ReDevil Napisano 23. december, 2005 Prijavi Napisano 23. december, 2005 Z Bogom na?ga foruma - Bo?tijem sva se pogovarjala (bolj tipkala), da bi mal spremenil na forumu, in sicer nivo forumovcev, glede na ?tevilo objav, oz. postov, ker zdej mamo (ve? ali manj) vsi 3 zvezdice, pogovarjala pa sva se v smislu da bi bilo teh nivojev malo ve?. Kdor je kolkor tolko prisoten na Avtomobilizem.com, ve o ?em je bilo govora, pa tut drugi forumi imajo to (osebno vem npr. za Honda forum). Ni zdej tle fora v nabijanju objav, ampak bi blo pa zanimivo glede na ?tevilo objav, da ne bi bli vsi pol varianta: Trotlfahrer, David bi lahko imel npr. naziv profesor foruma! To se pa najbr? ?e sli? dobr! Ostali nazivi bi bli lahko npr.: nepismen, mala ?ola, rumena rutka, pionir?ek, ..., maturant, diplomant, magister, doktor, pol pa profesor kot najvi?ji mo?ni naziv za forumovca! Pa bi blo ne vem enih 7 - 10 nivojev! Loh bi se ?li tut v stilu vojske, sicer ne vem kako si sledijo ?ini po zaporedju, al pa kak drug sistem! Upam da vam je ideja OK, sicer pa predlogi so dobrodo?li! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
David Napisano 23. december, 2005 Prijavi Napisano 23. december, 2005 Priam zdej si me pa do solz nasmejal..... zakaj pa ne..... Citiraj Feel free....
ReDevil Napisano 23. december, 2005 Avtor Prijavi Napisano 23. december, 2005 Mogo?e nisi dost star za profesorja, dost aktiven pa vsekakor! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
vuk Napisano 23. december, 2005 Prijavi Napisano 23. december, 2005 Samo vojske ne...ostalo pa ni panike. Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
Boss Napisano 23. december, 2005 Prijavi Napisano 23. december, 2005 naslednja stopnja za profesorjem je pa.... umsko moten? Tko da David ne pretiravat Jaz sem prec za... lahko bi pa naredili ?e dodano karakterizacijo za sta? - recimo kdor je ?e dve leti na forumu aktiven dobi dodatne bonus to?ke in ta bonus se z vsakim letom stalnosti pove?uje. Ker zillijon postov je precej enostavno narest sam da si pa konstruktivno aktiven ve? let na forumu je pa ?e velik uspeh. Citiraj
KAALman Napisano 23. december, 2005 Prijavi Napisano 23. december, 2005 o ?emu vi to serete ? pa saj si zdaj lahko vsak sam titulo napi?e... ali ? al kaj jaz spet ne razumem ? Citiraj LP KAALman
poky Napisano 23. december, 2005 Prijavi Napisano 23. december, 2005 Mene sploh ne moti,da nas je ve?ina "trotlfahrerjev"!!! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
vuk Napisano 23. december, 2005 Prijavi Napisano 23. december, 2005 o ?emu vi to serete ? pa saj si zdaj lahko vsak sam titulo napi?e... ali ? al kaj jaz spet ne razumem ? Povej kje najdem,sem namre? zgubil? Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
ReDevil Napisano 23. december, 2005 Avtor Prijavi Napisano 23. december, 2005 Samo vojske ne...ostalo pa ni panike. Ja vojska res ni preve? fajn, zdej glih gledam mal oddajo 15 let od plebiscita, pa jugo vojska pa vse ?ive teme so, tko da PEACE! Boss, ti pa si dobr napisal, ker res ni vse v ?tevilu objav, ampak tut da majo le-te kak?en smisel! Se mi zdi pa fajn da se mal popestri dogajanje, ne trdim da je vsaka sprememba na bolj?e, sam tole ni tok napa?na varianta! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
YavarYe X6V6 Napisano 25. december, 2005 Prijavi Napisano 25. december, 2005 Ne vem v ?em je smisel tega, da dobi? oceno glede na to koliko postov si napisal.To je za moje pojme brezveze, rezen ?e se ?tejejo samo posti samo iz podokna mazda. Ker druga?e se samo nabija poste. Lahko pa se daje ocena ?e glaede na ?as od prve prijave na forum in se glede na to da ocena. Mogo?e se motim . Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
ReDevil Napisano 25. december, 2005 Avtor Prijavi Napisano 25. december, 2005 Ja treba mogo?e ?e mal izpilit sistem! BTW: U?eri sm biv na va?mu koncu (Porezen) in sem vidu d je pa ?kofja loka pravo "mazdino" mesto, tko skupi so ble kar tri parkirane, pol pa ?e 2 par metrov stran, ?e dost sem jih pol sre?al in takoj sem podelil zadnje 3 forum letake! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
suicidal Napisano 26. december, 2005 Prijavi Napisano 26. december, 2005 samo predlog: glede na to, da smo naMazdinem forumu, bi lahko bile titule (od najmanj do najve?): Mazda2 Mazda3 Mazda5 Mazda6 xedos ? B2500. nekaj v tem smislu? al je preve? fanati?no? BTW: kaj pomeni "kotalko"? Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
komar Napisano 26. december, 2005 Prijavi Napisano 26. december, 2005 Meni je fseeno - hehehehe - have fun!!! Citiraj Papa, Tomi
wiperboy Napisano 26. december, 2005 Prijavi Napisano 26. december, 2005 To bo ?e hec Citiraj gremo na?i.....
