jures Napisano 14. maj, 2019 Prijavi Napisano 14. maj, 2019 Ampak ?e dobro pogleda? posnetek, kazalec od obratov pade v dveh stopnjah dol. Potem pa je na nulizvok pa nara??a 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Symon Napisano 14. maj, 2019 Prijavi Napisano 14. maj, 2019 zvok pa nara??a Potem ni ?udno, da so testni vozniki navdu?eni "wau, kak zvok, res se ?uti, da je mo?na ma?ina". Citiraj
mazdaman Napisano 13. februar, 2020 Avtor Prijavi Napisano 13. februar, 2020 Mogo?e pa res prihajahttps://www.avtomobilizem.com/novice/je-mazda-patentirala-izpusni-sistem-za-svoj-prvi-vrstni-sestvaljni-motor/07-02-2020/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_term=2&utm_content=c5&utm_campaign=13_2_2020 Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
50keda Napisano 13. februar, 2020 Prijavi Napisano 13. februar, 2020 Kon?no! Sicer pa, ?e tole spravjo do EU ... sm pa pape? ... Citiraj
Slivka Napisano 13. februar, 2020 Prijavi Napisano 13. februar, 2020 Dve stvari me zanimata:- bo ta 6-valjnik dizel ali bencinar?- v kaj ga bodo pa vgradili? Citiraj
50keda Napisano 13. februar, 2020 Prijavi Napisano 13. februar, 2020 "Novo ?estko" ki to ne bo: https://www.topgear.com/car-news/insider/mazda-developing-new-six-cylinder-engine Citiraj
Aless Napisano 13. februar, 2020 Prijavi Napisano 13. februar, 2020 V planu imajo oba bencinski in dizelski 6cilinderski motor. Samo jaz dvomim da bo to pri?lo na EU trg. Citiraj 2008 Mazda 6 2004 Mazda 3
Pepo1980 Napisano 13. februar, 2020 Prijavi Napisano 13. februar, 2020 Da pa tole pride k nam, grem pa takoj nazaj na Mazdo . Citiraj
SpEkTr Napisano 13. februar, 2020 Prijavi Napisano 13. februar, 2020 To bo ?lo v ?estico, 6 valjni bencinski motor Citiraj
Alex Napisano 13. februar, 2020 Prijavi Napisano 13. februar, 2020 Takega benzinarja in tak?en avto kupil bi tudi jaz.In bi verjetno hitro pozabil na dizel motorje... 3 Citiraj
50keda Napisano 13. februar, 2020 Prijavi Napisano 13. februar, 2020 Alex sj za tebe bojo tut 6 valjnega dizla nardil Bo? lahk odpru prevozni?tvo 1 Citiraj
Alex Napisano 13. februar, 2020 Prijavi Napisano 13. februar, 2020 Alex sj za tebe bojo tut 6 valjnega dizla nardil Bo? lahk odpru prevozni?tvo Ojoj,bo dizel, turbo, ?estvaljnik. Spet bo nascal benzinarja. Citiraj
Slivka Napisano 13. februar, 2020 Prijavi Napisano 13. februar, 2020 Vsi bi ga imeli, nih?e ga pa ne bi pla?al... Ampak Japonci so pa res eni kekci: naredijo takega krasnega dizela?a, potem pa malo plo?evine zakrivijo in butnejo motor noter. ?e ?e naredijo takega krasnega dizela?a, a se ne morejo malo potruditi pa ?e en uporaben avto narediti? Da to, kar je tu predstavljeno, pride k nam, prodam ?e te Mazdi, ki ju imam in tajim pred vsemi, da sem kdaj sploh Mazdo vozil... Citiraj
Civic Napisano 12. november, 2020 Prijavi Napisano 12. november, 2020 Prvi pogled na novi Mazdin šestocilindrični motor AUTOBLOG.RS Na fotografiji su tri nova sistema, linijski šestocilindrični motor, novi četvorocilindrični motor i plug-in hibrid. Potpisuje ih Mazda, jedan od Citiraj
SpEkTr Napisano 12. november, 2020 Prijavi Napisano 12. november, 2020 Se pravi naslednja generacija M6 s pogonom zadaj, ter vrstnim šestvaljnim bencinarjem. Hm..sounds good, except pogon zadaj. 1 1 Citiraj
scania Napisano 12. november, 2020 Prijavi Napisano 12. november, 2020 Upam da nebo veriga na zadnji strani . Mene pa posebaj privlači štiricilnderski motor z hibridnim sklopom. To še bo zanimivo 1 Citiraj
