beno Napisano 29. december, 2005 Prijavi Napisano 29. december, 2005 http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=559022 kaj mislite o tem oglasu? lp Citiraj
peo Napisano 29. december, 2005 Prijavi Napisano 29. december, 2005 sicer nisem pristas ocenjevanja avtomobila preko slik, vendar je videti kar v redu...vendar slika lahko ogromno skrije, pa se avto je moker... km bi glede na letnik bili kar realni, kar lahko se dodatno potrdi servisna. Super je, ker je prvi lastnik. Jst ti priporocam, da gres pogledat, magari se enga majstra vzames s sabo. Ce je avto v redu, je vreden te cene...absolutno! Citiraj mazda 323 karavan honda civic 1.6 130hp
Grega_ Napisano 29. december, 2005 Prijavi Napisano 29. december, 2005 ...hmm mislim da se tale ?e en ?as prodaja, se vidi tudi po fotkah, je ?e vse zelen zadi ...je pa res da ni lih vro?a roba tole. Citiraj
Symon Napisano 30. december, 2005 Prijavi Napisano 30. december, 2005 ...je pa res da ni lih vro?a roba tole. To bo najbr? to. ?e bi bil 5 vraten bi ?e ?el. Hja 1. lastnik pa ?e servisna knjiga. Tole se spla?a pogledat it, samo enga mehanika sabo vzemi. Edino motor je malo ?vohotcen ampak OK to je stvar okusa in potreb. Citiraj
M-Fan Napisano 30. december, 2005 Prijavi Napisano 30. december, 2005 ...edini tam je, ki j moker. mrbit je potou?en od to?e... :ne vem: Citiraj ...::RX-8 LEPOTICA IN ZVER::...
Symon Napisano 30. december, 2005 Prijavi Napisano 30. december, 2005 ...edini tam je, ki j moker. mrbit je potou?en od to?e... :ne vem: ?e se jaz kaj spoznam je to slikano zjutraj pa je mogo?e ?e rosen? Ali pa po de?ju... Saj moj je tut velikokrat moker in polhen kapljic pa ni potol?en. Citiraj
ReDevil Napisano 2. januar, 2006 Prijavi Napisano 2. januar, 2006 Glih pred parimi dnevi sem tut sam videl ta oglas na netu, pa se mi zdi dost ugodna varianta, je pa res da ga je treba videt in probat peljat! Osebno pa niti v kak?no servisno glih slepo ne verjamem, ker sej vemo da se da na servisih vse zmenit (u stilu a ti knjigco ?e za nazaj ?templam) Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.