KAALman Napisano 30. december, 2005 Prijavi Napisano 30. december, 2005 naj gre v tri krasne ... pol qfer ga ?e mam ! v?eraj sem 2x kidal, pa danes ga spet treba, pa predv?eraj pa .... UAAAAAAAAAAAAAAAA.... sovra?im smrkce ! naj ?e kdo pove da je zima lepa, pisma mu materina, polomim mu vse 4 noge ! Citiraj LP KAALman
wiperboy Napisano 30. december, 2005 Prijavi Napisano 30. december, 2005 no no kaalman kaj si pa tak jezen glej to malo s pozitivne strani... kaj pa drifting po snegu ali pa na strehi evroparka Citiraj gremo na?i.....
poky Napisano 30. december, 2005 Prijavi Napisano 30. december, 2005 ...ja,pa sankanje,pa smu?anje ali boardanje,pa kepanje...... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
komar Napisano 30. december, 2005 Prijavi Napisano 30. december, 2005 Ej, KAALman - zima je lepa!!! Pa malo rekreacije (kidanja) ti zanesljivo ne bo ?kodilo!? Poglej ven, kako je sneg skril vso na?o svinjarijo!!! Citiraj Papa, Tomi
KAALman Napisano 30. december, 2005 Avtor Prijavi Napisano 30. december, 2005 mah... noben me ne prepri?a v nasprotno @wiperboy. niam jaz tu evroparka mi pa nekaj pravi, da bom zve?er ?el iskat lokacijo za drift sankam se ne, ker ni hribov, smu?am pa bordam pa zato ne, ker ?e na svojih nogah nisn ziher, kaj?ele na smu?kah... @komar: pa ja... itak... tebi je fajn... jaz sn pa v dveh dneh 3x kidal, najmanj, pa se mi zdaj ?e zdi da mamo dvori??e vlko najmanj 20 hektarjev poleg tega pa nimam doma nobene svinjarije naj bo, ko bi se ceste spucale, pa mraz zategno, da bi blo nekaj ?assa vse belo, ostalo pa spucano... tam do februarja, pol pa 20 stopinj Citiraj LP KAALman
komar Napisano 30. december, 2005 Prijavi Napisano 30. december, 2005 mah... noben me ne prepri?a v nasprotno naj bo, ko bi se ceste spucale, pa mraz zategno, da bi blo nekaj ?assa vse belo, ostalo pa spucano... tam do februarja, pol pa 20 stopinj No vidi?, saj gre - si na pravi poti - pod zgornji stavek moj podpis! Citiraj Papa, Tomi
vuk Napisano 30. december, 2005 Prijavi Napisano 30. december, 2005 No vidi?, saj gre - si na pravi poti - pod zgornji stavek moj podpis! Tomi, ne provociraj.....bom pri?el pogledat kak ma? ti spucano.... Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
wiperboy Napisano 30. december, 2005 Prijavi Napisano 30. december, 2005 no vidi? kaalman vsaj dobro idejo sem ti dal saj ma? pri tebi dovolj prostranih ravnin za drift pa tudi ?e pride? s ceste na njivo nebo problem ker je itak sama ravnina Citiraj gremo na?i.....
KAALman Napisano 30. december, 2005 Avtor Prijavi Napisano 30. december, 2005 no vidi? kaalman vsaj dobro idejo sem ti dal saj ma? pri tebi dovolj prostranih ravnin za drift pa tudi ?e pride? s ceste na njivo nebo problem ker je itak sama ravnina a qrba, pa saj ti tui nea mor? z evroparka dol zletet Citiraj LP KAALman
poky Napisano 30. december, 2005 Prijavi Napisano 30. december, 2005 pa tudi ?e pride? s ceste na njivo nebo problem ker je itak sama ravnina He he,dobra.... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
YavarYe X6V6 Napisano 30. december, 2005 Prijavi Napisano 30. december, 2005 Sneg je ZAKON, vsi avti po?akajo MAZDA pa gre, in gre, in gre, in me pripelje na smu?i??e. Mi ga mamo 1 meter pa ni panike. Lopata, kaj pa je to to ?e polavtomatsko ne deluje . Plug pa traktor, pa samo gasa. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
wiperboy Napisano 30. december, 2005 Prijavi Napisano 30. december, 2005 Sem ?el na evropark pa jih je ?e blo polno na driftu na strehi evroparka tak da je blo bolj malo placa bom pa? po na?ih krajih probal Citiraj gremo na?i.....