dvorjan Napisano 12. november, 2020 Prijavi Napisano 12. november, 2020 2 hours ago, SpEkTr said: Se pravi naslednja generacija M6 s pogonom zadaj, ter vrstnim šestvaljnim bencinarjem. Hm..sounds good, except pogon zadaj. Kaj pa je s pogonom zadaj narobe? Itak bo imel ohoho ene elektronike in valjarje, da se boš moral potruditi, da ga počez pelješ, če ne bo ravno sneg na cesti ... Zadnji pogon ima v mojih očeh kar nekaj lepih prednosti: manjši rajdni krog, lažja vožnja v klanec (sploh po slabi ali drseči podlagi), boljša razporeditev teže med obema osema ... 2 1 Citiraj
Alex Napisano 12. november, 2020 Prijavi Napisano 12. november, 2020 Ooo, nova 6-ka, pogon zadaj, vrstnih šest cilindrov, benzinar. 🤗Zakon. To bi imel. 👍 2 1 Citiraj
Slivka Napisano 12. november, 2020 Prijavi Napisano 12. november, 2020 Mene bi mikal 6 valjni dizelaš, ampak v kakšnem avtu, ne pa v ... ... ... temu, kar so fotografirali kot "Mazdo 6" 2 Citiraj
Boss Napisano 12. november, 2020 Prijavi Napisano 12. november, 2020 Ne vem zakaj se palite... tega v EU ne bo. ZAradi teh SUV-ov lahko kar pozabimo na novo 6-ko pri nas. Tako da bye bye. 1 1 Citiraj
SpEkTr Napisano 13. november, 2020 Prijavi Napisano 13. november, 2020 16 hours ago, dvorjan said: Kaj pa je s pogonom zadaj narobe? Itak bo imel ohoho ene elektronike in valjarje, da se boš moral potruditi, da ga počez pelješ, če ne bo ravno sneg na cesti ... Zadnji pogon ima v mojih očeh kar nekaj lepih prednosti: manjši rajdni krog, lažja vožnja v klanec (sploh po slabi ali drseči podlagi), boljša razporeditev teže med obema osema ... Še BMW gre počasi dol iz zadnjega pogona..Pač višji stroški, dodatna jajca s prenosom nazaj ipd...Potem imaš pa na cesti tudi določene situacije, kjer se z zadnjim pogonom lahko fajn najebeš. Enkrat sem šel z ženino enko se spomnim tam iz črnuč na nemško po tisti bližnjici..No in ko zapelješ s stranske ceste na nemško je bil malce klanček , na njem pa pesek. Itak, avto ki je prihajal z desno je bil še daleč (vsaj mislim sem), speljem, gas,..avto koplje..prednji del že na cesti konkretno, zadnji proti koncu klančka in koplje...grrrrrr... Ok, za sneg je tudi tako tako. Se da sicer preživeti, ampak zakaj bi komplicirali če ni treba 🙂 1 Citiraj
Z M A J Napisano 13. november, 2020 Prijavi Napisano 13. november, 2020 Zadnji pogon (če imaš vsaj malo občutka za vožnjo oz. ne rabiš niti tega, ob vseh sodobnih elektronskih pomagalih), je v vožnji veliko večji užitek kot prednji. 3 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano 13. november, 2020 Prijavi Napisano 13. november, 2020 Se strinjam z Zmajem. BTjka ima tudi stalni pogon zadaj in z malo občutka se prav lepo pelje, nič ne premetava tiste riti, ne zanaša, ne koplje,... Le gume je potrebno imeti ta prave in z dovolj profila. 1 Citiraj
SpEkTr Napisano 13. november, 2020 Prijavi Napisano 13. november, 2020 Govorim za vsavkodnevno vožnjo ...za na grobnik verjamem da je kul. No, za obično vožnjo pa...je nekaj razlike, samo meni osebno to ne odtehta vseh pritiklin. Itak pa vsi težijo k AWD tko da, bo pol spet tako tako. Aja seveda ,vprašanje če bo sploh M6 še pri nas Citiraj
Alex Napisano 14. november, 2020 Prijavi Napisano 14. november, 2020 Vsi pravi športni avti in superšportniki imajo zadnji pogon ali AWD. Zadnji pogon lahko prenese večjo moč, ni trganja volana v ovinkih.Je tudi cenejši za vzdrževanje kot sprednji. Sprednji pogon je omejen z močjo. Pri pospeških so tudi boljši, ker avto počepne zadaj in prenese več moči na zadnja pogonska kolesa. Je pa manj prostora v kabini zaradi "tunela" po sredini. In so super za driftanje. 😊 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.