gregc88 Napisano 26. november, 2018 Prijavi Napisano 26. november, 2018 zdravo, vprasal bi ce je kdo imel primer na mazdi 3 1.6 hdi 2005 letnik da so se mu prizigale razne lucke na stevcu... abs ...oil..rocna zavora...itd... lucke se prizgejo obcasno, za kratek cas, najveckrat ob zagonu...bral sem na netu da naj bi bla neka hiba? racunalnik oz elektronika z varovalkami ki pride pod predalom sovoznika... ? kdo kaj ve? hvala! Citiraj
Alan Ford Napisano 26. november, 2018 Prijavi Napisano 26. november, 2018 zdravo, vprasal bi ce je kdo imel primer na mazdi 3 1.6 hdi 2005 letnik da so se mu prizigale razne lucke na stevcu... abs ...oil..rocna zavora...itd...lucke se prizgejo obcasno, za kratek cas, najveckrat ob zagonu...bral sem na netu da naj bi bla neka hiba? racunalnik oz elektronika z varovalkami ki pride pod predalom sovoznika... ? kdo kaj ve? hvala!preveri alternator 1 Citiraj
Aless Napisano 27. november, 2018 Prijavi Napisano 27. november, 2018 Mozno da je slab akumulator 1 Citiraj 2008 Mazda 6 2004 Mazda 3
gregc88 Napisano 28. november, 2018 Avtor Prijavi Napisano 28. november, 2018 hvala vam za namig ... res je ocitno lahko to ... namesto 680 A ima dobre 400 A....sem ze kupil novega, jutri zmontiram tnx! Citiraj
Brane Napisano 29. november, 2018 Prijavi Napisano 29. november, 2018 Spravi in potrdi garancijo ,upam da jo ne bo? rabi-l ampak ogromno jih rabi Citiraj
gregc88 Napisano 5. december, 2018 Avtor Prijavi Napisano 5. december, 2018 ocitno ni samo akumulator slab... ko se ustavis na semaforju ... se prizgejo lucke in avto crkne... potem avto vzge in gre... ni mi jasno kaj ga zeza :/ Citiraj
jures Napisano 5. december, 2018 Prijavi Napisano 5. december, 2018 Daj ti kleme poglej malo, spucaj, zategni.... 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
gregc88 Napisano 5. december, 2018 Avtor Prijavi Napisano 5. december, 2018 aku sem menjal in seveda vse spucal in zategnil... ceprav je bilo vse kot novo nic oksidirano.... mogoce un minus kabel k gre od akumulatoja na ?asijo dam dol pa obrusim? Citiraj
jures Napisano 5. december, 2018 Prijavi Napisano 5. december, 2018 aku sem menjal in seveda vse spucal in zategnil... ceprav je bilo vse kot novo nic oksidirano.... mogoce un minus kabel k gre od akumulatoja na ?asijo dam dol pa obrusim?Preglej, ?e ni to potem pa alternator, mikrojermen za pregledat. Druga? pa u grabn.. Na CX7 sem imel lu?ko za AKU zaradi kondenza na klemah, ampak ni crkovala Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
markym Napisano 23. december, 2018 Prijavi Napisano 23. december, 2018 Slaba masa na elektri?nem sistemu. 1 Citiraj
gregc88 Napisano 30. december, 2018 Avtor Prijavi Napisano 30. december, 2018 20 dni je blo vse ok... ene 2000 km... vceraj pa zopet crknil v kriziscu ... po parih poizkusih vzgal in ?el ok .... ma kje vse so te mase ?? Citiraj
jures Napisano 30. december, 2018 Prijavi Napisano 30. december, 2018 Kako crkne kar naenkrat al pokasljujoce kot da zmanjka benza? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
gregc88 Napisano 30. december, 2018 Avtor Prijavi Napisano 30. december, 2018 avto je od punce... ona pravi da ko se priblizuje semaforju in vidi da bo treba vstavit ...da u ler...in se zapelje proti semaforju lepo u izi v leru... takrat obrati padejo in samo ugasne... sem ji reku naj proba ne tko vozit ce bo kj bol? da se z brzino do mesta ustavitve prpele... bom dons ?e mase vse prepucu Citiraj
jures Napisano 30. december, 2018 Prijavi Napisano 30. december, 2018 Pa ti mas start stop Poglej IMV ventil ce je problem v leru Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
gregc88 Napisano 30. december, 2018 Avtor Prijavi Napisano 30. december, 2018 haha ... pogledu bom kr vse kable... sploh k sm vidu tale video.... https://m.youtube.com/watch?v=TI8mIHNk_e8 Citiraj
gregc88 Napisano 30. december, 2018 Avtor Prijavi Napisano 30. december, 2018 kako pa naj bi delu ta ventil? ko avto stoji je odprt ko vozi se odpre al ... pac kako stestirat? Citiraj
markym Napisano 30. december, 2018 Prijavi Napisano 30. december, 2018 Ce je dizel bi lahko bilo tudi to. Scv tudi uga?a avto. Jaz sem ga tako pogruntal ko pozimi ni hotel v?gal pri minus 5. Je pa fajn da se tudi filter nafte zamenja. Jaz ga zdaj menjam vsakih 20 tiso? ali 1 x letno. Letos sem ga celo 2x menjal... 1 Citiraj
jures Napisano 30. december, 2018 Prijavi Napisano 30. december, 2018 kako pa naj bi delu ta ventil? ko avto stoji je odprt ko vozi se odpre al ... pac kako stestirat?Skrbi za stantgas po domace 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
gregc88 Napisano 30. december, 2018 Avtor Prijavi Napisano 30. december, 2018 filter nafte sem menjal leto nazaj ob menjavi olja.... ma pomoje je res ksna taka zadeva oz masa... ker drgac gre ko ?us! Citiraj
jures Napisano 30. december, 2018 Prijavi Napisano 30. december, 2018 Imv garant. Z maso se ti nebi niti filal niti vzigal, oz crkaval ne samo v stantgasu 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
gregc88 Napisano 30. december, 2018 Avtor Prijavi Napisano 30. december, 2018 https://m.youtube.com/watch?v=wZn4JtTGGH0 tole ? Citiraj
markym Napisano 30. december, 2018 Prijavi Napisano 30. december, 2018 Sej ?el meni tud ko ?us. Edino v kriziscih je vse bolj pogosteje ugasal.Mogo?e ti tole prav pride https://youtu.be/lXq8ieqwgko 1 Citiraj
gregc88 Napisano 30. december, 2018 Avtor Prijavi Napisano 30. december, 2018 bom probal hudica prepucat , javim Citiraj
jures Napisano 30. december, 2018 Prijavi Napisano 30. december, 2018 Pucanje ne bo nic pomagalo. Samo menjava Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.