SpEkTr Napisano 29. november, 2018 Prijavi Napisano 29. november, 2018 Zanimivo, se pravi se saje nabirajo... Hm. Bo za preveriti moja je 2012 letnik, kdaj je bila pa narejena pa ?e ne vem. Sent from my SM-G950F using Tapatalk Citiraj
Jest Napisano 29. november, 2018 Prijavi Napisano 29. november, 2018 Jest je dobil za drugo generacijo. Zato pa pravim, da mi je zanimivo, da je dobil glede na to da imajo to hibo ze od prve generacije naprej pa ni bilo nobenih vpoklicov. To je bilo za tretjo generacijo ... letos spomladi ... 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Scr3am Napisano 29. november, 2018 Prijavi Napisano 29. november, 2018 Aha no opa potem pa tretja. Kakorkoli ta hiba se vlece ze od prve generacije... Citiraj
SpEkTr Napisano 30. november, 2018 Prijavi Napisano 30. november, 2018 Kaj to?no je te?ava sploh? Citiraj
Scr3am Napisano 30. november, 2018 Prijavi Napisano 30. november, 2018 Vzvod na zadnji celjusti k upravlja z rocno zarusta in potem rocna nagaja ali pa celjust zasteka, ker jo skos neki spona. Ko zategnes rocno in k jo odtegnes tist vzvod oz. federcek zasteka in ne spusti popolnoma diska in posledicno lahko neenakomerno obrabis ali skuris ploscice, diske... Poleg tega potrebujes tudi novo celjust. Citiraj
SpEkTr Napisano 30. november, 2018 Prijavi Napisano 30. november, 2018 Aja, to. Jaz imam v mislih ta zadnji vpoklic. S ?eljustmi pa nisem imel (?e) te?av ne z 2. generacijo ?estice in ne s prvo. Je pa res, da doma vsak dan zategnem ro?no Citiraj
Alex Napisano 30. november, 2018 Prijavi Napisano 30. november, 2018 Vzvod na zadnji celjusti k upravlja z rocno zarusta in potem rocna nagaja ali pa celjust zasteka, ker jo skos neki spona. Ko zategnes rocno in k jo odtegnes tist vzvod oz. federcek zasteka in ne spusti popolnoma diska in posledicno lahko neenakomerno obrabis ali skuris ploscice, diske... Poleg tega potrebujes tudi novo celjust.To?no to je proble. ?ele ?etrti?, ko mi je za?tekala sem rekel mojstru (bila je na razli?nih servisih), da pogledajo tudi ro?no(zajlo...)In res je bila kriva zajla od ro?ne, ki je zarjavela in ni lepo potovala. To je bil tudi glavni vzrok, da sem nabavil novo 6-ko. Citiraj
Alan Ford Napisano 1. december, 2018 Prijavi Napisano 1. december, 2018 meni so pri menjavi gum ( letne - zimske ) ?e vpoklic uredili - kaj natan?no niti ne vem - nekaj v zvezi z elektroniko, po?te za vpoklic pa ?e nisem dobil Citiraj
koroska18 Napisano 1. december, 2018 Prijavi Napisano 1. december, 2018 Mazda to recall 640,000 vehicles globally over diesel engine issue a problem with the valve springs used in its diesel engines . https://www.reuters.com/article/us-mazda-recall-idUSKCN1ND0MB Citiraj
Tilen5 Napisano 2. december, 2018 Prijavi Napisano 2. december, 2018 Ta link je bil priliman ?e kot prvi post te teme Citiraj
AmpeR Napisano 4. december, 2018 Prijavi Napisano 4. december, 2018 Danes sem tudi jaz prejel vpoklic. Je to hudo? Citiraj
minimalac Napisano 4. december, 2018 Prijavi Napisano 4. december, 2018 Zakaj pa ni Mazde Skorsek ( Velenje) med seviserji? A ni vec popoblasceni al kako? Citiraj
Alex Napisano 4. december, 2018 Prijavi Napisano 4. december, 2018 Jaz sem pravkar poklical na Avto plus in mojega avta ni med temi... vsaj zaenkrat ne. Citiraj
backob Napisano 7. december, 2018 Prijavi Napisano 7. december, 2018 Jaz sem pravkar poklical na Avto plus in mojega avta ni med temi... vsaj zaenkrat ne.Dobil vpoklic. V torek sem naro?en v BTCju ... javim kako in kaj Citiraj
SpEkTr Napisano 8. december, 2018 Prijavi Napisano 8. december, 2018 Ima? gh model? Sent from my SM-G950F using Tapatalk Citiraj
323 BA Napisano 8. december, 2018 Avtor Prijavi Napisano 8. december, 2018 Vpoklic zadeva GJ in GL, torej skyactiv modele od 2012 dalje. 1 Citiraj
tdk Napisano 9. december, 2018 Prijavi Napisano 9. december, 2018 Dobil vpoklic... naro?en v ?etrtek ob 13.uri, ob 15 uri bi naj bilo kon?ano...bomo videli kaj bodo delali in kaj naredili...javim. Lp Jani Citiraj
Bini Napisano 9. december, 2018 Prijavi Napisano 9. december, 2018 Avto Skoren?ek ni ve? poobla??eni serviser za Mazdo ?e nekaj ?asa,so pa sedaj za kia avtomobile. Tudi jaz sem nekaj ?asa hodil tja na servis z Mazdo. Citiraj
Jest Napisano 10. december, 2018 Prijavi Napisano 10. december, 2018 Na Mazdzini uradni spletni strani imajo se vedno oznaceno, da nudijo servis in nadomestne dele, nimajo pa vec prodaje in testnih vozenj ... >> https://www.mazda.si/iskanje-trgovca/#/search/location/ Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
minimalac Napisano 11. december, 2018 Prijavi Napisano 11. december, 2018 Ja sj je mal cudno da ne bi bil se uradni serviser, ker je meni v servisno normalno vnesel servisni interval. Citiraj
Jest Napisano 11. december, 2018 Prijavi Napisano 11. december, 2018 Verjetno se mu pogodba izteka in je ne bodo iz kakrsnegakoli razloga podaljsali ... ali pa kaj podobnega... Zato ga tudi ne navajajo vec kot uradnega... in zato tudi ni vec prodaje in testnih vozenj ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Bini Napisano 11. december, 2018 Prijavi Napisano 11. december, 2018 Sem vama ?e prej povedo isto. Lahko pa opravi? pri njih servis nebo ni? druga?e. Citiraj
backob Napisano 11. december, 2018 Prijavi Napisano 11. december, 2018 Ima? gh model? Sent from my SM-G950F using TapatalkModel je SH, 2.2 SKYACTIVE diesel, 12/2012, 104.000 kmBil danes na servisu v BTC zaradi vpoklica, zamenjali so mi vakum ?rpalko (?eprav je po zagotovilu prijaznega g. Majesa niti ne bi bilo treba (ampak jo na zahtevo Mazde morajo), reprogramirali so mi PCM in kontrolirali injektorje. Vse bp. Citiraj
SpEkTr Napisano 11. december, 2018 Prijavi Napisano 11. december, 2018 Se pravi je vpoklic tudi za gh modele. Morm poklicat Majesa jutri. Po po?ti nisem dobil ni?esar. Sent from my SM-G950F using TapatalkAja moja je 3/2012 oz pomoje narejena 2011. Sent from my SM-G950F using TapatalkAja, sam gh ni skyactive Sent from my SM-G950F using Tapatalk Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.