Baho Napisano 19. avgust, 2018 Prijavi Napisano 19. avgust, 2018 Zanima me kak?ne imate re?itve za preva?anje pasjih ljubljen?kov. Predvsem v M6 karavanu. Kak?ne so izku?nje s pregradami v prtlja?niku ali se bolje obnesejo aluminijasti boksi? Na sede?ih nisem nameraval preva?ati psa. Priporo?ila dobrodo?la. Naj vam ?e predstavim Dusty -ja. Citiraj
jures Napisano 19. avgust, 2018 Prijavi Napisano 19. avgust, 2018 Boks in nic drugega. Ce imas rad svojega psa in sebe. Ce je pes na zicu ali samo za pregrado v prtljazniku se bo peljal sem in tja, zabijal v stene.....prtljago ne mores dati nikamor, poleg tega spet nanjga pade, umazanonje vse. Boks resi vse to + je edina varna zadeva.Poleg tega boks resintudi zadevo ce moras kdaj psa pustiri v avtu, ga kje zapreti v kakem kampu, apartmaju itd itd. Jaz imam Guluverja 6, mogoce bi bil zate 5-ka glede na slikoTonje plasticen box IATA certified.Alu boks ima dva minusa- ne mores nanj nic naloziti, drugo tezek je ko vrag, ceprav je ALU. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Baho Napisano 19. avgust, 2018 Avtor Prijavi Napisano 19. avgust, 2018 Razmi?ljal sem v to smer, ki je na posnetku se pravi delilna in razdelilna mre?a (guard & divider). Pes/prtljaga - 50/50. Gumijasto podlogo ?e imam, pa ?e hitro se postavi/razstavi in ne zavzame veliko prostora. Je pa res, da je ne more? uporabiti, kot boks za za?asno zaprtje psa. Gulliverje sem ?el preizkusiti in petica je najve? kar gre v prtlja?nik M6, ?estica je ?e prevelika za postavitev po dolgem. Se pa bojim,da bo petica premajhna na koncu. Dusty je me?an?ek in ne vemo koliko bo zrastel. Citiraj
jures Napisano 20. avgust, 2018 Prijavi Napisano 20. avgust, 2018 Ja glej, tako se zacne, koncas pa s trugo na strehi Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Slivka Napisano 9. oktober, 2018 Prijavi Napisano 9. oktober, 2018 Nekaj na to temo: http://www.rtvslo.si/zabava/avtomobilnost/novice/tudi-psa-je-treba-v-avtomobilu-privezati/468083 Celo kazen ti lahko napi?ejo, ?e pes ni ustrezno privezan... Citiraj
jures Napisano 9. oktober, 2018 Prijavi Napisano 9. oktober, 2018 boks je nuja, ?e zaradi psa da tovor ne pada nanj, v 20+ letih odkar vozim pse pa nisem do?ivel, da bi me policaj ali na cesti ali na meji sploh vpra?al / preveril okoli tega....Pri nas je veliko zakonov na papirju, samo izvaja jih nih?e............ Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 13. december, 2018 Prijavi Napisano 13. december, 2018 Me najdem teme, mislim pa da je ze bila, ce je prosim da se zdruzita. Nas orjak je prerastel se en boks, poleg tega se je v plasticnem boxu (Guliver 6) prevrnil v ovinku....Nasel sem zelo dober kovinski boks na bolhi, ki bi marsikomu prisel prav. Namrec lahko se nastavlja po dolzini od 70 do 100 cm in s tem pase v skorajda vsak avto vsaj od srednje velikega naprej.https://www.mimsafe.se/en/safety-products/variocage/variocage-original-single/ Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 13. december, 2018 Prijavi Napisano 13. december, 2018 Thx Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Borcix Napisano 20. januar Prijavi Napisano 20. januar Pozdravljeni, tudi mi imamo 2 štirinožca, ki bosta zdaj varno "potovala" z nami v CX-60-tki. 8 Citiraj
Jest Napisano 20. januar Prijavi Napisano 20. januar Oooo… se eden s CX-60 na forumu… sedaj sva dva … PHEV ali dizel? 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
MazdaBoy Napisano 20. januar Prijavi Napisano 20. januar pred 43 minutami je Borcix napisal: Pozdravljeni, tudi mi imamo 2 štirinožca, ki bosta zdaj varno "potovala" z nami v CX-60-tki. Lepa, daj malo predstavi svojo raketo in štirinožna prijatelja 😉 Pa da boste skupaj naredili veliko varnih km Citiraj
sportman333 Napisano 20. januar Prijavi Napisano 20. januar Pred eno uro je Borcix napisal: Pozdravljeni, tudi mi imamo 2 štirinožca, ki bosta zdaj varno "potovala" z nami v CX-60-tki. dober box, to je edina opcija, če imaš psa, da ga lahko normalno prevažaš, jaz imam podobnega, ampak samo za enega..... 1 Citiraj
