323 BA Napisano 28. marec, 2019 Prijavi Napisano 28. marec, 2019 ?e se ne motim, pi?e max 120 W. Citiraj
AmpeR Napisano 28. marec, 2019 Prijavi Napisano 28. marec, 2019 Nekaj drugega moram pre?tudirati... Citiraj
mamica Napisano 30. marec, 2019 Prijavi Napisano 30. marec, 2019 Kolikor vem, so nekatere ?enske, ki so to uporabljale, notri nalile vodo in v vodo postavile fla?ko. Na ta na?in so se izognile pomivanju te posode. Sploh po poti je to bolj te?ko. Potem pa priklopile za nekaj ?asa, da je doseglo temperaturo. ?e se pusti predolgo, lahko voda notri tudi zavre. Zadeva ima vtika? za tisto avtomobilsko vti?nico, kjer jaz polnim mobitel. Torej je primerno za uporabo v avtu. Le motorja ne sme? ugasnit. Tako so mi razlagale. Sicer pa, mi imamo na d?ipu vitlo, ki cel avto potegne iz blata. Gotovo gre tam ve? elektrike kot pa za segret pol litra vode. :ne vem: Pa do zdaj ni bilo te?av z in?talacijo. To je pa? to. Mi smo uporabljali zgolj tisto mleko, ki sem ga jaz nosila s seboj. Je bilo vedno pogreto na primerno temperaturo in v priro?ni embala?i . Ko so se pa za?ele ka?ice, so bile pa poleti itak na "sobni temperaturi", pa so bile primerno tople. Pa ne preve? komplicirati. Pred kakr?nim koli nakupom pojdite vpra?at svojo mamo in svojo ta??o, kako so one re?evale take te?ave. Boste videli, da niso toliko komplicirale - in vendar ste pre?iveli. V zapra?eni stoenki ali pa katrci na zadnjem sede?u brez klime in varnostnih pasov in brez nepregledne mno?ice aparatov, ki bi skrbeli za Va?e ?ivljenje in zdravje. Pa imate gotovo lepe spomine na otro?tvo, brez travm in no?nih mor... 2 Citiraj Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati...
YavarYe X6V6 Napisano 15. april, 2019 Avtor Prijavi Napisano 15. april, 2019 V glavnem vozi?ka ?e nimava-se enostavno ne moreva odlo?it. mava pa ?e to?no 1 mesec ?asa. :vesel: Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Slivka Napisano 16. april, 2019 Prijavi Napisano 16. april, 2019 Si prepri?an? Mislim, da ne bo? razo?aran, ker dandanes ni? ni kon?ano v roku... Citiraj
goldhorn Napisano 16. april, 2019 Prijavi Napisano 16. april, 2019 V glavnem vozi?ka ?e nimava-se enostavno ne moreva odlo?it. mava pa ?e to?no 1 mesec ?asa. :vesel:Ha, ha! To?no 1 mesec Da ne bo presene?anje in dirkanje v porodni?nico Citiraj
mazdaman Napisano 16. april, 2019 Prijavi Napisano 16. april, 2019 Saj ko bo Lampa odprta bo on letal okoli in kupil prvega, ki ga bo dobil. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
jures Napisano 16. april, 2019 Prijavi Napisano 16. april, 2019 Bo ?e enkrat zrihtal, ni ga treba vsake 2 meseca spominjati. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
mamica Napisano 28. april, 2019 Prijavi Napisano 28. april, 2019 Saj vem, babja firb?nost, ampak mene pa? vseeno zanima, kako napredujete? Pazita, da je v avtu vedno dovolj goriva? Pazita, da je vedno parkiran v smeri proti cesti, da ni potrebno za?eti vo?njo z obra?anjem? Je oprema ?e doma ali vama ?e kaj manjka? ?e kaj potrebujeta, lahko prideta do nas - imamo najbr? ve? kot kak?na trgovina... Citiraj Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati...
YavarYe X6V6 Napisano 17. maj, 2019 Avtor Prijavi Napisano 17. maj, 2019 V glavnem v?eraj ?el in kupil Babaing Raffi, ker ga majo na zalogi in ker je bil to?no toliko kot je bilo bud?eta za vozi?ek(?asti firma), poleg sem za du?o ?e vzel recaro lupinico + isofix, da se ne jebem s tem pofukanim pasom.Cena za vse skupaj = OKROGLA .Aja danes 4:40 je rodila s carskim rezom, posteljica se ji je za?ela lo?evati od maternice, ker je imela povi?an krvni tlak - pa ne zarad mene Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
x-layer Napisano 17. maj, 2019 Prijavi Napisano 17. maj, 2019 ?estitke! Citiraj it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it
Mraušk Mčk Napisano 17. maj, 2019 Prijavi Napisano 17. maj, 2019 ?estitke tudi z moje strani. ?e bi bil tole ?enski forum, bi te babe ?e po?rle zaradi ?lampastega poro?anja, ker nisi navedel spola, te?e, vi?ine (pravzaprav dol?ine) premera glave, apgarja.... Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Boss Napisano 17. maj, 2019 Prijavi Napisano 17. maj, 2019 ?estitke tebi in lampi... vsem trem foruma?icam pa ?imprej sporo?i tehni?ne podatke... sej ve? kubatura, kak?en zvok ima, kolk izpusta CO2 , aja pa barva je zdej tud aktualna. Citiraj
mamica Napisano 20. maj, 2019 Prijavi Napisano 20. maj, 2019 ?estitke! Ste se ?e navadili na novega ?lana?Je zadovoljen?Rad zbuja pozornost? Citiraj Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati...
mazdaman Napisano 20. maj, 2019 Prijavi Napisano 20. maj, 2019 ?estitke Model zdaj bo? pa videl kako je to lepo,.... Aja pa povej kaj te ima? Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Jest Napisano 20. maj, 2019 Prijavi Napisano 20. maj, 2019 Aja pa povej kaj te ima? Sej je ze napisal >> http://www.mazda-si.net/topic/3391-pohvalite-se/?p=411848 EDIT: Vidim, da si ze sam nasel tisto temo Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
YavarYe X6V6 Napisano 21. maj, 2019 Avtor Prijavi Napisano 21. maj, 2019 ?estitke! Ste se ?e navadili na novega ?lana?Je zadovoljen?Rad zbuja pozornost?Spim mirno, ker sta ?e vedmo v porodni?nici, neko vnetje sta oba pobasala, ampak gre ?e na bolj?e. Zaenkrat je ?e po meni in ne te?nari ?e ni res potrebno-nujno, naj tako ostane za ZMERAJ. Mogo?e ju "prevzamem" jutri. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Allyssa Napisano 3. september, 2019 Prijavi Napisano 3. september, 2019 Ja pa iiiiiiiii...res cestitke ajvar!!!!vesela za vaju neizmerno! Bi nalimala kaksnega smeska, oz srcke pa se ne znajdem na forumu preko telefona. Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.