smile34 Napisano 27. marec, 2019 Prijavi Napisano 27. marec, 2019 na m3 in m6 zimmerman diski + ate plo??ice. nimam pripomb (originalnega ?kripanja pa tudi ne ve? ) Citiraj
robz Napisano 29. marec, 2019 Prijavi Napisano 29. marec, 2019 Jaz imam brembo diske+textar plo??ice, dobro prime!Komplet spredaj in zadaj 160eur iz nem?ije Citiraj
Brane Napisano 29. marec, 2019 Prijavi Napisano 29. marec, 2019 Komplet spredaj in zadaj 160eur iz nem?ije In monta?a je bila..... eur? Citiraj
robz Napisano 29. marec, 2019 Prijavi Napisano 29. marec, 2019 In monta?a je bila..... eur?Razni taposi in siluxi so mi po?iljali predra?une 270+ eur, monta?a je bila okoli 50eur, ?e se prav spomnim Citiraj
Tilen5 Napisano 24. junij, 2019 Prijavi Napisano 24. junij, 2019 A ve kdo, ki se bolj spozna kaj gre na mazdo 6 2014 spredaj? diski+plo??ice mere?https://www.autodoc.si/ate/9351124 tale ? Citiraj
Tilen5 Napisano 27. junij, 2019 Prijavi Napisano 27. junij, 2019 Hvala. Morem menjat ker mi trese xD Citiraj
323 BA Napisano 28. junij, 2019 Prijavi Napisano 28. junij, 2019 Meni je pri 2016 treslo pri 50k kilometrih, s tem da jih je prvi lastnik ?e pod garancijo menjal pri ca. 25.000. Do sedaj sem imel ?e lepo ?tevilo avtov, a ?esa podobnega pri nobeni znamki nisem do?ivel, niti blizu tega... Citiraj
x-layer Napisano 28. junij, 2019 Prijavi Napisano 28. junij, 2019 Meni je pri 2016 treslo pri 50k kilometrih, s tem da jih je prvi lastnik ?e pod garancijo menjal pri ca. 25.000. Do sedaj sem imel ?e lepo ?tevilo avtov, a ?esa podobnega pri nobeni znamki nisem do?ivel, niti blizu tega...Verjetno se bo sli?alo kot da zagovarjam znamko, vendar je to odvisno od materiala/kvalitete diska in pa seveda od ?oferja. ?e z vro?imi diski zapelje? v kak?no ve?jo lu?o, jih po moje kar hitro lahko zvije.No razen, ?e so res neki super duper dirka?ki diski... Citiraj it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it
323 BA Napisano 28. junij, 2019 Prijavi Napisano 28. junij, 2019 Seveda je odvisno tudi od voznika, a pri vseh avtih imam isti na?in vo?nje, bremzam veliko z motorjem, ve?krat intenzivneje in na kratko namesto, da bi se obesil na zavorni pedal ob spustu po strmem klancu... torej tako kot je pravilno. Zavore so pa? rak rana mazde, vsaj za njihovo tresenje. Za te?ave z za?tekanimi ?eljustim pa so krivi vozniki (preredka neuporaba ro?ne) oz. mehaniki, saj vodil nekateri ob menjavi zavor ne o?istijo in nama?ejo. Citiraj
Scr3am Napisano 28. junij, 2019 Prijavi Napisano 28. junij, 2019 Odgovor je cist simpl. Kvaliteta diskov je katastrofalna, zato pa je toliko problemov. Nevem, ce ste opazili, ampak cisto nove mazde (ne vse) so ze serijsko opremljene z ATE bremzami, ravno zaradi tega, ker je bilo prevec reklamacij. 1 Citiraj
323 BA Napisano 28. junij, 2019 Prijavi Napisano 28. junij, 2019 Trojka ima ATE, za 6 ali CX-5 pa nisem prepri?an, upam da je tudi tako... Kakorkoli, upam da so ugotovili, da je bolje, da ga nehajo stari in po neporebnem ?koditi ugledu znamke. Naj dajo 100 ali 150 EUR manj popusta na avto in posledi?no spodobne zavore, pa bomo potro?niki zadovoljni. Verjamem, da za proizvajalca med najcenej?imi in ATE diski/plo??icami ni ve? kot toliko razlike na proizveden avto. Citiraj
Tilen5 Napisano 28. junij, 2019 Prijavi Napisano 28. junij, 2019 Jaz mam plo??ice spredaj na koncu pa sem rekel da menjam ?e diske,.. upam na bolje,.. sej cena ni nevem kak?na Citiraj
