ignacij Napisano 17. november, 2018 Prijavi Napisano 17. november, 2018 Na FB sem dobil reklamo za pregled karoserije vozila z nekim skeniranjem. Tu je link do stranihttp://www.at-scan.com/carscan-pregled-rabljena-vozila.html Zanima me ali je ta storitev komu poznana oz. jo je kdo ?e koristil? Citiraj
Komentator9 Napisano 18. november, 2018 Prijavi Napisano 18. november, 2018 Sem tudi dobil reklamo. Poznam kolega, ki je preizkusil pa priporo?a Citiraj
ignacij Napisano 18. november, 2018 Avtor Prijavi Napisano 18. november, 2018 ?e lahko vpra?aj kolega ?e je bila 50? fix cena al je kak?en skriti tisk, da ne bo na koncu 350?. A je vozilo prodajal al kupoval? Citiraj
Komentator9 Napisano 19. november, 2018 Prijavi Napisano 19. november, 2018 Preveri pri njih. Kot sem napisal kolega je pla?al 50eur. Aja prodajal je avto. Avto je bil brez praske pa je hotel dobiti bolj?o ceno Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.