LabiGT Napisano 22. december, 2005 Prijavi Napisano 22. december, 2005 ker ne morem glih poslat vsakemu cestitko, bom tko naredu -- Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
David Napisano 22. december, 2005 Prijavi Napisano 22. december, 2005 Sooo sweeet...... Ej Labson ?e enkrat.... sre?no vo?njo jutri.... LP david Citiraj Feel free....
pierce Napisano 22. december, 2005 Prijavi Napisano 22. december, 2005 Si se pa res potrudil, prisr?no. Sre?no 06 vsem na forumu! Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 22. december, 2005 Prijavi Napisano 22. december, 2005 Hvala! In tebi tudi vse sre?no in ostalim Mazda?em Citiraj
ReDevil Napisano 22. december, 2005 Prijavi Napisano 22. december, 2005 Iz va?ih ust v bo?ja u?esa! Pa ne pozabte: enkrat se ?ivi (umre sicer tudi), sam treba u?ivat in ?e naprej vozit Mazdo! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
uklopko Napisano 23. december, 2005 Prijavi Napisano 23. december, 2005 predhodne ?elje dajem na kontra!!! LP P.S. Ne pozabte na zbor 1. nedelo u mesecu!!!! joke!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
komar Napisano 23. december, 2005 Prijavi Napisano 23. december, 2005 Vse najlep?e v 06 in ?udovito praznovanje vsem!!! Citiraj Papa, Tomi
BOBI Napisano 23. december, 2005 Prijavi Napisano 23. december, 2005 vsem vse naj naj v 2006 Citiraj MAZDA POWER
Grega_ Napisano 23. december, 2005 Prijavi Napisano 23. december, 2005 Vsem vam vse naj naj v 2006 tudi iz moje strani Citiraj
mazda-mx3 Napisano 23. december, 2005 Prijavi Napisano 23. december, 2005 tudi jaz se pridruzujem vo??ilu vsem uporabnikom na mazda forumu, praznujte lepo , ne pretiravat z alkotom in se tipkamo, ce ne prej pa januarja...papa! Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
poky Napisano 23. december, 2005 Prijavi Napisano 23. december, 2005 Hvala Labi,enako tudi tebi in vsem Mazda fan-om!! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
KAALman Napisano 23. december, 2005 Prijavi Napisano 23. december, 2005 ge bi t?di, ge bi t?di, vesejli Bo?i? sen fk?per ! V?pan ka de van fsen lipau ! Za Nouvo Leto pa Boug van daj sre?o, zdravgje, veselgje, obelgje, kr?ja, vijna fsega za volej, d?j?noga zveli?anja pa najve? v eton nouvon leti van ?elen !! @Labi: jaz se tvoji ?estitiki kar pridru?im Citiraj LP KAALman
poky Napisano 23. december, 2005 Prijavi Napisano 23. december, 2005 He he KAALman,ful mi je v?e? tvoja prekmur??ina!! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Symon Napisano 23. december, 2005 Prijavi Napisano 23. december, 2005 Tole je bilo pa res lepo (vstavi enega ganjenega smajlija). Ma v glavnem veselja polne praznike in sre?no, zdravo, veselja polno 2006. (matr kva cajt te?e) PS: Tale jodl bo?i?ek res seka!!! Citiraj
wildcat Napisano 23. december, 2005 Prijavi Napisano 23. december, 2005 Me je Labi prehitel, pa ne bom novo temo odpirala: Merry Christmas and Happy New Mazda Year 2006! Dragi moji, ?elim vam maksimalno lepe praznike in vso sre?o! Vo??ilu se pridru?uje tudi kolektiv Mazda AS Velenje: Citiraj All I ask: the sky above and the road below me. BlueSky
ReDevil Napisano 24. december, 2005 Prijavi Napisano 24. december, 2005 Zdele vam pa ?elim dober tek pri bo?i?ni ve?erji, pa makar je za koga to hamburger! Kaj pa polno?nica, a gre kdo? Citiraj Dobrodo?li na forumu!
suicidal Napisano 25. december, 2005 Prijavi Napisano 25. december, 2005 Kaj pa polno?nica, a gre kdo? kako je bilo na polno?nici? jaz sem imel namre? ve?er s konjakom. in internetom. Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
ReDevil Napisano 25. december, 2005 Prijavi Napisano 25. december, 2005 Jz sm jo mev ?e kar ob pol 8h v?eri, itak sem biv ?ist adio od prej?nega neprespanega ve?era, pol pa ?e cev dan hodu po hribih okol ?kofje loke po snegu, tko da do pol no?i bi bla te?ka! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
ReDevil Napisano 29. december, 2005 Prijavi Napisano 29. december, 2005 Ve? al manj smo si ?e za?elel vse ?ivo, mogo?e samo ?e: v novem letu spoznajte ?immanj polcajev, sodnikov za prekr?ke, novih dohtarjev, dohtarjev za mazde in kleparjev! P.S. Zdej pa boste mel par dni mir pred mano (gremo zv?er v BG), pa bomo probal tut v Srbiji mal mazdo promovirat (kak?en letak se zna kje pojavit) Mejte se noro fino fajn, ho?em re?t ful kul mega ?pica ?pon, vsi skupi! :mi pijemoo: Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.