ajak Napisano 27. maj, 2019 Prijavi Napisano 27. maj, 2019 Imam problem s pri?iganjem zadnje lu?i, za vzvratno vo?njo.V?asih se pri?ge,ve?inoma pa ne.?e to vklopi kak?no stikalo,ko prestavi? v vzvratno prestavo,kje se nahaja '?Hvala za pomo?.lp Citiraj
x-layer Napisano 27. maj, 2019 Prijavi Napisano 27. maj, 2019 Seveda je to odvisno od avta, ampak mislim da imajo avti na?eloma to stikalo na menjalniku. Lahko je stikalo samo ali pa slab stik na konektorjih stikala... Citiraj it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it
ajak Napisano 1. junij, 2019 Avtor Prijavi Napisano 1. junij, 2019 Ali lahko kdo to?no pove kje se nahaja to stikalo,druga?e mi res samo servis ostane.lp Citiraj
jures Napisano 1. junij, 2019 Prijavi Napisano 1. junij, 2019 Ali lahko kdo to?no pove kje se nahaja to stikalo,druga?e mi res samo servis ostane.lpVerjetno na menjalnikuPa si probal prej najprej osnovne zadeve - nova zarnica, spucati konektorje na leziscu zarnice, konektor na ohisju luci? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
mazdaman Napisano 1. junij, 2019 Prijavi Napisano 1. junij, 2019 Poglej pod akumulator na menjalniku je vsaj na mazdi 6 montirano stikalo. Je poceni za zamenjati Poslano z mojega EML-L29 z uporabo Tapatalk Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Scr3am Napisano 5. junij, 2019 Prijavi Napisano 5. junij, 2019 Po vsej vrjetnosti je na istem mestu. https://m.youtube.com/watch?v=N-ixWx9q3Ds&t=31s Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.