Symon Napisano 30. december, 2005 Prijavi Napisano 30. december, 2005 Plug pa traktor, pa samo gasa. Fotr kar z IMTjem drifta. Resno ej FR vozila so zakon. Veste kaj me mika? Da bi kar za hi?o travnik splu?u pa si progo naredil. Samo kaj ko bi o?a mislili, da sem znorel. Ah hvalabogu za BTCjeve parkplace. Ceste pri nas so pa bolj tako tako. Ne vem zakaj morajo biti povsod kak?ni jarki, meje, ograje. Ampak jaz sem ?e vedno presre?en ker v?eraj sem se nadriftal kot ?e dve leti ne. Takrat so pred faksom ravno vse splu?ili in smo se ene 10 minut nemoteno obra?ali trije avti izmeni?no. DR1FT CHALENGE!!!! Citiraj
David Napisano 30. december, 2005 Prijavi Napisano 30. december, 2005 Sneeeg je ZAKOOON!!!!! Tudi ?e sem 3krat na dan kidal.... je zakon!!! No mazda sicer ni lih najbolj Snegov Stroj.... je pa zato KATRCA zakon zadnje dni...pa od fotra Landi..... Jaaao tolko u?itkov pa ?e dolgo ne... Pa ?e eros je Extra vesel.... Evo ?e malo slikic.... od landija nisem ni? slikal...sem pa katrcooo,,,)) Citiraj Feel free....
komar Napisano 30. december, 2005 Prijavi Napisano 30. december, 2005 Pol pa naj ?e nekdo re?e, da sneg ni zakon!!!??? No, mogo?e kaka oma .... pa KAALman - hehehe Citiraj Papa, Tomi
poky Napisano 30. december, 2005 Prijavi Napisano 30. december, 2005 Ej David,pa nisn vedo da mate na primorskem tudi tolko snega... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Hrdzo Napisano 30. december, 2005 Prijavi Napisano 30. december, 2005 Evo kako se mi tu zabavljamo na snjegu!!! Nama nije dosadno!!! Hachiji su u igri!! Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 30. december, 2005 Prijavi Napisano 30. december, 2005 Grdo hudo! Da imate tudi pri vas tele toyote, koliko jih pa kaj je ali so tudi bol redke Pa probaj slikati z funkcijo "NIGHT" na fleshu Citiraj
wildcat Napisano 30. december, 2005 Prijavi Napisano 30. december, 2005 Zima je lepa in basta! Js se ga veselim, pes se ga veseli, kleparji pa tudi ?e se letos ve? kaj ne javim, u?ivajte v snegu in lepo zdrsnite v Novo 2006! Citiraj All I ask: the sky above and the road below me. BlueSky
Hrdzo Napisano 30. december, 2005 Prijavi Napisano 30. december, 2005 2 Marko - Da dosta su rijetke ima ih svega 10-tak komada koje su u pogonu!! I one se paze i sredjuju za driftanje uglavnom!! Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 30. december, 2005 Prijavi Napisano 30. december, 2005 Pa tudi kaj driftajo po asfaltu? ... Pa ?e boste kaj pono?i slikali kako pada sneg uporabite "NIGHT" (desna slika) Wildcat: hvala in tebi tudi veselo novo leto Citiraj
Hrdzo Napisano 30. december, 2005 Prijavi Napisano 30. december, 2005 Naravno da driftaju po asfaltu.....ma manijaci....obozavaju kruzne tokove (rotore)!!! Citiraj
wiperboy Napisano 30. december, 2005 Prijavi Napisano 30. december, 2005 je pa kar zalaufala tale tema z driftom a!!!!!! Citiraj gremo na?i.....
Symon Napisano 30. december, 2005 Prijavi Napisano 30. december, 2005 Naravno da driftaju po asfaltu.....ma manijaci....obozavaju kruzne tokove (rotore)!!! Svaka ?ast! ?koda, da teh avtov ni v SLO, pomoje bi z malo sre?e dobil za male pare en idealen drifterski avto. Pa ?eprav poznam avto samo iz GTjev in NFSU. Citiraj
Hrdzo Napisano 31. december, 2005 Prijavi Napisano 31. december, 2005 Evo jedan filmic - klikni na linki, velicina je 18Mb, traje 4.5 min, lokacija Mobikrug!!Auto je AE86 (Hachi) Uzivajte Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.