t123 Napisano 10. september, 2019 Prijavi Napisano 10. september, 2019 Pozdravljeni! Pri Mazdi 5 sem mi je za?ela pri?igati lu?ka za airbag.Lu?ka se mi pri?ge ko je de?evno ali bolj hladno vreme.?ez poletje se mi ni pri?gala nikoli.Lu?ka utripa 4x enakomerno, kraj?i presledek 2 hitro.Predvidevam da je napak na senzorju,Ali se iz utripanja lahko dolo?i kje je problem. lp Citiraj
Boss Napisano 10. september, 2019 Prijavi Napisano 10. september, 2019 Mislim, da je to sovoznikov airbag v navezavi s senzorjem pritiska na sovozni?kem sede?u (da ve ?e kdo sedi gor v trenutku trka). Poglej konektorje pod sovozni?kim senzorjem in jih izklopi, na?pricaj s kontakt sprejem in spet priklopi. Citiraj
jures Napisano 10. september, 2019 Prijavi Napisano 10. september, 2019 Pa da ni kaka torba (ali kaj drugega tezjega na sedezu)? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
t123 Napisano 10. september, 2019 Avtor Prijavi Napisano 10. september, 2019 Bom odklopil in o?istl.Vendar mi nekako ne gre skupaj ker je zelo vezano na vremenske pogoje.?e je de? mi jo vklopi on son?nem dnevu ne. Citiraj
jures Napisano 10. september, 2019 Prijavi Napisano 10. september, 2019 Senzor je tudi zunaj za odbijacem (za trk) Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Scr3am Napisano 10. september, 2019 Prijavi Napisano 10. september, 2019 https://airbagcode.com/mazda-5/42 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.