Rocky Napisano 28. december, 2005 Prijavi Napisano 28. december, 2005 http://www.muha.cc/slike/view_images.php?u...=9&galleryid=34 ni mazda, je pa sigurno najlepsi primerek svoje vrste Citiraj
wildcat Napisano 28. december, 2005 Prijavi Napisano 28. december, 2005 res nekaj posebnega! vendar ne po mojem okusu Citiraj All I ask: the sky above and the road below me. BlueSky
David Napisano 28. december, 2005 Prijavi Napisano 28. december, 2005 To je slovensko al kaj..... Lepo ful...na ?alost tudi meni ni najbolj po mojem okusu..... sicer pa kapo dol pred lastnikom..... LP daVid Citiraj Feel free....
Symon Napisano 28. december, 2005 Prijavi Napisano 28. december, 2005 Svaka ?ast ej! Sicer je to stvar okusa ampak v avto je bilo ziher velikoooo denarja in dela vlo?enega in to cenim. A je v va?em klubu? PS: bolj kot nekega mul?ka, ki mu doma najprej avto ?enkajo nakar misli da je car ?e je vanga vrgu za 300 jurjev plastike... Seveda tistih 300 jurjev ki jih je edino v ?ivljenju na?paral... Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 28. december, 2005 Prijavi Napisano 28. december, 2005 Ni kej se je pomatral, samo ?e lambo vrata pa je komplet. Vedno pa se poraja vpra?anje, kaj je pa pod motornim pokrovom ???? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Rocky Napisano 28. december, 2005 Avtor Prijavi Napisano 28. december, 2005 ni v nasem klubu, bil je povabljen veckrat, pa se ni odzval... o denarju in delu pa ne bi... avto ni se niti koncan... Citiraj
Rocky Napisano 28. december, 2005 Avtor Prijavi Napisano 28. december, 2005 pride se zadnji spojlar, druga ogledala, lamboti... masina je 1.6 16v mislm, da ma okol 115 konjickov... neki casa se je govoril, da bo neka huda zadeva sla noter, zdej pa ocitno s tem ne bo nic. avto ni namenjen dragom in dirkanju po cestah... Citiraj
uklopko Napisano 28. december, 2005 Prijavi Napisano 28. december, 2005 js se ga nebi branu!!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
poky Napisano 28. december, 2005 Prijavi Napisano 28. december, 2005 UUUuuu,prav hudi Megan?ek!!!! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Guest BrainLess Napisano 28. december, 2005 Prijavi Napisano 28. december, 2005 meni osebno.. bi blo bolj v?e? ?e bi bil cabrio model predelan ker mi je dost huj?e oblike... druga?e pa ... khm ... ve? jih je, bolj?e je (predelanih avtomobilov) tunning 4 life Citiraj
Grega_ Napisano 28. december, 2005 Prijavi Napisano 28. december, 2005 ...kako si je pa lastnik homolomo zrihtal za vse tole?? Druga?e pa super, kon?no se je en spravil kaj takega narediti. Citiraj
ReDevil Napisano 28. december, 2005 Prijavi Napisano 28. december, 2005 Ne maramo meganov Stroj je kar ratal in od zadi se ful ve? ne vid da je biv to v?asih megan! Sicer pa bo fajn ?e bo tamav tut faks tkole dodelav kokr avto (delav je namre? prek ?tudenta za 700 al neki tacga sit, faks total opustu in vse "velke dnarje" in seveda svoj cajt investiru v kripo)! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Marko_mx-3 Napisano 28. december, 2005 Prijavi Napisano 28. december, 2005 Zame je zelo ?udno po?irjen druga?e je pa strupen, upam da bo kak?no nagrado na kak?nem ?ovu pobral Lep?i mi je pa od tega Cliota ki je ?e ekstremno po?irjen(samo malo za primerjavo) Citiraj
ReDevil Napisano 28. december, 2005 Prijavi Napisano 28. december, 2005 Temu bi jz reku Klio-adio, in to v negativnem smislu, ker vsaka stvar ma svojo mejo, tut ?irjenje korete! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
komar Napisano 28. december, 2005 Prijavi Napisano 28. december, 2005 Meni ni v?e? ne en pa ne drugi (mogo?e so leta kriva - hehe)! Pa ?e Renaulta sta!!! Citiraj Papa, Tomi
poky Napisano 28. december, 2005 Prijavi Napisano 28. december, 2005 Samo toti Clio pa je pretirano raztegnjen... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Guest BrainLess Napisano 29. december, 2005 Prijavi Napisano 29. december, 2005 ko sem prvo sliko vido se mi je zdel ?e kr ql .. spomno me malo na stare porscheje turvo... na drugi sliki pa... ojoj Nevem kaj je nameraval lastnik dose?t? Vpis v guinesovo knigo rekordov? Citiraj
ReDevil Napisano 29. december, 2005 Prijavi Napisano 29. december, 2005 Lastnik kliota je po predelavi oz. ?irjenju, pol mogu tut gara?na vrata po?irt, tko za cca 1,5 - 2 m! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
BOBI Napisano 29. december, 2005 Prijavi Napisano 29. december, 2005 kaj je preve? je preve? Citiraj MAZDA POWER
YavarYe X6V6 Napisano 29. december, 2005 Prijavi Napisano 29. december, 2005 ?e slikice mojega prej?njega vozilca. Prosim za kak komentar. Pa opravi?ujem se za kvaliteto nekaterih slik. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
poky Napisano 29. december, 2005 Prijavi Napisano 29. december, 2005 Lepo si mel ti to sporihtanga!!! Sploh sede?i so mi v?e?,samo niso pa poklopljivi ne??? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
komar Napisano 30. december, 2005 Prijavi Napisano 30. december, 2005 Lepo si mel ti to sporihtanga!!! Sploh sede?i so mi v?e?,samo niso pa poklopljivi ne??? Zato pa so 4 vrata.... Lep aftek - meni so najbolj v?e? plati??a!!! Citiraj Papa, Tomi
Symon Napisano 30. december, 2005 Prijavi Napisano 30. december, 2005 Hehe, dirkal?ek. Tale avto?ek mi je nekaj takega kot Mini, 106ka rallye. Mali in strupeni! A je bila 1.3? En angle? je ven iztisnil 90 konjev in je ?lo kot sneta sekira. Vsaj na videu. Res lu?ten avto. Samo si pa pre?altal pol par razredov gor. A je tu una Nissanova barva, ki spremina odtenek? Ker mislim, da so bile tut neke Primere GT, ki so imele ve? odteknov serijsko. Un Clio je pa ?ist preve?. Zadaj ?e izgleda spredaj pa.... No saj zanimivo je ampak ne vem no.... Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 30. december, 2005 Prijavi Napisano 30. december, 2005 ja 1,3 16V. Tale je imal PRECEJ ve? kot 90 konjev, tako da ni potrebno opisovat,kako je teh 900 kil potegnilo. Barva je bila pa extraspecial(biserno zelena-original!!), na pokrovu motorja so bile "kaplice"+metalni prah v laku, samo to je samo v ?ivo res dobro za videt, slika ne pove vsega. Samo pokrov motorja je bilo 9 plasti barve in lakov. $$$ raje ne spra?ujte. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.