komar Napisano 26. december, 2005 Prijavi Napisano 26. december, 2005 Tokrat pa sem jaz prvi, ki ti tukaj za?eli ?udoviti roj.dan! Danes tudi moj sinek praznuje!!!! Torej - ?ivela ?tefana!!!! Citiraj Papa, Tomi
BOBI Napisano 26. december, 2005 Prijavi Napisano 26. december, 2005 vse naj naj tudi z moje srtani :mi pijemoo: Citiraj MAZDA POWER
KAALman Napisano 26. december, 2005 Prijavi Napisano 26. december, 2005 jaz sem zraven ! Vse NAJ ! Citiraj LP KAALman
poky Napisano 26. december, 2005 Prijavi Napisano 26. december, 2005 Vse najlep?e tudi z moje strani!! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
uklopko Napisano 26. december, 2005 Prijavi Napisano 26. december, 2005 Js tud biti ?eleti tistemu k rojsni dan imeti!! LP Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
suicidal Napisano 26. december, 2005 Prijavi Napisano 26. december, 2005 vse najbolj?e za té, vse najbolj?e za té, vse najbolj?e dragi Zhuki, vse najbolj?e za té. (a ma tle sploh kdo poleti r.d.?) Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
Symon Napisano 26. december, 2005 Prijavi Napisano 26. december, 2005 (a ma tle sploh kdo poleti r.d.?) Ne vsi smo Decembra rojeni! Evo ?estitke ?e z moje strani! Pa po pameti z da ne bo? potem :mi pijemoo: Citiraj
David Napisano 26. december, 2005 Prijavi Napisano 26. december, 2005 vse najbolj?e za té,vse najbolj?e za té,vse najbolj?e dragi Zhuki,vse najbolj?e za té.(a ma tle sploh kdo poleti r.d.?) Jest ga mam..... Aja Zhuki.... ?ingulingu :mi pijemoo: Citiraj Feel free....
Marko_mx-3 Napisano 26. december, 2005 Prijavi Napisano 26. december, 2005 vse najbolj?e Zhuki :mi pijemoo: Jaz sem jeseni rojen, na dan ko so WTC zru?li, mi je Bin Laden dal darilo Citiraj
ReDevil Napisano 26. december, 2005 Prijavi Napisano 26. december, 2005 na zdravje slavljenca! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.