Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Ja sj po profilu bi moje še tut ble (zmerim jutri k jih bom premontiral majo vsaj 5mm še) sam v dežju so ble pa res kantastrofa, po mojem bom dobre dve hranu za morebitno rezervo slabši par pa gre papa.
    • O moj bog, pa @Janez007 sej si celo sam Slovenske cenike objavil - kr možgani so se mi ustavili zdajle.🤣      
    • Ejga no, pa ne mi opletat z nemškim računom. Mislim, kake fore, pa sej bom ja vedel za kolk sem kupoval avto in kolk denarjam sem dal zanj.  Ti si kupil rabljenega in se sklicuješ na račun, ki ga sploh sam nisi plačal ampak dobil zraven ob nakupu rabljenega.    Mislim, kaj ma moja samozavest s tem veze in kakšno govorenje na pamet oziroma drugače povedano kot da lažem.   Čak poiščem cenik za to leto.
    • Ne še... bom dal najprej originalne gor. Verjetno zdejle čez vikend. Pa grem pol v dež, da vidim a bodo letos padle nove gume al ne. Če bi samo profil gledal naredim še vsaj 30kkm al pa še več pa bom še vedno na 4mm.  
    • To ni na sredi ceste… in tudi dvomim, da gre za avtentično fotografijo oz. da je tisti avto razbit zaradi grafitija zraven … To kroži že nekaj let po raznih mestih, kjer se najdejo smešne slike      
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.