Alex Napisano 8. februar, 2019 Prijavi Napisano 8. februar, 2019 Nabavil sem te LED ?arnice. https://www.mimovrste.com/avto-zarnice-led/m-tech-zarnica-led-w5w-12v-canbus-4x-hp-hladna-bela?src=bestsellersKo sem eno zamenjal sem ugotovil, da je previsoka in le kak mm oddaljena od plasti?nega za?itnega pokrov?ka. To vsekakor ni v redu, zato sem vzel LED ?arnice iz vrat spodaj in le-te vgradil za tablico. Te so kraj?e in svetijo samo od strani kar je bolj?e za osvetlitev tablice. Te v vratih so pa tak?ne:https://www.mimovrste.com/avto-zarnice-led/m-tech-zarnica-led-w5w-12v-canbus-4x-osram-bela?src=bestsellers Mimogrede, ko vtikate ?arnico v vtor v vratih je treba paziti, da se to stori res rahlo... jaz sem na voznikovih vratih malo mo?neje pritisnil in je cela plastika, ki dr?i nastavek za ?arnico "padla" v vrata, tako, da moram sedaj dati dol cel plasti?ni pano z vrat. . ?e sliki pred in po menjavi. 2 Citiraj
Gelipter Napisano 8. februar, 2019 Prijavi Napisano 8. februar, 2019 Ej...Alex dobro si to zrihtal..zdaj te bom ...hitreje vidu...he he ..lp 1 Citiraj
fico182 Napisano 9. februar, 2019 Prijavi Napisano 9. februar, 2019 Sam sem naro?il te za 7.4 ?, dobim jih v ponedeljek. Torej ?e te prav razumem, bi bilo bolj?e, da spremenim naro?ilo, in naro?im te za 5.37?? Je sploh mo?no te ve?je normalno vstaviti? Citiraj
Alex Napisano 10. februar, 2019 Avtor Prijavi Napisano 10. februar, 2019 Sam sem naro?il te za 7.4 ?, dobim jih v ponedeljek. Torej ?e te prav razumem, bi bilo bolj?e, da spremenim naro?ilo, in naro?im te za 5.37?? Je sploh mo?no te ve?je normalno vstaviti? Lahko zamenja? naro?ilo ali pa vzame? tiste iz vrat in jih montira? za tablico in te nove da? v vrata. V vratih mi sedaj ful dobro osvetli cesto pod vrati, tablica pa tudi izgleda mega. Jaz te za 7 ? ne bi tla?il za tablico, ker je res predolga in presvetla za tablico.In, ko jo montira? pazi, ker je spodaj malo debelej?a in gre te?ko v utor.Kako se jo zamenja pa tule:https://www.paulstravelpictures.com/2014-2018-Mazda-Mazda6-License-Plate-Light-Bulbs-Replacement-Guide/index.html Citiraj
fico182 Napisano 10. februar, 2019 Prijavi Napisano 10. februar, 2019 Hvala za nasvet! Ne vem pa, katera vrata misli?? Citiraj
Alex Napisano 10. februar, 2019 Avtor Prijavi Napisano 10. februar, 2019 Hvala za nasvet! Ne vem pa, katera vrata misli?? Sprednja vrata Slika zamenjane ?arnice v vratih... Citiraj
SpEkTr Napisano 12. junij, 2019 Prijavi Napisano 12. junij, 2019 Alex to ja. Kako si snel pokrov?ek pri lu?i za tablice? Od strani? Sent from my SM-G950F using Tapatalk Citiraj
Alex Napisano 12. junij, 2019 Avtor Prijavi Napisano 12. junij, 2019 Alex to ja. Kako si snel pokrov?ek pri lu?i za tablice? Od strani? Sent from my SM-G950F using TapatalkJa, od strani. Res je malo zafrknjeno a gre z izvija?em. Tukaj to?no vidi?, kaj pritisne?.https://www.paulstravelpictures.com/2014-2018-Mazda-Mazda6-License-Plate-Light-Bulbs-Replacement-Guide/index.htmlA nisi imel vse ostalo Led ?e original? Pri meni ni bila led edino na tablici. Citiraj
SpEkTr Napisano 12. junij, 2019 Prijavi Napisano 12. junij, 2019 Ok thx. Sej ne vem, al je ista lu? pr sedanki. Najbr? ja.Ne, vse do bile navadne ?arnice. To je bil prvi mod. Drugi je bil wireless charging pad. Tretji bo kljuka. ?etrti pa menjava muske Sent from my SM-G950F using Tapatalk Citiraj
SpEkTr Napisano 12. junij, 2019 Prijavi Napisano 12. junij, 2019 Mislim,meni ne gre dol da se jebemo. Notri in vstran, nista Sent from my SM-G950F using Tapatalk Citiraj
