Symon Napisano 14. april, 2012 Prijavi Napisano 14. april, 2012 Bi mogl z mojo primerjat, ker pri navoru smo skor na istem pri hp, pa t.... Je kdo gledal kolk kil na konja je pri enem in drugem? Pa saj to je Deeyan omenil. Weight/Power ratio oziroma Rapport Poids/Puissance. Je pa Mazda 6 MPS konkretno te?ka krava. Citiraj
Deeyan Napisano 14. april, 2012 Prijavi Napisano 14. april, 2012 zato se mi pa bolj dopade 3 MPS, ?eprav je mislim, da samo nekje 200-300kg la?ja Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Symon Napisano 15. april, 2012 Prijavi Napisano 15. april, 2012 zato se mi pa bolj dopade 3 MPS, ?eprav je mislim, da samo nekje 200-300kg la?ja To je isto razmerje te?a/mo? kot bi imela 30hp ve?. V ?tartu se MPS6 res malo hitreje izstreli, potem se trojka malo oddaljuje, predvsem se to vidi na pro?nosti. Seveda pa ni vse v surovi mo?i zato je tudi Clio RS sicer na ravnini zadaj ampak na progi se izka?e, da gre o?itno zelo bolje v ovinke, da ima nekje celo bolj?e ?ase oziroma Mazda ni toliko v prednosti. ?e bolje se to vidi proti Meganu R26, ki je ?vohnej?i, slab?e razmerje te?a/mo?, po?asnej?i je v ravni ?rti pa ?e vseeno je na vseh progah hitrej?i kot MPS3. Citiraj
Z M A J Napisano 28. junij, 2012 Prijavi Napisano 28. junij, 2012 Nisem si mislu,da je H ITR ?ist konkuren?na moji (bodo?i) tako ?eljeni makini; http://www.zeperfs.com/duel176-1077.htm Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 28. junij, 2012 Prijavi Napisano 28. junij, 2012 more? pa vedet, da je ITR-ka ?e skor dirkalnik Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Symon Napisano 28. junij, 2012 Prijavi Napisano 28. junij, 2012 more? pa vedet, da je ITR-ka ?e skor dirkalnik Tako nekako. Je pa RX8 na pisti vseeno malenkost hitrej?a. Oba sta pa relativno brez navora. Zato ima tudi Clio RS 200 bolj?i medpospe?ek od obeh. Tule se pa vidi tudi razliko na pisti, vsak nekje zmaga. Clio RS 200 vs RX8 Tu se to?no vidi, da RX8 iz nule sicer fajn ?tarta, zaradi slab?ega medpospe?ka pa je na progi identi?na oziroma celo malenkost po?asnej?a. Pa ravno danes smo se v eni dru?bi delali norca iz wanklov, in njihovih perfomans glede na porabo.... Citiraj
Z M A J Napisano 28. junij, 2012 Prijavi Napisano 28. junij, 2012 Symon, ti pa ?ist povsod Klijota u?tuli?. Mene je oblika Rx8 uro?ila. ?e bi pa manj potro?ila, bi jo pa ?e Boss kupil za ustrahovat Premijce. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Symon Napisano 28. junij, 2012 Prijavi Napisano 28. junij, 2012 Symon, ti pa ?ist povsod Klijota u?tuli?. ?e bi pa manj potro?ila, bi jo pa ?e Boss kupil za ustrahovat Premijce. Vem, mogu sem. Gre za naravnega sovra?nika ITR torej pa?e v ta rang. Z RX8 bi sam ta osnovne premijce ustrahoval. ?e ima ?e A4 2.0 TFSI bolj?o kon?no Premium BMW 330d pa ravno tako potegne konkretno. Pa verjetno imata oba premijca manj?o porabo. Citiraj
g.Wankel Napisano 28. junij, 2012 Prijavi Napisano 28. junij, 2012 Ja, sam audiji so brez nalepk. Na?e mazda klub so +20 konjev vsaka Pol pa recimo pr men ?e rumena barva, pa je ?e 50 konjev Citiraj
Deeyan Napisano 28. junij, 2012 Prijavi Napisano 28. junij, 2012 Symon, ti pa ?ist povsod Klijota u?tuli?. Mene je oblika Rx8 uro?ila. ?e bi pa manj potro?ila, bi jo pa ?e Boss kupil za ustrahovat Premijce. oblika RX-8 je fenomenalna, ?e bi bla s kakim drugim motorjem bi tut mene zlo privla?la Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Boss Napisano 29. junij, 2012 Prijavi Napisano 29. junij, 2012 oblika RX-8 je fenomenalna, ?e bi bla s kakim drugim motorjem bi tut mene zlo privla?la Recimo z 200 konjskim dieslom, a ne ?mego Citiraj