ReDevil Napisano 26. december, 2005 Avtor Prijavi Napisano 26. december, 2005 Ideja z imeni mazd niti ni slaba, samo B2500 pa si res ne ?elim bit! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
janik Napisano 27. december, 2005 Prijavi Napisano 27. december, 2005 Mazda2Mazda3Mazda5Mazda6xedos?B2500. Ja, pa Mazda9 tudi pride leta 2007 ali 08 ... Citiraj I had a terrible education. I attended a school for emotionally disturbed teachers. (Woody Allen)
Marko_mx-3 Napisano 27. december, 2005 Prijavi Napisano 27. december, 2005 Kak?na pa bo ta Mazda 9 Citiraj
ReDevil Napisano 27. december, 2005 Avtor Prijavi Napisano 27. december, 2005 Ime M9 se mi sli? precej bol? (verjetno bo bol? tut zgledala), kokr B2500! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Sirius Napisano 9. marec, 2006 Prijavi Napisano 9. marec, 2006 Ideja z imeni mazd niti ni slaba, samo B2500 pa si res ne ?elim bit! O?itno nisi "grebator"....tisti ta pravi imajo vsi 4x4+reduktor.... Citiraj Nikoli ne bom imel toliko znanja, da se tudi od tebe ne bi nekaj nau?il.
mazda-mx3 Napisano 9. marec, 2006 Prijavi Napisano 9. marec, 2006 Mogoce bi pa bilo najboljse, da bi se nazivi podeljevali v skladu z objavami v tehni?nih te?avah, vzdr?evanjem in stro?ki, DIY in novicah Tako bi preprecili, da se nivo dviguje med navadnimi pogovori, bi se pa motiviralo pomo? in pomembne informacije kar naj bi bilo primarno poslanstvo tega foruma. Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
ReDevil Napisano 9. marec, 2006 Avtor Prijavi Napisano 9. marec, 2006 Ja lahko bi res malo spremenil tele trotlfarerje, pa na kakr?en koli na?in ?e pa?! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
David Napisano 9. marec, 2006 Prijavi Napisano 9. marec, 2006 Luka sej ve? da tudi v teh podforumih kdaj "pogovor" ste?e..... kako to?no bi ti tuki lo?il eno od drugega.... Sicer pa ideja sploh ni slaba.... not at all.... LP dAvid Citiraj Feel free....
zdravek Napisano 9. marec, 2006 Prijavi Napisano 9. marec, 2006 ja se sla?em za malo 'vi?e' zvjezdica.. - a predla?em da bi i uz nivo bilo dobro staviti i slikicu koja pobli?e ozna?uje taj nivo (tak bi bilo bolje zabavno; sad je nekak monotono... U svakom slu?aju PODR?AVAM ideju! Citiraj
mazda-mx3 Napisano 9. marec, 2006 Prijavi Napisano 9. marec, 2006 Luka sej ve? da tudi v teh podforumih kdaj "pogovor" ste?e..... kako to?no bi ti tuki lo?il eno od drugega....Sicer pa ideja sploh ni slaba.... not at all.... LP dAvid v tem primeru bi se morali omejit na dolocene zadeve: v DIY itak ni omogoceno postanje drugih uporabnikov, oz. komentiranje.v tehnicnih tezavah bi se brisalo vse kar ni povezano s topicom (bi blo malo bolj militaristicno...bwahaha)v novicah pa bi se stel samo 1. post, torej tisti, ki odpre novico ali pa isti rezim kot v tehnicnih tezavah in bi se tako vpostevalo vsak odgovor v povezavi s topicom... sam dvomim, da bi se vsi strinjali s tem, sam drugace bi blo to totalno ne fer :ne vem: Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
Symon Napisano 9. marec, 2006 Prijavi Napisano 9. marec, 2006 Jaz podpiram tole idejo! Samo kaj bo pa flood team na to dejal? Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.