50keda Napisano 10. oktober, 2019 Prijavi Napisano 10. oktober, 2019 Po mojem je blo bolj, da se jim ni lubl, kot pa da bi se bali stisnat tipko update 1 Citiraj
backob Napisano 10. oktober, 2019 Prijavi Napisano 10. oktober, 2019 No pri men pa tkole: Prej?nji teden na poti v slu?bo mi je moja CX-5 zgubila mo?, obrati nikamor gor, ob?utek kot bi vozil z ro?no, ampak ugasnil pa ni. Po ponovnem v?igu dela kot mora, lu?ke ni bilo, moj OBD garminmechanic ne poka?e nobene napake.Naslednji dan dobim vpoklic, v?eraj tudi izveden v BTC Lj. Povem za te?avo, menijo da bi lahko to bilo to, ampak tudi njihova diagnostika ne poka?e ni?esar. ?e se bo te?ava ponovila bodo sneli sesalni kolektor z loputo, speskali vse skupaj v komori in to je to. Stro?ek lastnika okoli 250 EUR.Kaj so v?eraj napravili - reprogramiranje ra?unalnika, sedaj zaradi te?av z loputo motor ne more ve? samovoljno ugasniti (so se Japonci ustra?ili, da bi bila veselica, ?e bi ugasnil recimo pri vo?nji po klancu navzdol, zato vpoklic - pojasnilo sprejemnika) takle mamo Citiraj
robertk6 Napisano 10. oktober, 2019 Prijavi Napisano 10. oktober, 2019 Uffff da se kaj takega lahko zgodi pri premium znamki 1 Citiraj
Alex Napisano 10. oktober, 2019 Prijavi Napisano 10. oktober, 2019 Dokler se samo ustra?ijo in preventivno naredijo vpoklic je to v redu. To je premium znamka. Najbr? kaj podobnega v kaki dacii ni za pri?akovati Citiraj
Baho Napisano 14. oktober, 2019 Prijavi Napisano 14. oktober, 2019 A ?e bi mel odstranjen DPF filter pa "stjunano" ma?ino. Bi bil tale vpoklic problem? Citiraj
robertk6 Napisano 14. oktober, 2019 Prijavi Napisano 14. oktober, 2019 Dokler se samo ustra?ijo in preventivno naredijo vpoklic je to v redu. To je premium znamka. Najbr? kaj podobnega v kaki dacii ni za pri?akovati Vsaka tola?ba je dobra Citiraj
Alex Napisano 15. oktober, 2019 Prijavi Napisano 15. oktober, 2019 Vsaka tola?ba je dobra To ni tola?ba, to je dejstvo. Dobra znamka = vpoklic in re?itev zastonj,ostali ni vpoklica = slikaj se kot ve? in zna?. Citiraj
Alex Napisano 25. oktober, 2019 Prijavi Napisano 25. oktober, 2019 Meni se je po vpoklicu podalj?al ?as regeneracije na vsakih 300 km napram prej, ko je bila vsakih 250.Pohvalno. Citiraj
50keda Napisano 25. oktober, 2019 Prijavi Napisano 25. oktober, 2019 Vi ki ste ?e opravli: AK016A, se vam je zbrisu ta vpoklic na mazdinem spletnem vmesniku: https://www.mazda.si/lastniki/vpoklici/ al ga imate ?e kr na seznamu? Citiraj
SpEkTr Napisano 25. oktober, 2019 Prijavi Napisano 25. oktober, 2019 Je ?e ja. Sent from my SM-G950F using Tapatalk Citiraj
Husky1290 Napisano 14. november, 2020 Prijavi Napisano 14. november, 2020 Zivjo, sem nov clan na forumu in tudi novi lastnik Mazde 6 🙂 prebiram vse mozne teme ze dalj casa in glede na to da imajo doticne mazde nekaj manjsih tezav, me zanima ce ima kdo kaksno informacijo kdaj so bili narejeni vpoklici za sesalne lopute (koda vpoklica: AK016A)? Spodaj prilagam tudi link sicer z avstralske strani. Po preverjanju na mazdini strani po VIN stevilki imam odprt vpoklic za ta problem. Upam da sem vsaj priblizno zadel temo🙂 Hvala za odgovore. Mazda recalls 35,000 cars sold between 2012 and 2018 including Mazda3, CX-5 and Mazda6 | Daily Mail Online WWW.GOOGLE.COM Mazda is recalling more than 35,000 cars sold brand new in Australia since 2012. A fault... Citiraj
Tilen5 Napisano 14. november, 2020 Prijavi Napisano 14. november, 2020 Moji so naredili to kako leto dve nazaj Citiraj
