Tilen5 Napisano 27. maj, 2019 Prijavi Napisano 27. maj, 2019 Meni zadni? v KP niso dejali da bi ?e bil za airbage,.. tko da upam da ne pride kaj po po?ti Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 27. maj, 2019 Prijavi Napisano 27. maj, 2019 Meni so tudi poslali vpoklic. Imam pa 1.gen 6-ko, letnik 2003...A to so ti sedaj poslali? Za tiste letnike je bil vpoklic za sovoznikov airbag ?e vsaj ene 5-6 let nazaj. Razen, ?e je bila tudi na vpoklicu vgrajena zani? roba. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
x-layer Napisano 27. maj, 2019 Prijavi Napisano 27. maj, 2019 A to so ti sedaj poslali? Za tiste letnike je bil vpoklic za sovoznikov airbag ?e vsaj ene 5-6 let nazaj. Razen, ?e je bila tudi na vpoklicu vgrajena zani? roba.Ja, prej?nji teden so mi poslali. Avto imam od leta 2009, pa sem sedaj prvi? dobil vpoklic... Kdo bi vedel... Citiraj it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it
uklopko Napisano 27. maj, 2019 Prijavi Napisano 27. maj, 2019 Lep ni ampak lepo gode ha ha ha Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Jest Napisano 8. avgust, 2019 Prijavi Napisano 8. avgust, 2019 Sem danes slucajno na nekem nemskem forumu opazil, da lahko na Mazdini spletni strani preverimo, ce je kaksen vpoklic za nas avto... pa sem poiskal to se na slovenski strani in nasel, da lahko to naredimo tukaj >> https://www.mazda.si/lastniki/vpoklici/ Za moj avto vidim, da je na voljo en vpokic.. in sicer ima stevilko AK038A... kar je tisti vpoklic, ki velja za bencinske motorje, ki imajo sistem izkljapljanja cilindrov ... 2 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
jures Napisano 8. avgust, 2019 Prijavi Napisano 8. avgust, 2019 Sem danes slucajno na nekem nemskem forumu opazil, da lahko na Mazdini spletni strani preverimo, ce je kaksen vpoklic za nas avto... pa sem poiskal to se na slovenski strani in nasel, da lahko to naredimo tukaj >> https://www.mazda.si/lastniki/vpoklici/ Za moj avto vidim, da je na voljo en vpokic.. in sicer ima stevilko AK038A... kar je tisti vpoklic, ki velja za bencinske motorje, ki imajo sistem izkljapljanja cilindrov ... Mogo?e pa lavfa? na treh... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
50keda Napisano 8. avgust, 2019 Prijavi Napisano 8. avgust, 2019 Lol, ka js mam dejavu spet al ka, ?e mesec bluzim o problemih z DPF regeneracijami zej pa ugotovim, da mam vpkolic: AK016A - Intake Shutter Valve ConcernSicer ni dierktno povezano in po googlu bi se lahk sam zgodil, da ti avto ugasne. Ma gremo se zment na servis, pa da vidimo. Citiraj
SpEkTr Napisano 8. avgust, 2019 Prijavi Napisano 8. avgust, 2019 Lol, ka js mam dejavu spet al ka, ?e mesec bluzim o problemih z DPF regeneracijami zej pa ugotovim, da mam vpkolic: AK016A - Intake Shutter Valve ConcernSicer ni dierktno povezano in po googlu bi se lahk sam zgodil, da ti avto ugasne. Ma gremo se zment na servis, pa da vidimo.Tudi jaz. Sent from my SM-G950F using Tapatalk Citiraj
Hixxy Napisano 9. avgust, 2019 Prijavi Napisano 9. avgust, 2019 Evo sem preveril, tudi jaz. AJ024D Reprogramming PCM AK016A Intake Shutter Valve Concern Hja, bo treba peljat, ni druge Citiraj