uklopko Napisano 28. junij, 2019 Prijavi Napisano 28. junij, 2019 Glede zadnjih celjusti je tako, ti ni? ne pomaga ali zateguje? ali ne...ker ni te?ava v ro?ni kot zajli ali vzvodu na ?eljustih ampak znotraj samih ?eljusti. Pride voda notr in s?asoma gre v maloro...in zarusta neglede na vzvod. Vsaj moje izgi?nje so take pa imam sedaj 3.mazdo 6 in imam ob?itek da ho?e nagajat ena stran...bla ena feltna vroca.....porazne bremze... Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Aless Napisano 28. junij, 2019 Prijavi Napisano 28. junij, 2019 MPS ali Brembo Evo ?eljusti, ?portni diski+plo??ice in ne bo ve? nobenih problemov z zavorami. Citiraj 2008 Mazda 6 2004 Mazda 3
Mraušk Mčk Napisano 28. junij, 2019 Prijavi Napisano 28. junij, 2019 Meni je pri 2016 treslo pri 50k kilometrih, s tem da jih je prvi lastnik ?e pod garancijo menjal pri ca. 25.000. Do sedaj sem imel ?e lepo ?tevilo avtov, a ?esa podobnega pri nobeni znamki nisem do?ivel, niti blizu tega...Japonci pa?. Tudi moj suzuki je imel sranje od bremz, sicer ne tako katastrofalno kot mazda, pa vendarle. Pa saj avti so za gas ti?at ne za bremzat. 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Tilen5 Napisano 28. junij, 2019 Prijavi Napisano 28. junij, 2019 ?koda edin k meni za moj model autodoc ne dobi sprendjih oblog Citiraj
Aless Napisano 28. junij, 2019 Prijavi Napisano 28. junij, 2019 ?koda edin k meni za moj model autodoc ne dobi sprendjih oblog to pa res ?udno, ker meni je do sedaj na?el vse, probaj vtipkat original katalo?ko Citiraj 2008 Mazda 6 2004 Mazda 3
Tilen5 Napisano 28. junij, 2019 Prijavi Napisano 28. junij, 2019 Ja tapravega si dobu da bo katalo?ke vedel Citiraj
323 BA Napisano 28. junij, 2019 Prijavi Napisano 28. junij, 2019 Naro?i na amazonu (nem?kem), zelo verjetno bo? prej dobil, pa ?e cene so ponavadi odli?ne. Citiraj
Alex Napisano 29. junij, 2019 Prijavi Napisano 29. junij, 2019 Meni je pri 2016 treslo pri 50k kilometrih, s tem da jih je prvi lastnik ?e pod garancijo menjal pri ca. 25.000. Do sedaj sem imel ?e lepo ?tevilo avtov, a ?esa podobnega pri nobeni znamki nisem do?ivel, niti blizu tega...Pa dobro, kaj delate s temi bremzami? Kot smo ?e ugotovili, je problem v plo??icah in ne v diskih. Plo??ice so pa? pretrde original(verjetno so mislili, da naj bi ve? zdr?ale), jih zamenja? in je mir. Meni ?e nikoli ni treslo.Na tej zadnji pa sem pogledal in so gor ate. Zdej ne vem, ali so samo za nem?ki trd ali jih imajo vse nove 6-ke original vgrajene. Citiraj
323 BA Napisano 29. junij, 2019 Prijavi Napisano 29. junij, 2019 Kot sem napisal, bremzam pravilno, tresenje pa je bilo prisotno, ko sem avto kupil. Slaba kvaliteta diskov. Citiraj
Tilen5 Napisano 29. junij, 2019 Prijavi Napisano 29. junij, 2019 Meni je treslo ?e ko sem dobil rabljenega,.. sam opazi? to ?ele pri velikih hitrostih naprimer na avtocesti,.. pa sm takrat rekel da menjam ko gredo plo??ice. Pol Alex ti pravi? da mogo?e odpravim te?avo samo ?e menjam obloge ? Citiraj
Aless Napisano 29. junij, 2019 Prijavi Napisano 29. junij, 2019 Trese zaradi diskov, ne zaradi plo??ic. ?e so zviti diski lahko da? bilokake nove plo??ice in bo treslo. 1 Citiraj 2008 Mazda 6 2004 Mazda 3
Alex Napisano 29. junij, 2019 Prijavi Napisano 29. junij, 2019 Meni je treslo ?e ko sem dobil rabljenega,.. sam opazi? to ?ele pri velikih hitrostih naprimer na avtocesti,.. pa sm takrat rekel da menjam ko gredo plo??ice. Pol Alex ti pravi? da mogo?e odpravim te?avo samo ?e menjam obloge ?Ne vem, ?e je isto pri 6 ki III. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.