Alex Napisano 14. november, 2020 Prijavi Napisano 14. november, 2020 Pred eno uro je TiEn napisal: Moji so naredili to kako leto dve nazaj Meni so to rešili tudi lani. Citiraj
gregc88 Napisano 22. december, 2020 Prijavi Napisano 22. december, 2020 http://www.avtomanija.com/default.asp?rb=3&id=19428 lastniki m3 , preverite če mate še vsa 4 kolesa na avtu 1 Citiraj
Boss Napisano 22. december, 2020 Prijavi Napisano 22. december, 2020 To je sam za ameriški trg, kjer imajo kolesa kr s srebrnim duct tapom gor prtrjena, ventilčke pa z vezicami fiksirane. Za amere je to dost dobr. 1 Citiraj
Bini Napisano 22. december, 2020 Prijavi Napisano 22. december, 2020 pred 6 urami je gregc88 napisal: http://www.avtomanija.com/default.asp?rb=3&id=19428 lastniki m3 , preverite če mate še vsa 4 kolesa na avtu Joj kak stare novice pokaš,takih pri nas ta čas ni bilo uvoženih!😛 1 Citiraj
Tilen5 Napisano 22. december, 2020 Prijavi Napisano 22. december, 2020 Mora z nečim se bavit če ma vw jajca pri mehaniku pa nima kaj delat 1 4 Citiraj
Freak Napisano 23. januar, 2021 Prijavi Napisano 23. januar, 2021 Oj, mene pa zanima, kako je sedaj to z vpoklici in tehničnimi pregledi. Imam še en vpoklic za obdelat, pa sem si rekel, da ga bom istočasno z rednim servisom, sam mi sedaj malce striže registracija in servis 😒 Citiraj
NevLado Napisano 31. januar, 2021 Prijavi Napisano 31. januar, 2021 On 1/23/2021 at 6:36 PM, Freak said: Oj, mene pa zanima, kako je sedaj to z vpoklici in tehničnimi pregledi. Imam še en vpoklic za obdelat, pa sem si rekel, da ga bom istočasno z rednim servisom, sam mi sedaj malce striže registracija in servis 😒 Pokliči na uradni servis, oni se odločijo kako težo ima tvoja zadeva. Po moje je redni servis nujna dejavnost, ki jo je potrebno izvesti znotraj garancije, prav tako vpoklic, če kritično vpliva na nekaj na vozilu. Jaz sem bil normalno na servisu btc lj. Citiraj
Freak Napisano 1. februar, 2021 Prijavi Napisano 1. februar, 2021 Avto je letnik 2009, vpoklic je pa za sovoznikov airbag. Sej drgač imam itak v planu zadevo poštimat, sam rad bi istočasno naredil servis in vpoklic, samo mi za kak mesec striže s tehničnim oz registracijo. Citiraj
Scr3am Napisano 1. februar, 2021 Prijavi Napisano 1. februar, 2021 Ja in kaj ima veze tehnicni oz. registracija s servisom in vpoklicom ? Pac nardits tehnici in potem peljes na servis in vpoklic. Ali obratno. Tudi jaz imam ta vpoklic se odprt in ga nebom opravil dokler je avto v mojemu lastnistvu. Citiraj
Jest Napisano 1. februar, 2021 Prijavi Napisano 1. februar, 2021 Pred eno uro je Scr3am napisal: Ja in kaj ima veze tehnicni oz. registracija s servisom in vpoklicom ? Pac nardits tehnici in potem peljes na servis in vpoklic. Ali obratno. Tudi jaz imam ta vpoklic se odprt in ga nebom opravil dokler je avto v mojemu lastnistvu. Verjetno sprasuje zato, ker je lani februarja stopil v veljavo zakon, kjer te lahko na tehnicnem zavrnejo, ce nimas urejenih vpoklicev... Konec izogibanja vpoklicem? WWW.AMZS.SI Kdor se ne bo odzval na obvezni vpoklic vozila, se ne bo smel voziti! 1 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Scr3am Napisano 1. februar, 2021 Prijavi Napisano 1. februar, 2021 (urejeno) Hmm zanimivo in prvic slisim :). Sem imel julija registracijo in niso nic rekl. Popravljeno 1. februar, 2021 od Scr3am 2 Citiraj
Freak Napisano 19. februar, 2021 Prijavi Napisano 19. februar, 2021 Evo, danes sem naredil tehničnega b.p. Torej vpoklicev ne preverjajo, ali pa preverjajo samo vpoklice, ki so vezani na samo vožnjo(motor, zavore)??? 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.