jures Napisano 28. maj, 2019 Prijavi Napisano 28. maj, 2019 Jah, a ni bolje, da ga menjas prej, ce je izrabljeno? 20.000 km v 100 ali 200 km dnevnih relacijah po AC ni noben bav-bav, bi slo olje tudi 30.000 km po takem rezimu. 20.000 km s 6 ali 7 km kratkimi voznjami in obcasna relacija pa se vrsta nedokoncanih regeneracij DPF pa pomeni, da je olje ze cisto fertik in se dela skoda motorju. Naj vsak zase presodi, kako in kaj. Jaz menjam olje na svojih avtih med 15.000 in 20.000 km, ne glede na to, kaj pravi uradni interval.In v ?em je potem poanta dizla, ?e dela? 6-7km na dan? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
x-layer Napisano 28. maj, 2019 Prijavi Napisano 28. maj, 2019 In v ?em je potem poanta dizla, ?e dela? 6-7km na dan?Poanta je v tem, da se gleda samo na to, koliko je poraba na 100km... 1 Citiraj it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it
Jest Napisano 28. maj, 2019 Prijavi Napisano 28. maj, 2019 In v ?em je potem poanta dizla, ?e dela? 6-7km na dan?Navor .. pa ce dela velikokrat samo po par km, se ne pomeni, da je stalno tak rezim voznje... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Bini Napisano 28. maj, 2019 Prijavi Napisano 28. maj, 2019 Malo ga se....ampak dobro,tako pa? je. Saj veste 100 ljudi 100 ?udi! Lp Citiraj
goldhorn Napisano 5. junij, 2019 Prijavi Napisano 5. junij, 2019 Mogo?e je butasto vpra?anje. Javlja mi, da imam ?ez dober teden servis in menjavo olja. ?e do izteka od?tevanja ne naredim servisa, to vpliva na kak?no omejevanje mo?i motorja ali celo blokado delovanja? Citiraj
Jest Napisano 5. junij, 2019 Prijavi Napisano 5. junij, 2019 Pomoje je nastavljen samo opomnik ... lahko pa da se bo potem pojavila se kaksna lucka... Ce je se v garanciji, potem je to menda lahko razlog, da ne velja vec ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Scr3am Napisano 5. junij, 2019 Prijavi Napisano 5. junij, 2019 Se malo pa bos moral na servisu tankat Citiraj
Jest Napisano 5. junij, 2019 Prijavi Napisano 5. junij, 2019 Se malo pa bos moral na servisu tankat Tale komentar je pa cisto brez pomena... Avto je pac treba servisirat... in tudi tankat. Tudi za tankanje te racunalnik obvesti, in potem gres verjetno tankat ali? Nikjer nisem napisal, da tega ne mores sam naredit ... seveda pa potrebujes znanje in ustrezna orodja .... ni nujno, da gres na servis... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
jures Napisano 5. junij, 2019 Prijavi Napisano 5. junij, 2019 Tale komentar je pa cisto brez pomena... Avto je pac treba servisirat... in tudi tankat. Tudi za tankanje te racunalnik obvesti, in potem gres verjetno tankat ali? Nikjer nisem napisal, da tega ne mores sam naredit ... seveda pa potrebujes znanje in ustrezna orodja .... ni nujno, da gres na servis... Verjetno pa je v navodilih? Ali je to 'zaprto' za rajo? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
323 BA Napisano 5. junij, 2019 Prijavi Napisano 5. junij, 2019 Ne, ni? se ne zgodi, razen izguba garancije, ?e jo avto ?e ima. Lu?ka za servis bo svetila, a se jo da ponastaviti. Citiraj
Bini Napisano 5. junij, 2019 Prijavi Napisano 5. junij, 2019 Ne, ni? se ne zgodi, razen izguba garancije, ?e jo avto ?e ima. Lu?ka za servis bo svetila, a se jo da ponastaviti.Prav ima? samo garancija ti gre,lahko pove? kako se lu?ka vgasne da vem za naprej,ko nebo ve? v garanciji? Lp Citiraj
323 BA Napisano 5. junij, 2019 Prijavi Napisano 5. junij, 2019 Youtube is your friend oz. tudi navodila za uporabo (online). Enkrat sem gledal kako, a ne vem ve? na pamet. Citiraj