50keda Napisano 9. avgust, 2019 Prijavi Napisano 9. avgust, 2019 @Hixxy: ta reprogramming sem nardil ?e na ?e?kem, takrat so mi rekli, da je to sam PCM prene?en iz novih M6 2018. Tale AK016A pa zgleda, da smo vsi dizla?i fasali. Me prav zanima, kaj bojo s tem nardil. 1 Citiraj
Hixxy Napisano 9. avgust, 2019 Prijavi Napisano 9. avgust, 2019 V petek naslednji peljem. Amm a za ta reprogramming, a dam nazaj original SD kartico noter (sedaj imam posodobljeno, kupljeno na Ebay-u ) ali lahko pustim to noter. Jao upam da ni kaj ve?jega, naslednjo nedeljo ?tartam na Kor?ulo Bomo videli Citiraj
Hixxy Napisano 9. avgust, 2019 Prijavi Napisano 9. avgust, 2019 + a si po update-u opazil kak?no razliko @50keda Citiraj
50keda Napisano 9. avgust, 2019 Prijavi Napisano 9. avgust, 2019 Ja po par mescih sem menju turbino, ker je loputa crknala Pa na mal bolj resno noto: niti ne, podobna zadeva, kve?jemu placebo. Takoj ko sm se odpeljal iz servisa, zej pa leti k strela... Po tednu dni ti ta ob?utek izgine. Citiraj
Hixxy Napisano 9. avgust, 2019 Prijavi Napisano 9. avgust, 2019 Lol ne me pla?it Bodo ?e na servisu povedali kaj in kako Hvala Citiraj
SpEkTr Napisano 9. avgust, 2019 Prijavi Napisano 9. avgust, 2019 Ak016 moram tudi jaz urediti. Baje reprogramacija pcm. Sent from my SM-G950F using Tapatalk Citiraj
50keda Napisano 21. avgust, 2019 Prijavi Napisano 21. avgust, 2019 Tako je, AK016 je blo reprogramiranje PCMja, se mi zdi, da mi vsak mesec reprogramirajo PCM, zej se mi bojo zihr intervali regeneracije podal?al xD Citiraj
SpEkTr Napisano 2. oktober, 2019 Prijavi Napisano 2. oktober, 2019 Ti se hecas ampak meni so se za cca 50km podalj?al. Bo pa o?itno treba ?pegle menjat, ker se dogaja da se ne odprejo vedno do konca. Sent from my SM-G950F using Tapatalk Citiraj
dvorjan Napisano 2. oktober, 2019 Prijavi Napisano 2. oktober, 2019 Tudi moja bo ?la na obisk: AK016A Intake Shutter Valve Concern Citiraj
Alex Napisano 2. oktober, 2019 Prijavi Napisano 2. oktober, 2019 Ti se hecas ampak meni so se za cca 50km podalj?al. Bo pa o?itno treba ?pegle menjat, ker se dogaja da se ne odprejo vedno do konca. Sent from my SM-G950F using TapatalkMeni so oba motor?ka od ogledal zamenjali. Baje, da je bil vpoklic? Citiraj
SpEkTr Napisano 3. oktober, 2019 Prijavi Napisano 3. oktober, 2019 Menda, da res. Kao dokler ne nagaja je OK. Bomo to vse zrihtal. Sent from my SM-G950F using Tapatalk Citiraj
Jest Napisano 3. oktober, 2019 Prijavi Napisano 3. oktober, 2019 Jaz sem tudi imel problem z ogledalom na voznikovi strani, da se vcasih ni zlozil do konca ... pa so menda menjali na obeh straneh, ko sem imel redni servis ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Alex Napisano 3. oktober, 2019 Prijavi Napisano 3. oktober, 2019 A je ?e kdo dobil vpoklic zaradi lu?ke MIL? Naj bi pregledali loputo (kot lopute) - krmiljenje. Hkrati naj birepogramirali ra?unalnik na novi softwer (ve? konjev?) Citiraj
Tilen5 Napisano 3. oktober, 2019 Prijavi Napisano 3. oktober, 2019 Se vidi da Alex ne bere postov poglej mal gor Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.