Tilen5 Napisano 16. marec, 2021 Prijavi Napisano 16. marec, 2021 22 hours ago, TiEn said: Ja če je to povezano so meni to že naredili... sprašujem ker meče napako na senzorju tlaka sealnega koletorja... sicer je bil danes pri mehaniku in je spucal kolektor in pravi naj se peljem če bi mogoče še napako vrglo,.. če ne je rekel da naj bi to popravljali na vpoklicu. Bom čene v Koper poklical. Evo napake ki vrže zaradi senzorja P0471 Exhaust gas pressure sensor Outside specified range P2262 Exhaust-gas turbocharger Electrical/mechanical fault Citiraj
Deeyan Napisano 16. marec, 2021 Prijavi Napisano 16. marec, 2021 19 hours ago, Bini said: Super,jaz sem z njimi zelo zadovoljen,poročaj ....👍 Eto, been there... Slabe pol urce bli gotovo, loputa bla ok, sam programiral so 🙂 1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
50keda Napisano 17. marec, 2021 Prijavi Napisano 17. marec, 2021 @TiEn a med vožnjo nimaš nikakršnih problemov oz. opažanj? Kakšno turbo luknjo in podobnega? Citiraj
Tilen5 Napisano 17. marec, 2021 Prijavi Napisano 17. marec, 2021 Turbo luknja je velika ker gre u limp mode in sklopi turbino Sm že klical na servis v KOPER bodo al reprogremirali tisti sezor oz zamenjali z novim 1 Citiraj
Alex Napisano 17. marec, 2021 Prijavi Napisano 17. marec, 2021 pred 5 minutami je TiEn napisal: Turbo luknja je velika ker gre u limp mode in sklopi turbino Sm že klical na servis v KOPER bodo al reprogremirali tisti sezor oz zamenjali z novim Kdaj imaš naročen servis? Javi, da kako rečemo v živo. 1 Citiraj
Tilen5 Napisano 17. marec, 2021 Prijavi Napisano 17. marec, 2021 Bo bil peljan z asistenco do ker ne milsim brez turbine furat v koper pa to ne gre nikamor XD prej skuham pašto kot pa da pride mazda na 90kmh 2 2 Citiraj
scania Napisano 17. marec, 2021 Prijavi Napisano 17. marec, 2021 pred 22 minutami je TiEn napisal: Bo bil peljan z asistenco do ker ne milsim brez turbine furat v koper pa to ne gre nikamor XD prej skuham pašto kot pa da pride mazda na 90kmh Torej zdaj vidiš kako je nam bencinarjem 🤣🤣🤣🤣 1 1 Citiraj
Tilen5 Napisano 17. marec, 2021 Prijavi Napisano 17. marec, 2021 (urejeno) Ma je še slabše mislim da je brez turbine pa še vrtljaji omejeni,.. še slabš ko bencinar Popravljeno 17. marec, 2021 od TiEn 3 Citiraj
Alex Napisano 17. marec, 2021 Prijavi Napisano 17. marec, 2021 pred 1 minuto je TiEn napisal: Ma je še slabše mislim da je brez turbine pa še vrtljaji omejeni,.. še slabš ko bencinar Ali pa tam-tam nekje. 😋 2 Citiraj
Bini Napisano 17. marec, 2021 Prijavi Napisano 17. marec, 2021 Pred eno uro je TiEn napisal: Ma je še slabše mislim da je brez turbine pa še vrtljaji omejeni,.. še slabš ko bencinar No tako lahko zdaj vidiš kako so včasih dizli šli.....🐌🐌🐌 😂 5 Citiraj
Tilen5 Napisano 26. marec, 2021 Prijavi Napisano 26. marec, 2021 On 3/16/2021 at 1:57 PM, TiEn said: Evo napake ki vrže zaradi senzorja P0471 Exhaust gas pressure sensor Outside specified range P2262 Exhaust-gas turbocharger Electrical/mechanical fault Sem že v torek dobil avto nazaj,.. krivec senzor sesalnega kolektroja,.. menjali so mi senzor, cevke pa nosilec senzorja. Vozim dalje. 1 1 Citiraj
Bini Napisano 1. junij, 2023 Prijavi Napisano 1. junij, 2023 Tole najbolj paše v to temo, kot je že @Alex napisal pod temo"Mazda CX-30"je vpoklic za nekatere(po VIN številki) "CX30 X186" motor. Preverili bodo morebitno puščanje tekočine pri kondenzatorju na hladilnem sistemu ter naredili programsko posodobitev na krmilnem sistemu! V kolikor imate redni servis v doglednem času bodo to opravili takat, drugače pa vas obvestijo.... 😉 Preverjeno pri Mazda servisu! 2 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.