Z M A J Napisano 29. junij, 2012 Prijavi Napisano 29. junij, 2012 Recimo z 200 konjskim dieslom, a ne ?mego To?no to sem pred kratkim lih sam razmi?ljal, dizli se prodajajo, pa 200KM bi bilo lih zadost, da bi bila konkretno hitra zadevca, pa ?e vedno z dinami?no obliko. Imenoval pa bi se (jebiga) DX8. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 29. junij, 2012 Prijavi Napisano 29. junij, 2012 Recimo z 200 konjskim dieslom, a ne ?mego niti ne, bi me pa premamu kak 6-valjnik (bencinc seveda, ker diesel ?portnik mi ni zanimiv) Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Boss Napisano 29. junij, 2012 Prijavi Napisano 29. junij, 2012 niti ne, bi me pa premamu kak 6-valjnik (bencinc seveda, ker diesel ?portnik mi ni zanimiv) Ah kaj da ne... to se zdej sam dela?, da ti ni zanimivo pol bi pa pograbu z obema rokama Citiraj
Deeyan Napisano 30. junij, 2012 Prijavi Napisano 30. junij, 2012 Ah kaj da ne... to se zdej sam dela?, da ti ni zanimivo pol bi pa pograbu z obema rokama ni ?ans, z dieselskim ?portnikom pa mene nebo? vidu Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Boss Napisano 1. julij, 2012 Prijavi Napisano 1. julij, 2012 ni ?ans, z dieselskim ?portnikom pa mene nebo? vidu Zare?enega kruha se navadno najve? poje - mal te hecam, da ne bo? preve? resno vzel Citiraj
Z M A J Napisano 16. avgust, 2012 Prijavi Napisano 16. avgust, 2012 @?mego - mislim da smo o takmule Pov?oju u?eri govorili a ne; http://www.zeperfs.com/duel997-1672.htm Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 16. avgust, 2012 Prijavi Napisano 16. avgust, 2012 @?mego - mislim da smo o takmule Pov?oju u?eri govorili a ne; http://www.zeperfs.com/duel997-1672.htm ja res je Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Dejan Pavlovic Napisano 16. avgust, 2012 Prijavi Napisano 16. avgust, 2012 Recimo z 200 konjskim dieslom, a ne ?mego Zgubu bi svojo du?o Citiraj A je to vse kar znate? Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo
Z M A J Napisano 22. avgust, 2012 Prijavi Napisano 22. avgust, 2012 Mislim da me je tole u?eri doletelo na AC (spredi ena orng ?verca vozila), pa sva oba pognala, no in se je kr oddaljevala (skor tko kot enkrat Clio RS), pol ?ele pri xxx sem se za?el pribli?evat. http://www.zeperfs.com/duel997-3263.htm Nauk zgodbe; ?rna ki?ta ne gre nikamor, Rx8 bo nekoliko spremenila vozno dinamiko. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Symon Napisano 22. avgust, 2012 Prijavi Napisano 22. avgust, 2012 Ta DS3 je bolj jajc, edino tamo?en je kar hiter ampak je tudi dra?ji od Clia. Z RX8 bo? pa ?e lahko u?el Cliu RS ?eprav sem ?e jaz presene?en, da ima Clio primerljive ali bolj?e ?ase na pistah. Citiraj
Z M A J Napisano 22. avgust, 2012 Prijavi Napisano 22. avgust, 2012 G VI GTI jo pa ?e ukajla o?itno (no kakor ti pravi? razvoj motorjev gre naprej, a ne). http://www.zeperfs.com/duel1077-2645.htm Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 22. avgust, 2012 Prijavi Napisano 22. avgust, 2012 suhoparni podatek o konjih in navoru ne pove kej dosti brez karakteristike motorja oziroma kje so ti konji in ta navor na voljo oziroma koliko ?asa. Citiraj
Symon Napisano 22. avgust, 2012 Prijavi Napisano 22. avgust, 2012 Vedel bi vse, ?e bi kliknil na avto (poleg tega, ?e link dosti pove koliko je avto pro?en) in je kot sem predvideval, navor ?ez celo obmo?je, nato je ?e maksimalna mo? naslednjih 1000 obratov zato je tako oreng pro?en stroj kar je v ve?ini primerov bolj uporabno kot to, da mora? motor zavrteti do konca, da uide? kakemu dizlu. Na pisti, ko lovi? stotinke je seveda druga?e.Pa, da ne omenjam, da Golf pije od oka vsaj 4 litre manj pa ?e bolj uporaben je. Citiraj
jures Napisano 22. avgust, 2012 Prijavi Napisano 22. avgust, 2012 Mislim da me je tole u?eri doletelo na AC (spredi ena orng ?verca vozila), pa sva oba pognala, no in se je kr oddaljevala (skor tko kot enkrat Clio RS), pol ?ele pri xxx sem se za?el pribli?evat. http://www.zeperfs.com/duel997-3263.htm Nauk zgodbe; ?rna ki?ta ne gre nikamor, Rx8 bo nekoliko spremenila vozno dinamiko. za foro sem jaz vpra?al G1 (ki ima sistem) koliko pride predelava na plin - 3000? naprej Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.