skritikrt Napisano 20. januar Prijavi Napisano 20. januar pred 3 urami je sportman333 napisal: dober box, to je edina opcija, če imaš psa, da ga lahko normalno prevažaš, jaz imam podobnega, ampak samo za enega..... Odličen,ker je varjen okvir🧐...ne plastltični vogalniki in samo skup vtaknjeno al npr. zanetano...dela en tip iz Celja...zelooo priporočam👍 hovawart.si WWW.HOVAWART.SI 2 Citiraj
DonFelipe Napisano 20. januar Prijavi Napisano 20. januar Pri Dovžanu se splača nabaviti prikolico. S tem najmanj umažeš in poškoduješ vozilo, pa najmanj dela imaš Schmidt - Dovžan d.o.o. WWW.DOVZAN.SI Podjetje Schmidt se že več kot 25 let ukvarja s proizvajanjem prevoznih sredstev in podobnih pripomočkov. Z visoko kvaliteto in fleksibilnostjo hitro in zanesljivo izpolnjujejo želje strank. Ker smo mi – podjetje... Citiraj
Bini Napisano 20. januar Prijavi Napisano 20. januar pred 12 urami je Borcix napisal: Pozdravljeni, tudi mi imamo 2 štirinožca, ki bosta zdaj varno "potovala" z nami v CX-60-tki. Dobrodošel med nami in mnogo varnih kilometrov..... Citiraj
Borcix Napisano 21. januar Prijavi Napisano 21. januar dne 20. 1. 2024 ob 8:46 je Jest napisal: Oooo… se eden s CX-60 na forumu… sedaj sva dva … PHEV ali dizel? Dizelca ... črna Humora 2 Citiraj
Borcix Napisano 21. januar Prijavi Napisano 21. januar pred 23 urami je MazdaBoy napisal: Lepa, daj malo predstavi svojo raketo in štirinožna prijatelja 😉 Pa da boste skupaj naredili veliko varnih km No pa dajmo, govora je o CX-60 v jet črni barvi in Humora oprema z vsem razen vlečne kljuke. Štirinožca sta pa sedaj 3 leta stara najdenka, mešanka med nemčkim ovčarjem in ... (kdo bi vedel) ter leto dni star dobermann LP 6 Citiraj
Borcix Napisano 21. januar Prijavi Napisano 21. januar pred 19 urami je skritikrt napisal: Odličen,ker je varjen okvir🧐...ne plastltični vogalniki in samo skup vtaknjeno al npr. zanetano...dela en tip iz Celja...zelooo priporočam👍 hovawart.si WWW.HOVAWART.SI Ker nisem našel nič kar bi pasalo, sem dal po naročilu izdelati boks, če je kvaliteten bomo videli po parih vožnjah upajmo da bo v redu Citiraj
skritikrt Napisano 21. januar Prijavi Napisano 21. januar pred 5 minutami je Borcix napisal: No pa dajmo, govora je o CX-60 v jet črni barvi in Humora oprema z vsem razen vlečne kljuke. Štirinožca sta pa sedaj 3 leta stara najdenka, mešanka med nemčkim ovčarjem in ... (kdo bi vedel) ter leto dni star dobermann LP Najlepša barva😍-druge barve "ne obstajajo"😋-čestitam za nakup in dobrodošel med norci😂😉 Kužata pa itak😍-res orng psa👍 1 1 Citiraj
skritikrt Napisano 21. januar Prijavi Napisano 21. januar pred 2 minutama je Borcix napisal: Ker nisem našel nič kar bi pasalo, sem dal po naročilu izdelati boks, če je kvaliteten bomo videli po parih vožnjah upajmo da bo v redu Je,je-nič bat...boš videl-top nakup,čeprav ni malo cvenka...nič ne škripa in ne ropota-. Ko smo mi našega kupili,je tudi na mestu izmeril-najbolj ziher👍 Tudi gospa,pri kateri smo našo psičko kupili Psarna Ratina - Domov WWW.RODOSEK.DE je po mojem priporočilu kupila tak dvojni boks,za svoje ovčarke,in je navdušena-vredno vsakega centa🧐👍 Citiraj
Bini Napisano 21. januar Prijavi Napisano 21. januar Imajo kopalnico not, da jih tako hvalte... 🤔🫣😉 Citiraj
skritikrt Napisano 21. januar Prijavi Napisano 21. januar Pravkar je Bini napisal: Imajo kopalnico not, da jih tako hvalte... 🤔🫣😉 Ne...ne štekaš😉...toliko je placa😁,da lahko še ženo not stlačiš 3 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 22. januar Prijavi Napisano 22. januar Kam gre ta svet! Po najnovejših južno korejskih zakonih bodo morali tudi Korejci v avtih prevažati pse v takih kletkah. Do sedaj je zadostovala hladilna torba. 1 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.