Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano
Pred eno uro je Alex napisal:

Ni za na forum. 😉 Samo res ne vem, koji k.. c jim ni jasno? Lepo in jasno sem jim napisal že prvič, da lahko zaradi mene to barako v BTC - ju takoj zaprejo. In oni meni, da če sem se kaj mogoče pomotil??! Da naj zopet izpolnim anketo. 😡

Si na koncu napisal.... v pričakovanju tretje ankete, vas lepo pozdravljam? 🤔

Napisano
pred 3 urami je Alex napisal:

Ni za na forum. 😉 Samo res ne vem, koji k.. c jim ni jasno? Lepo in jasno sem jim napisal že prvič, da lahko zaradi mene to barako v BTC - ju takoj zaprejo. In oni meni, da če sem se kaj mogoče pomotil??! Da naj zopet izpolnim anketo. 😡

Tole boš ponavljal, dokler ne boš pravilno izpolnil ankete s samimi desetkami.Vidiš tako se meri javno mnenje.

• Haha 5
  • Zmeden 1

33112_1.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Drugi legitimni razlog za to je pa bleščanje od armature. Poglejte rally avtomobile, vsi bojo imeli "tepih" na armaturi  
    • Ja glede na te reviewe izgleda da so zamenjal prostor na zadnji klopi za prtljažnik.   Ga je pa spredaj še za 70 litrov 
    • Ne zastonj imajo tako nastavljene cene kot jih imajo, in pol nas večinoma maha ful police.   Jaz če bi se šel mahinacije kaj ja in kaj ne, bi najvrjetneje dal vse stran in samo AO in AO+, če že greš na to, da se ne bo nič zgodilo oz. kriješ iz žepa v primeru pripetije. S tem vsaj dobiš neko razliko v premiji, ki jo lahko daješ na stran za morebitno škodo.
    • Mazda 6, kot kaže ne bo izginila, 6e naj bi jo nasledila, izginil pa bo počasi prtljažnik ... 😐
    • Jah vse bo odvisno od tega, kako se bo stvar vozila.   Manjša baterija s hitrim polnenjem, s tem da je tudi kvalitetnejša, ne izgleda slaba izbira. Če bo osnovna cena pod 45k, s tem da je pri Mazdi osnovna verzija običajno kar dobro opremljena, se mi zdi vsaj konkurenčno.   Če pogonski sklop štima, vprašanje če bi lahko oni sami razvili boljšega električnega...sploh če bi delali na novo proizvodnjo. Tudi celotna oblika, tudi ni spet da so samo značko zamenjali, je kar nekaj razlik, skor cel body work izgleda na novo narejen.   Škoda da ni več sredinskega gumba.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.