2006 naj bo sre?no, uspe?no, veselo,
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Sem za, jih priklopmo na vodo in elektriko, ampak, v tem procesu se tudi vse crne gradnje porusijo. Vseeno pa morjo tako kot vsi mi ostali, te stvari tudi placat, sj, mas pravico do vode, verjetno pa tudi dolznost placat dolocene stroske povezane s tem. Drugace ti pa noben ne brani da gres do najblizje reke, pa si jo nalijes v kantice
-
Sm kmet an s hribu doma... ... ... Kako so si zdaj teli to zamislili? Amnesty International vlado pozval k zagotovitvi vode v vseh romskih naseljih | 24ur.com WWW.24UR.COM Predstavniki Amnesty International Slovenije, romskih organizacij in Romov so na novinarski konferenci v Ribnici opozorili, da v Sloveniji petina romskih naselij še vedno nima pitne vode, čeprav je pravica do... Komunala je Cigane lep čas pozivala, da si uredijo merilna mesta in priključke. Pa si jih niso. Torej so kradli, pa čeprav vodo. In ker je bilo komunali dovolj, so jih odrezali. In zdaj cela kampanija, da morajo priklopit nazaj. Mislim, če smo že na tem: saj v Sloveniji jih je še zelo veliko, ki bi radi brezplačno vodo. In, mimo grede, če so že tako zagnani - tudi mi še nimamo priklopa na vodovod (zbiramo deževnico in jo filtriramo) in kanalizacijo, čeprav dobivamo položnico in jo moramo tudi plačevati. Če je torej to po ustavi zagotovljena pravica...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.