Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

Sm dal tarad feltn in k je zabita u podn,.. meni osebno zelo lepo izpade s temi feltnami :D

image.jpeg

Napisano

Pozdravljeni

Ker sem novi pri Mazdi bi prosil za nasvet.

Sedaj imam na avtu  225/55 R17 97V , 17x7.5J ET50 pnevmatike sicer zimske.

V homologaciji je ?e dimenzija  225/45 R19 92V  , 19x7.5J ET45 domnevam za letne pnevmatike.

Mel sem nagledane komplet a mi je ?al prodal.

Zanima me,kak?ne felne bi priporo?ali da kupim,da nebi kupil feln ki bi ble kvalitetno preslabe.

Mere med vijaki so iste ali je potrebno tudi kupiti nove vijake ?e se kupijo nove felne?

lep pozdrav Tine 

Ima? ZS

Napisano

Alex kolk milsi?, da bo? dobil za 19ke ?

Ne vem... Tam do 500?.Do 150? za kos itak ne dobi? ni?,resne Feltne se pri?nejo tam okoli 200?/kos.

V dilemi sem med temi.

Dajte malo kak glas, katere so vam bolj v?e?.:)

post-399-0-96823400-1582728099_thumb.jpg

post-399-0-53591700-1582728125_thumb.jpg

post-399-0-57128800-1582728157_thumb.jpg

post-399-0-37964700-1582728266_thumb.jpg

Napisano

?e bo? letvice in stre?ne sanke pre?trihal v ?rno bi po moje bile 2 in 4 zakon.

33112_1.png

Napisano

Men je v?e?no to kar je 323BA predlagal. Samo ne v zlati barvi. Druga?e pa prve. Tiste ?rne mi delujejo bolj ''nem?ke znamke vozil''.

Napisano

Men je v?e?no to kar je 323BA predlagal. Samo ne v zlati barvi. Druga?e pa prve. Tiste ?rne mi delujejo bolj ''nem?ke znamke vozil''.

Na tako zni?ani 6-ki izgledajo vse dobro. Ni?ati ga ne mislim, ker ?e tako pobiram asfalt z sprednjim spojlerjem, ko grem ?ez kake visoke le?e?e policaje. :)

Gre za samo 2 razli?ni feltni slikani iz drugih kotov :D

Dve isti iz razli?nih kotov, ho?e? re?t. :)

Napisano
Napisano

Tiste, ki niso zlate, so po mojem ?e lep?e:

http://www.vossenwheels.ch/mazda-6-vossen-flow-formed-series-vfs-1-2

Ampak so samo plati??a ca. 3k EUR. Vossen pa?, ampak ima Brock B37 zelo podoben design...

Brock ima zelo lepe feltne, ampak si takoj na jurja, ?e izbere? kake malo lep?e.

Ne vem pa, kak?na je kaj kvaliteta. Baje, da se 90% felten izdeluje v chini.

Ups, tudi na?e originalne so. :)

Napisano

Prva Mazdurina...zoom zoom lp

Napisano

Ja to je pa cist stvar okusa zej. Js ce bi izbiral med temi k si pokazu potem 1 al pa 3. Vrjetno 3 ker se bo manj vidu prah od zavornih ploscic.

Pa tole mi zgleda vec k 19" ne?

Napisano

Vsekakor pve, ker druge so kot na 25 let starih BMW. Jaz osebno bi mel kaj drugega, ampak so predrage.

Napisano

Meni so vse prevelike, ampak ok.

Najlep?e so mi tretje, ampak bi prve verjetno bolje izpadle s tvojo barvo. Barvo tretjih je malo te?je kombinirati in zna ?udno izpasti.

Napisano

Od vseh teh so mi najbolj?e original.

Sej original FL so lepe, a kaj, ko so samo 7" in ET 45.Pa izpadejo kot na fi?kotu, preve? pomaknjena noter.V po?te v bi pri?li distan?niki od 12mm ali 15mm a kaj, ko mora? potem zamenjati vijake pa je spet en kup sanja. Pa ?e distan?niki morajo bit narejeni v stotinko natan?no, druga?e zna bit hudi?. :)

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Take sreče še nisem imel, da bi blo na zalogi, to kar bi imel, oz. še kaj več.   Dobil pa sem na Focusu 4k popusta. Samo takrat se je to prodajalo za 34k in ne za 43k. Avto enak, pa 9k dražji.
    • Ma ko prideš v poslovalnico je verjetno 5k popusta     Pa pol ti mal opreme konfigurirajo pa še kej upsellajo in najdejo nek model ki je takoj na zalogi 
    • To je posploševanje. Pri trenutni polnilni infrastrukturi in cenah polnjenja 70% ljudi tega sploh ne more imet. Si ne predstavljam, da bi moral 2x, 3x ali večkrat tedensko si vzet uro ali več časa odpeljat avto nekam, da ga napolniš. Pa men se zmeša, da bi bil še s tem obremenjen.   Govorim seveda o prebivalcih strnjenih naseljih. Si predstavljaš vsako popoldne in večer, da se jih tam usuje par sto pa krožijo naokoli kje bodo filal. Haha, komedija res. Kar poglej kakšni so zadržki ljudi, ki so EV-ja že imeli ali ga imajo in ga ne bi več kupili. Problemi s polnjenjem in dometom so daleč na prvem mestu.
    • Ti se lahko ppkoravaš komur hočeš, jaz se ne bom nobenemu. Če pa že, je dobro da so to ameri. Imam njihove ojačevalce za kitaro, električne kitare, električno kolo, tiskalnik... Kaj imam od vodkarjev? Aja, lampe za ojačevalec. In vodko. To je pa  tudi vse, kar znajo naredit dobrega. Ja. Tudi sranje znajo narediti dobro. 
    • Glej tvoj ima eno rižo zicov več. Drugače pa ni daljši kot Octavia.   Imaš 16" felne. Matričnih verjetno nimaš? 4x4 je kakega jurčka. Zakaj bi bil tvoj avto tolko dražji od Golfa/Octavie, če ga ni nič več? Pač oprema in luksuz stane. Trenutno so avti grdo zrastli. Tako to je.   Če kupiš in kaj kupiš, se pa vsak sam odloči. Verjetno z razlogom Dacia-e in kitajci lastejo v prodaji.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.