jures Napisano 12. junij, 2019 Prijavi Napisano 12. junij, 2019 Mislim,meni ne gre dol da se jebemo. Notri in vstran, nista Sent from my SM-G950F using Tapatalkmogo?e je ?e kdo polomil pa zalimal Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
SpEkTr Napisano 12. junij, 2019 Prijavi Napisano 12. junij, 2019 Ratal. Sam, je pa kr hard no. Sem cvikal Sent from my SM-G950F using Tapatalk Citiraj
SpEkTr Napisano 30. december, 2019 Prijavi Napisano 30. december, 2019 V ?em je fora da so mi v roku 14dni crknil 3 ?arnice led. Ena v prtlaznem prostoru, in po ena v kabini na stropu?? Sent from my SM-G950F using Tapatalk Citiraj
Scr3am Napisano 30. december, 2019 Prijavi Napisano 30. december, 2019 Slaba roba in pozimi hitro crknejo. Citiraj
Alex Napisano 31. december, 2019 Avtor Prijavi Napisano 31. december, 2019 V ?em je fora da so mi v roku 14dni crknil 3 ?arnice led. Ena v prtlaznem prostoru, in po ena v kabini na stropu?? Sent from my SM-G950F using TapatalkNe kupovat cenene. Vzemi osram in bo? imel mir. Vsaj upam. Citiraj
SpEkTr Napisano 31. december, 2019 Prijavi Napisano 31. december, 2019 Kupil sem na ebay komplet za sestico. Prodajalec premium_led_store. Bodo poslali nove, druga?en tip menda. Bomo videli. Sent from my SM-G950F using Tapatalk Citiraj
Aless Napisano 31. december, 2019 Prijavi Napisano 31. december, 2019 Kupil sem na ebay komplet za sestico. Prodajalec premium_led_store. Bodo poslali nove, druga?en tip menda. Bomo videli. Sent from my SM-G950F using TapatalkJst sem na moji prvo tudi naro?il komplet led ?arnic na Aliju, pa so mi po 1mescu za?ele one za osvetlitev tablice na prtlja?nih vratih utripat kot v diskoju. Zdaj sem nabavil te osram na mimovrste pa bomo vidli ?e bodo dr?ale. Zfgleda jih sfukajo vibracije ko treska? z prtlja?nimi vrati, sam navadne na nitko pa so delale. 1 Citiraj 2008 Mazda 6 2004 Mazda 3
SpEkTr Napisano 1. januar, 2020 Prijavi Napisano 1. januar, 2020 Osram mam za osvetlitev tablice. Tam te?av ?e ni Sent from my SM-G950F using Tapatalk Citiraj
Alex Napisano 1. januar, 2020 Avtor Prijavi Napisano 1. januar, 2020 Osram mam za osvetlitev tablice. Tam te?av ?e ni Sent from my SM-G950F using TapatalkJaz imam povsod montirane osram ?e tovarni?ko (razen tablice, te sem montiral sam) in so ?e vedno vse delujo?e. Citiraj
zago Napisano 14. februar, 2020 Prijavi Napisano 14. februar, 2020 katera ?arnica za led ?aromet cx3 Citiraj
323 BA Napisano 28. februar, 2020 Prijavi Napisano 28. februar, 2020 Menjava ?arometa, ?e je led crknil, ne more? zamenjati samo led diode. ?e ima avto garancijo, jo uveljavi, nov ?aromet je ca. 1500 EUR. Citiraj
NevLado Napisano 5. marec, 2020 Prijavi Napisano 5. marec, 2020 Menjava ?arometa, ?e je led crknil, ne more? zamenjati samo led diode. ?e ima avto garancijo, jo uveljavi, nov ?aromet je ca. 1500 EUR. Fak, to bo res veselica ko bo za?elo crkovat po 8,10 letih :ne vem: Citiraj
Alex Napisano 5. marec, 2020 Avtor Prijavi Napisano 5. marec, 2020 Fak, to bo res veselica ko bo za?elo crkovat po 8,10 letih :ne vem:?e bo toliko let bo super.Sicer pa led ?arnica z leti izgublja svetilnost in bo na koncu, ?etudi bo svetila,bolj bogo vse skupaj, se mi zdi. Citiraj
Aless Napisano 5. marec, 2020 Prijavi Napisano 5. marec, 2020 Mah, ?ez 10 let bodo tudi led bolj poceni, pa verjetno bo tudi aftermarket program.Saj xenon je pred 10leti bil tudi drag, zdaj pa ni dost dra?ji kot navadne halogen lu?i. Citiraj 2008 Mazda 6 2004 Mazda 3
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.