Aless Napisano 9. december, 2018 Prijavi Napisano 9. december, 2018 Ker so se za?ele mal bolj zimske temperature, se mi je za?el zjutraj pri?igat Webasto, to je vse kul, ampak sem opazil da je postal neki glasen, lansko zimo se ni tak glasno sli?al.A ve kdo mogo?e zakaj je postal glasnej?i?? Je mogo?e pumpa od Webasta ?e boga? Ali ima webasto kak svoj filter za gorivo?? Citiraj 2008 Mazda 6 2004 Mazda 3
Martin Cufer Napisano 9. december, 2018 Prijavi Napisano 9. december, 2018 Ker so se za?ele mal bolj zimske temperature, se mi je za?el zjutraj pri?igat Webasto, to je vse kul, ampak sem opazil da je postal neki glasen, lansko zimo se ni tak glasno sli?al.A ve kdo mogo?e zakaj je postal glasnej?i?? Je mogo?e pumpa od Webasta ?e boga? Ali ima webasto kak svoj filter za gorivo??Je glasnen tek webasta ali samo izpuh? Meni tudi mali glasneje dela,samo se mi zdi,da samo skozi izpuh nekako bolj glasno piha Citiraj
Aless Napisano 9. december, 2018 Avtor Prijavi Napisano 9. december, 2018 Meni se zdi kot da bi pumpa bolj tulila Citiraj 2008 Mazda 6 2004 Mazda 3
SpEkTr Napisano 9. december, 2018 Prijavi Napisano 9. december, 2018 Bod vesel da dela Sent from my SM-G950F using Tapatalk Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.