter. Namesto notranjih žaluzij bomo montirali na zunanjo stran električne rolete. Zanimivo,da ni več takih čakalnih dob kot nekoč, ampsk vse poteka zelo hitro. 3 Citiraj
Alex Napisano 9. april Prijavi Napisano 9. april (urejeno) pred 41 minutami je Bini napisal: Zakaj ne daš zunanjih žalozij? Veš kako je pri nas, ko zapiha orkanska burja ali poleti kaka tramontana. 😊 Sad ga ima, sad ga nema. Vse, kar ni prvijačeno fiksno na zid z vijaki M 10 gre v drugo ulico. 😊 Sedaj so naredili v roletarstvu medle posebne rolete za Primorsko ki naj bi zdražale sunke vetra do 200km/ uro. Popravljeno 9. april od Alex 3 1 1 1 Citiraj
SeekK Napisano 9. april Prijavi Napisano 9. april pred 3 urami je Z M A J napisal: Zanimiv članek na temo ogrevalnega sistema hiše; Vedno optimalna temperatura doma ob minimalni porabi električne energije WWW.RTVSLO.SI Prostorna družinska hiša v Metliki se že tri leta ogreva in hladi z geotermalno toplotno črpalko, ki je izjemno učinkovita in okolju... Tukaj bi bil mal bolj natančen - ni članek, je kopiram: Oglasno sporočilo Citiraj
Jaka32 Napisano 9. april Prijavi Napisano 9. april Meni so dejali na AJM, da ta plin med stekli ze po 3-4 letih izhlapi. Citiraj
godlike Napisano 9. april Prijavi Napisano 9. april pred 2 urama je Bini napisal: Zakaj ne daš zunanjih žalozij? Kamor koli greš v Italiji na dopust, so vsepovsod rolete. Tudi toplotno, so bolj učinkovite, kot žaluzije. Pri nas se pač dela da je lepo, Italjani, pa da služi, ker je manj klime potrebno gnat. 3 Citiraj
Bini Napisano 9. april Prijavi Napisano 9. april pred 1 uro je Alex napisal: Veš kako je pri nas, ko zapiha orkanska burja ali poleti kaka tramontana. 😊 Sad ga ima, sad ga nema. Vse, kar ni prvijačeno fiksno na zid z vijaki M 10 gre v drugo ulico. 😊 Sedaj so naredili v roletarstvu medle posebne rolete za Primorsko ki naj bi zdražale sunke vetra do 200km/ uro. Sem si mislil, da zato👍 1 Citiraj
Shrek Napisano 9. april Prijavi Napisano 9. april pred 41 minutami je Jaka32 napisal: Meni so dejali na AJM, da ta plin med stekli ze po 3-4 letih izhlapi. Že med montažo... pred 25 minutami je godlike napisal: Kamor koli greš v Italiji na dopust, so vsepovsod rolete. Tudi toplotno, so bolj učinkovite, kot žaluzije. Pri nas se pač dela da je lepo, Italjani, pa da služi, ker je manj klime potrebno gnat. Tudi jaz imam rolete...v Sloveniji 😁 2 Citiraj
Bini Napisano 9. april Prijavi Napisano 9. april pred 18 minutami je godlike napisal: Kamor koli greš v Italiji na dopust, so vsepovsod rolete. Tudi toplotno, so bolj učinkovite, kot žaluzije. Pri nas se pač dela da je lepo, Italjani, pa da služi, ker je manj klime potrebno gnat. Pri meni to ni problem, ker ni takega vetra, zato imam krpanke.... 🤗Imam pa 3jno zasteklitev na račun rolet,da pozimi ni preveč izgube. Z žalozijami pa lepo poleti senčim in imam dovolj svetlobe v notranjih prostorih kar pa pri roletah nimaš. Eni imajo celo polkna.... Je pa res, da vsak se sam odloči kaj bo izbral, meni ni žaw.... pred 48 minutami je Jaka32 napisal: Meni so dejali na AJM, da ta plin med stekli ze po 3-4 letih izhlapi. Pri AJM mogoče res..... 🥴😉 2 Citiraj
Alex Napisano 9. april Prijavi Napisano 9. april Pred eno uro je Jaka32 napisal: Meni so dejali na AJM, da ta plin med stekli ze po 3-4 letih izhlapi. Res je. Pri teh, ki sem bil danes pri njih, dajejo 10 let garancije na plin in proti rosenju. Imajo posebno maso, ki drži razdaljo med šipami (melaninsko smolo, ojačano z zelo tanko plastjo nerjavečega jekla) in ne aluminija ali plastike, kot drugje. Tudi ajm so ni poslali predračun a so dražji in slabše profile uporabljajo. 1 Citiraj
Tilen5 Napisano 9. april Prijavi Napisano 9. april Jaz sem vzel isto firmo kot majo starši že ogromno let,.. pa so še vedno tipi topi, upam da bo pri meni isto 2 Citiraj
jures Napisano 9. april Prijavi Napisano 9. april Jaz sem sel spet nazaj v čas. Škaf je pa tud nov 4 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Tilen5 Napisano 9. april Prijavi Napisano 9. april pred 7 minutami je jures napisal: Jaz sem sel spet nazaj v čas. Škaf je pa tud nov Vidim da je brezžični kamin, ker so odzadaj UTP puše prazne. TOP! Je treba sledit trendom 2 Citiraj
jures Napisano 9. april Prijavi Napisano 9. april Ja glih instaliran, utpji so za management kamina treba se stene poflikat pa rore tud. Treba je zakurt ker se vse mora segret, presmrdet itd najprej 2 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Janez007 Napisano petek ob 06:40 Prijavi Napisano petek ob 06:40 (urejeno) Pa mal preveri, kolk se kadi iz dimnika ... po tej tvoji sliki sodeč kar (mogoče pa slika vara) ... plamen naj bi bil pri dobrem izgorevanju (suha drva, dovolj zraka) pšenično rumene barve. Popravljeno petek ob 09:35 od Janez007 1 1 Citiraj
jures Napisano petek ob 10:15 Prijavi Napisano petek ob 10:15 (urejeno) pred 3 urami je Janez007 napisal: Pa mal preveri, kolk se kadi iz dimnika ... po tej tvoji sliki sodeč kar (mogoče pa slika vara) ... plamen naj bi bil pri dobrem izgorevanju (suha drva, dovolj zraka) pšenično rumene barve. brez skrbi. nobenega dima. suha bukova drva. steklo ni 100% transparent, je malo na rjavo, naredi res dobber efekt, ostalo doda samsung, ne dela glih realnih slik Popravljeno petek ob 10:26 od jures 2 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.