Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

Ni mi pa jasno kako na tehničnem preverijo če je vpoklic bil izveden?? 🤔

Pol bi mogli bit povezani z vsemi znamkami da bi lahko preverili, ali pa bi mogli servisi znamk kjer se je izvedel vpoklic javiti na tehničnega da so to porihtali. 

2008 Mazda 6

2004 Mazda 3

Napisano
Pred eno uro je Freak napisal:

Evo, danes sem naredil tehničnega b.p. Torej vpoklicev ne preverjajo, ali pa preverjajo samo vpoklice, ki so vezani na samo vožnjo(motor, zavore)??? 

Tudi jaz sem naredil tehnični brez da bi me kdo kaj vprašal o vpoklicih.Najbrž je vse skupaj le na papirju. 

Napisano

Pa tudi vprašanje, kdaj zaprejo nalog enkrat, ko je vpoklic opravljen. Meni so menjali zadnje amortizerje pri dvižnih vratih (vpoklic) pa sem se čez en mesec oglasil pri drugemu serviserju glede druge zadeve in so mi poleg želeli še ta isti vpoklic narediti. Ko sem jim razložil, da sem to že opravil so rekli, da vrjetno niso zaprli naloga.

Napisano
pred 7 minutami je Boss napisal:

A zato je bil vsakič avto bel od znotri, ko so menjali AB? 🤪

Včasih se vidi ko se kakšni ženski sproži in ima cel make up na airbagu. 😆😆😆😆

• Haha 2
  • Začuden 1
Napisano
pred 6 minutami je scania napisal:

....in frizuro natopirano.Ne rabi niti hodit k frizerju. 

• Všeč 1
  • Haha 2

Napisano
pred 33 minutami je scania napisal:

po domače povedano... cel ksiht ji gor ostane.

• Haha 2
  • Začuden 1

33112_1.png

Napisano
pred 12 minutami je Boss napisal:

po domače povedano... cel ksiht ji gor ostane.

S široko razprtimi očmi in usti. Nič kaj lepo. 

• Haha 1
  • Začuden 1

• 4 tedne kasneje...
Napisano
pred 7 minutami je Deeyan napisal:

Mogoče kdo ve zakaj je šlo pri tem vpoklicu?

vpoklic.thumb.jpg.c38b297e9acc54bd7f5f22da53775936.jpg

Mislim, da so meni to lani poleti rešili. In to zelo hitro. Sem kar tam počakal. 🤔

Napisano (urejeno)
24 minutes ago, Deeyan said:

Mogoče kdo ve zakaj je šlo pri tem vpoklicu?

vpoklic.thumb.jpg.c38b297e9acc54bd7f5f22da53775936.jpg

Reprogramirajo lopute.

Popravljeno od Husky1290
Napisano

Mogoče kdo ve če so bili res vpoklici mislim da za "senzor tlaka sesalnega kolektroja" ? Upam da nism kaj zamešal.

image.jpeg

Napisano
pred 12 minutami je TiEn napisal:

Mogoče kdo ve če so bili res vpoklici mislim da za "senzor tlaka sesalnega kolektroja" ? Upam da nism kaj zamešal.

A  ni to ta vpoklic omenjen zgoraj? 🤔

Napisano

Ja če je to povezano so meni to že naredili... sprašujem ker meče napako na senzorju tlaka sealnega koletorja... sicer je bil danes pri mehaniku in je spucal kolektor in pravi naj se peljem če bi mogoče še napako vrglo,.. če ne je rekel da naj bi to popravljali na vpoklicu. Bom čene v Koper poklical.

image.jpeg

Napisano (urejeno)

evo sem že zmenjen glede tega jutri pri Selmarju. So rekl, da bojo softwaresko zrihtal, če se pojavi napaka bojo pa loputo menjal

Popravljeno od Deeyan
  • Všeč 2
  • Ljubim 1
Napisano
pred 32 minutami je Deeyan napisal:

evo sem že zmenjen glede tega jutri pri Selmarju. So rekl, da bojo softwaresko zrihtal, če se pojavi napaka bojo pa loputo menjal

Super,jaz sem z njimi zelo zadovoljen,poročaj ....👍

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Slab občutek imaš, ki večino temelji na zahodni MSM propagandi. Preveri izjave vseh udeležencev predno se je začelo. Sej se da marsikej prebrati. Največja država sveta bi si rada prisvojila še nekaj ozemlja, ker ga zdaj nima dovolj - lebensraum, pa te fore, a ne?   Tole spada v tiste navedbe, da so Rusi tehnološko nerazviti, da jim je že zmanjkalo vsega in da jedo travo, da se borijo samo še z lopatami (SlivkaTM) in da jemljejo čipe iz pralnih strojev in WC školjke iz porušenih hiš pa kljub temu bodo zasedli celo Evropo, če jih ne ustavimo v Ukrajini. Mislim teh navedb je toliko, da bi v primerjavi vse 4 knjige romana Vojna in Mir skupaj zgledale kot žepna knjižica.     Super, še en k verjame v teorijo zarote, da Rusi rabijo parcelo, ker je njihova premajhna.
    • Mogoče ti bo pa žena povedala ob ločitvi, da pač ne boš mogel obdržat cele parcele niti hiše. Sploh, če bo sodnica zaznala elemente družinskega nasilja. Neka nam bližja država je ne dolgo nazaj tudi to spoznala, ko je ostala brez dela svojega ozemlja. Je tud tepla svojo ženo pa je prišel svetovni policaj in jo osamosvojil skupaj s parcelo. Zanimivo ta policej ni bil ne v sorodstvu s to ženo niti ni imel sodnega naloga, da to naredi. Pa nikome ništa. Še po nosu je mahnil tega moža in mu razbil nekaj zob pa so večinoma na zahodu tulili, da je to edini pravi način za spametovanje nasilnega moža.    
    • V smeteh in dreku je denar.
    • Hvala bogu ne gledam na TV, tole bi blo zalost za gledat
    • Še danes jo imenujemo stoenoletna vojna.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.