Skoči na vsebino

Preglednice: avtomobilskih karakteristik

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

• Odgovori 80
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Napisano

zato se mi pa bolj dopade 3 MPS, ?eprav je mislim, da samo nekje 200-300kg la?ja

To je isto razmerje te?a/mo? kot bi imela 30hp ve?. :prstgor: V ?tartu se MPS6 res malo hitreje izstreli, potem se trojka malo oddaljuje, predvsem se to vidi na pro?nosti.

Seveda pa ni vse v surovi mo?i zato je tudi Clio RS sicer na ravnini zadaj ampak na progi se izka?e, da gre o?itno zelo bolje v ovinke, da ima nekje celo bolj?e ?ase oziroma Mazda ni toliko v prednosti. ?e bolje se to vidi proti Meganu R26, ki je ?vohnej?i, slab?e razmerje te?a/mo?, po?asnej?i je v ravni ?rti pa ?e vseeno je na vseh progah hitrej?i kot MPS3. :)

• 2 meseca kasneje...
Napisano

more? pa vedet, da je ITR-ka ?e skor dirkalnik

Tako nekako. Je pa RX8 na pisti vseeno malenkost hitrej?a. Oba sta pa relativno brez navora. Zato ima tudi Clio RS 200 bolj?i medpospe?ek od obeh. Tule se pa vidi tudi razliko na pisti, vsak nekje zmaga. :)

Clio RS 200 vs RX8 Tu se to?no vidi, da RX8 iz nule sicer fajn ?tarta, zaradi slab?ega medpospe?ka pa je na progi identi?na oziroma celo malenkost po?asnej?a.

Pa ravno danes smo se v eni dru?bi delali norca iz wanklov, in njihovih perfomans glede na porabo....

Napisano

Symon, ti pa ?ist povsod Klijota u?tuli?. :jezicek::hohoho:

Mene je oblika Rx8 uro?ila. :blush:

?e bi pa manj potro?ila, bi jo pa ?e Boss kupil za ustrahovat Premijce. :hudicek:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Ja, sam audiji so brez nalepk. Na?e mazda klub so +20 konjev vsaka ;) Pol pa recimo pr men ?e rumena barva, pa je ?e 50 konjev :hohoho:

Podpis.png

Napisano

Symon, ti pa ?ist povsod Klijota u?tuli?. :jezicek::hohoho:

Mene je oblika Rx8 uro?ila. :blush:

?e bi pa manj potro?ila, bi jo pa ?e Boss kupil za ustrahovat Premijce. :hudicek:

oblika RX-8 je fenomenalna, ?e bi bla s kakim drugim motorjem bi tut mene zlo privla?la :)

Napisano

oblika RX-8 je fenomenalna, ?e bi bla s kakim drugim motorjem bi tut mene zlo privla?la :)

Recimo z 200 konjskim dieslom, a ne ?mego :hudicek:

33112_1.png

Napisano

To?no to sem pred kratkim lih sam razmi?ljal, dizli se prodajajo, pa 200KM bi bilo lih zadost, da bi bila konkretno hitra zadevca, pa ?e vedno z dinami?no obliko. Imenoval pa bi se (jebiga) DX8. :hudicek::jezicek:

Napisano

niti ne, bi me pa premamu kak 6-valjnik (bencinc seveda, ker diesel ?portnik mi ni zanimiv) :hudicek:

Napisano

niti ne, bi me pa premamu kak 6-valjnik (bencinc seveda, ker diesel ?portnik mi ni zanimiv) :hudicek:

Ah kaj da ne... to se zdej sam dela?, da ti ni zanimivo pol bi pa pograbu z obema rokama :hudicek:

33112_1.png

Napisano

Ah kaj da ne... to se zdej sam dela?, da ti ni zanimivo pol bi pa pograbu z obema rokama :hudicek:

ni ?ans, z dieselskim ?portnikom pa mene nebo? vidu ;)

Napisano

ni ?ans, z dieselskim ?portnikom pa mene nebo? vidu ;)

Zare?enega kruha se navadno najve? poje - mal te hecam, da ne bo? preve? resno vzel :hohoho:

33112_1.png

• 1 mesec kasneje...
Napisano

Mislim da me je tole u?eri doletelo na AC (spredi ena orng ?verca vozila), pa sva oba pognala, no in se je kr oddaljevala (skor tko kot enkrat Clio RS), pol ?ele pri xxx sem se za?el pribli?evat. :aaaaa:<_<

http://www.zeperfs.com/duel997-3263.htm

Nauk zgodbe; ?rna ki?ta ne gre nikamor, Rx8 bo nekoliko spremenila vozno dinamiko. :jezicek:

Napisano

suhoparni podatek o konjih in navoru ne pove kej dosti brez karakteristike motorja oziroma kje so ti konji in ta navor na voljo oziroma koliko ?asa.

33112_1.png

Napisano

Vedel bi vse, ?e bi kliknil na avto (poleg tega, ?e link dosti pove koliko je avto pro?en) in je kot sem predvideval, navor ?ez celo obmo?je, nato je ?e maksimalna mo? naslednjih 1000 obratov zato je tako oreng pro?en stroj kar je v ve?ini primerov bolj uporabno kot to, da mora? motor zavrteti do konca, da uide? kakemu dizlu. Na pisti, ko lovi? stotinke je seveda druga?e.

Pa, da ne omenjam, da Golf pije od oka vsaj 4 litre manj pa ?e bolj uporaben je. :hudicek:

Napisano

Mislim da me je tole u?eri doletelo na AC (spredi ena orng ?verca vozila), pa sva oba pognala, no in se je kr oddaljevala (skor tko kot enkrat Clio RS), pol ?ele pri xxx sem se za?el pribli?evat. :aaaaa:<_<

http://www.zeperfs.com/duel997-3263.htm

Nauk zgodbe; ?rna ki?ta ne gre nikamor, Rx8 bo nekoliko spremenila vozno dinamiko. :jezicek:

za foro sem jaz vpra?al G1 (ki ima sistem) koliko pride predelava na plin - 3000? naprej :hohoho:

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.