Aless Napisano 8. april, 2019 Prijavi Napisano 8. april, 2019 Sem naletel na slike ?tudije Hyundai I30 in so se korejci spomnili da bi dali touchscreen lcd namesto tipk na volanu.Naj povem da sem zelo naklonjen digitalizaciji in raznim ekran?kom ampak na volanu je pa res no go, plus tega v tem hyundaju zgleda volan tako grd da nvm a majo slepe dizajnere... Citiraj 2008 Mazda 6 2004 Mazda 3
Symon Napisano 8. april, 2019 Prijavi Napisano 8. april, 2019 Pa nedavno sem govoril z nekom, ki je kupil "sodoben" avto, ki ima celo komande za klimo na touch screen. Ni ravno navdu?en. Sem rekel, vsaj tipke na volanu so analogne, da brez pogleda na cesto ve? kaj si pritisnil in ve? kaj se bo zgodilo. Zdaj pa tole. Citiraj
SpEkTr Napisano 12. april, 2019 Prijavi Napisano 12. april, 2019 Omg, tole pa je mimo. Moje mnenje. Sent from my SM-G950F using Tapatalk Citiraj
Bini Napisano 13. april, 2019 Prijavi Napisano 13. april, 2019 Volan je mogo?e vredu za kake ameri?ane v velikih limuzinah kot je kadilak ali kaj podobnega,druga?e pa ?ivi obup! Citiraj
mamica Napisano 28. april, 2019 Prijavi Napisano 28. april, 2019 Stikal in ekran?kov kot v pilotski kabini. Me zanima, ?e imajo tudi na strehi kaj stikal. Pri vsem skupaj je pa taka redkost ekran v vzglavnikih, da otroci med vo?njo lahko gledajo risanke... In ?e ?e imajo dvopodro?ne klime, bi lahko imeli tudi dvopodro?ni radio. Da bi jaz spredaj lahko poslu?ala svojo glasbo, otroci zadaj pa svoje pravljice... Me pa zanima ena stvar: ?emu je potrebno toliko ekranov? Mislim, prvi avto, ki sem ga vozila, je imel pa? VSEH lu?k in ?tevcev na armaturi toliko, kot ima ta ekran?kov. Pa ima gotovo na vsakem ekran?ku ?e menije in podmenije... Citiraj Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.