simon87 Napisano 31. avgust, 2019 Prijavi Napisano 31. avgust, 2019 Pozdravljeni. V zadnjem delu mislim da leva stran je zacelo pokat ko se peljem po neravninah ali preko le?e?ega policaja. Zamenjal sem oba stabilizatorja ampak ?e vseeno.gre se za Mazdo 3 2009 letnik.Hvala za odgovore.Lp Citiraj
simon87 Napisano 31. avgust, 2019 Avtor Prijavi Napisano 31. avgust, 2019 Ok. Dvakrat sem objavo isto temo. Kako se izbri?e? Citiraj
Aless Napisano 31. avgust, 2019 Prijavi Napisano 31. avgust, 2019 ?e si stabilizator ?tangice ?e menjal, pol je lahko amortizer ali pa fedra. Preveri ?e toplotno za??ito izpuha (plo?evina), sam izpuh z vpetjem. Preveri ?e vzmet zadnjih zavornih plo??ic, jst sem imel na moji M3 problem da mi je pokalo zadaj ko sem se peljal po slabi cesti in sem pol ugotovil da neha pokat ko bremzam po slabi cesti, nato sem probal ?e z malo zategnjeno ro?no in tako ugotovil da je vzrok za pokanje v zadnjoh zavorah.Ko sem jih razmetal, sem videl da je zlomljena majhna vzmet ki pritiska plo??ice navzdol v ?eljustih. 1 Citiraj 2008 Mazda 6 2004 Mazda 3
simon87 Napisano 31. avgust, 2019 Avtor Prijavi Napisano 31. avgust, 2019 Hvala Aless. Bom probal tako nardit kot si ti glede ro?ne. Plo?evina nad avspuhom je ok sma pregledala prav tako fedre. Citiraj
Brane Napisano 31. avgust, 2019 Prijavi Napisano 31. avgust, 2019 Preverite ?e prednjo os, da ne bo kak?nih presene?enj brez potrebe 2 Citiraj
markym Napisano 1. september, 2019 Prijavi Napisano 1. september, 2019 Meni je zadaj desno ropotalo, oz tam se je sli?alo. Po 300? menjav zadaj se je menjalo prednje amoetizerje. 2 Citiraj
simon87 Napisano 17. september, 2019 Avtor Prijavi Napisano 17. september, 2019 Vse od na?tetega zgoraj smo preverili ni? ni bolj?e. vzmeti so ok stabilizatorji prvi in zadnji ok. kon?niki ok. zamenjane bodo ?e gumice na zadnjih vzmeteh drugega pa ne vem. Ima kdo ?e kak?no idejo? oz. je mel podobno te?avo bi lepo prosil ?e lahko napi?e ali pa ?e kdo pozna kak?nega mehanika oz. si je dober z njim ki dela n apoobla??enem servisu da malo povpra?a? Dobita za pivo. magar po po?ti po?ljem Hvala. LP. Citiraj
Gelipter Napisano 17. september, 2019 Prijavi Napisano 17. september, 2019 Lahko pokli?e? na?ega mojstra Simon Pelko Medvode ..lp 1 Citiraj
markym Napisano 18. september, 2019 Prijavi Napisano 18. september, 2019 Pejt do Bu?ana zraven Kaval kluba v lj brod. Vsi ostali ti bojo raz?telal optiko in bo? lahko ?e gume menjal. 1 Citiraj
simon87 Napisano 20. november, 2019 Avtor Prijavi Napisano 20. november, 2019 Zamenjal sem oba zadnja amortizerja. Pokanje je izginilo. Sicer ko sta bila vzeta dol sta po?asi lezla narazen ampak ko si na hitro ga skupaj stisno se je sli?al majhen pok znotraj. Sicer sta bla ?e orginal in sta svoje ?e zdavnaj nardila pri 210 00 km. ne me zdej napadit zakaj sem se vozo s takimi montizerji tak dolg in da se to prej menja. ?e bo kdo mel podobno te?avo no jz sem jo re?o na tak na?in. bile pa so tudi menjane gumice na tisti dolgi palci kamor pridejo stabilizatorji ter oba stabilizatorja... Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.