Hixxy Napisano 5. junij, 2019 Prijavi Napisano 5. junij, 2019 Evo imam problem Po menjavi olja in filtra mi nikakor no?e zresetirati olja... Grem pod App -> Maintenance ->Oil (ki je na 0%, na nulo mi ga je dalo dobesedno 2 km pred servisom) in ko dam reset se ne zgodi ni? oziroma napi?e Reset failed, would you like to try again... (http://shrani.si/f/2l/O2/2tDytV5q/img2019060520051401.jpg) Probal sem vse, factory reset, menjal sem SD kartico, odklopil sem baterijo za 5 min, ni?. Mal me moti k vsaki? k v?ge? avto napi?e Oil Due in mi gre na K... Kak?ne ideje? Al peljem na Mazdo da mi resetirajo? Hvala za odgovore. Citiraj
Jest Napisano 5. junij, 2019 Prijavi Napisano 5. junij, 2019 https://www.reddit.com/r/mazda/comments/82afl3/how_to_reset_oil_change_due_message/ Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Hixxy Napisano 6. junij, 2019 Prijavi Napisano 6. junij, 2019 Probal ni blo ni?. Peljal do A-Cosmos, so mi zresetirali na hitro Hvala! Citiraj
kolenc1996 Napisano 26. junij, 2019 Prijavi Napisano 26. junij, 2019 Mazdo 3 sem kupil mesec nazaj pri Mo?niku v Kranju, ampak ga po vsej verjetnosti zaradi njihovega odnosa ne bom servisiral pri njih.Bi znal biti glede garancije to kak?en problem, ?e bi recimo servise opravljal na drugem poobla??encu npr. pri Selmarju v Celju? Citiraj
Aless Napisano 26. junij, 2019 Prijavi Napisano 26. junij, 2019 Servise lahko dela? bilokje na poobla??enem servisu in ti garancija velja. Citiraj 2008 Mazda 6 2004 Mazda 3
323 BA Napisano 26. junij, 2019 Prijavi Napisano 26. junij, 2019 Tudi na Hrva?kem recimo, ?e ti je na poti. Citiraj
Scr3am Napisano 26. junij, 2019 Prijavi Napisano 26. junij, 2019 A imas ti poleg trojke se mazdo 6 tretja generacija ? Citiraj
blah Napisano 22. julij, 2019 Prijavi Napisano 22. julij, 2019 Pozdrav! Imam mazdo3 g100, 1.5, 2014 (oz boljsa polovica) in bi bilo potrebno narediti servis (olje, filtri). Kam vozite ?tajerci (Mb, MS)? Hvala, lp! Citiraj
mazdaman Napisano 22. julij, 2019 Prijavi Napisano 22. julij, 2019 V MS so sestri?ni naredil z fer ceno in odnosom,v MB se pa prej dogovori koliko ti bodo ra?unali olje in ?e ne ?elijo spustiti prinesi svoje olje original (motornaolja.com) Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
blah Napisano 24. julij, 2019 Prijavi Napisano 24. julij, 2019 Sem se tudi sam dogovoril v MS zelo korektno in ze v osnovi ceneje. Hvala! Citiraj
Alex Napisano 9. avgust, 2019 Prijavi Napisano 9. avgust, 2019 Sem poklical za redni servis in se zmeniva za datum. Ko pa omenim, da bom prinesel svoje poceni olje pa takoj v luft...da potem ne velja garancija, da lahko zariba ma?ina, da on ne bo odgovarjal... "Po?akaj, ?lovek. Kupil sem original dextelio extra super duper dpf filter +". On pa "Ja, samo vseeno, ni originalno.To moramo zapisati v zapisnik"."Seveda je original, samo za ceno 7? za liter napram va?im 20+? za liter. " Ja,potemtakem vam moram zara?unati 15% ve? za delo".??? - ker kaj? , a ga je te?je napolniti, ne razumem tega stavka. Iz tega se to?no vidi, da jim je to z oljem glavni zaslu?ek pri rednem servisu. Citiraj
Scr3am Napisano 9. avgust, 2019 Prijavi Napisano 9. avgust, 2019 Tocno o tem sem pisal par dni nazaj, ko sem se jaz zanimal so mi hotl racunat 2h dela (moje olje), drgac je pa 1h... Me pa veseli, da koncno (nekateri) vidite sirso sliko kako so tel servis en velik nateg in manipulacija z garancijo. Se mal pa ga bos mogu pri njih tudi prati in sesati... Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.