Tony29 Napisano 6. januar, 2019 Prijavi Napisano 6. januar, 2019 Zakaj je razlika motorja pri novi Mazdi CX-5 ? https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=13680656 https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=12778906&display=Mazda%20CX-5%20CD184%20AWD%20Revolution%20Top%20belo... Citiraj
jures Napisano 6. januar, 2019 Prijavi Napisano 6. januar, 2019 Ne zanasaj se na avto.net. Motorja sta samo 150 in 184 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Tony29 Napisano 6. januar, 2019 Avtor Prijavi Napisano 6. januar, 2019 Zakaj ima ena dva izpuha zadaj ena pa dva? Citiraj
Alex Napisano 6. januar, 2019 Prijavi Napisano 6. januar, 2019 Zakaj ima ena dva izpuha zadaj ena pa dva?Res je... ?ele sedaj sem opazil to. Sem preveril slike in imajo vse 184 konjske samo en auspuh. Zakaj je to dobro? Citiraj
jures Napisano 6. januar, 2019 Prijavi Napisano 6. januar, 2019 Ce se ne motim zaradi adblue tanka 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Tony29 Napisano 6. januar, 2019 Avtor Prijavi Napisano 6. januar, 2019 Ce se ne motim zaradi adblue tankaJa kaj une pa nimajo Adblue? Citiraj
jures Napisano 6. januar, 2019 Prijavi Napisano 6. januar, 2019 Ja kaj une pa nimajo Adblue?Samo mocnejsi motor Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Jest Napisano 6. januar, 2019 Prijavi Napisano 6. januar, 2019 Samo mocnejsi motorTanove faceliftane z dizelskim motorjem imajo od letosnje jeseni dalje adblue in samo eno izpusno cev... pred tem imajo vse po dve izpusni cevi... Nekaj pa ne stima z opisom, ker 360 kamero imajo samo nove faceliftane... pa vecji zaslon (se mi zdi, da 9?, stare imajo pa 7?)... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
jures Napisano 6. januar, 2019 Prijavi Napisano 6. januar, 2019 Na angleski strani sem nasel da naj bi inela samo mocnejsa, na avtonetu pa itak vsak po svoje vnasa podatke... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jackorsen88 Napisano 5. april, 2019 Prijavi Napisano 5. april, 2019 mogo?e malo off topic, ampak ni potrebno smetit tega z odpiranjem novih tem. 1.Kolega ima Mazdo CX-5 2014 in me zanima ali se da nastaviti v sistemu, da ?e ugasnem auto v USB modulu, da se potem naslednji? ko ga za?enem spet za?ene v USB modulu, ker se vedno ponastavi na RADIO modul? 2. Je ?e kdo mogo?e updejtal firmware sam? hvala Citiraj
Stroker Napisano 8. april, 2019 Prijavi Napisano 8. april, 2019 mogo?e malo off topic, ampak ni potrebno smetit tega z odpiranjem novih tem. 1.Kolega ima Mazdo CX-5 2014 in me zanima ali se da nastaviti v sistemu, da ?e ugasnem auto v USB modulu, da se potem naslednji? ko ga za?enem spet za?ene v USB modulu, ker se vedno ponastavi na RADIO modul? 2. Je ?e kdo mogo?e updejtal firmware sam? hvalaJa, zamenjati je treba USB/Bluetooth enoto (na servisu - naredijo brezpla?no). Citiraj LIFE, IN ORDER OF IMPORTANCE: FOOD, SHELTER, AND A PAIR OF VERY LOUD SPEAKERS.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.