Saso5 Napisano 6. april, 2019 Prijavi Napisano 6. april, 2019 Pozdravljeni, mene pa zanima ali mi lahko kdo pomaga, namre? po menjavi sprednjih dveh bla?ilnikov se je pojavil ?uden zvok kadar zapeljem ?ez le?e?i policaj ali v kak?no luknjo, in me zanima ?e lahko kdo kaj pove preden obi??em mehanika? Citiraj
Aless Napisano 6. april, 2019 Prijavi Napisano 6. april, 2019 malo bolj opi?i ta ?uden zvok. ali ?kripa? ali poka? Citiraj 2008 Mazda 6 2004 Mazda 3
Saso5 Napisano 6. april, 2019 Avtor Prijavi Napisano 6. april, 2019 hej zvok je tak?en kot bi nekaj pokalo...malo bolj opi?i ta ?uden zvok. ali ?kripa? ali poka? Citiraj
jures Napisano 6. april, 2019 Prijavi Napisano 6. april, 2019 Ja ce se je ravno menjalo nekdo ni opravil to tako kot je treba....: 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Aless Napisano 8. april, 2019 Prijavi Napisano 8. april, 2019 ?e poka lahko fedra ni prav v le?i??u, lahko kaj ni zategnjeno... Poglej ?e stabilizator ?tangice ?e ste jih kaj zmigali, tiste znajo fajn pokat ko so zjahane. Citiraj 2008 Mazda 6 2004 Mazda 3
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.