Skoči na vsebino

Kupiti rabljeno Mazdo 6 karavan do 22k??

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Tukaj se ti spla?a vzet fl model od konca 2016 dalje so bili.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Vem, da sem picajzl (ampak novega avta ne kupujemo vsak dan ;), ampak ali mogo?e ve? od cca katerega meseca naprej so FL modeli?

Napisano

Nekje od jeseni dalje. Vidi? po novem volanu Oz tipkah nas njem, barvni hud display, g-vectoring,..

Napisano

Nekje od jeseni dalje. Vidi? po novem volanu Oz tipkah nas njem, barvni hud display, g-vectoring,..

Hvala ;)

Aha, mogo?e ?e to, kako se pa pa obnese AWD? 

Namre?, ta ki jo imam na muhi ima ?tirikolesni pogon...

Napisano

Model 2017 ima:

nov volan

G vectoring

Boljsi Hud zaslon

Izboljsan 3 zaslon na stevcu

Veliko boljso zvocno izolacijo

Ogrevan volan

Boljso prednjo kamero

Sistem za prepoznavo znakov

Napa usnje

pa verjetno sem se kaj pozabil.Vglavnem splaca se stisnit se kakega jurja pa vzeti 2017 model.

Toplo priporocam 2.5l bencinarja.

Napisano

Jaz jo imam 2016 letnik, oktober in je ?e FL. Med drugim ima ?e debelej?e ?ipe za manj hrupa in znatno manj se sli?i hrup koles(bolj?a izolacija kolotekov. ?e bo? vzel 175 konjsko je raketa, edino AWD ti bo dodal kak liter pa ?e liter avtomatski menjalnik.

Napisano

...awd precej izni?il raketa u?inek, saj ima precej ve? te?e in je posledi?no tako hitra kot 150 brez awd. ?e rabi? awd, pa itak nima veze.

Bistveno bolj?o izolacijo ima ?ele facelift od 2018 dalje, med 2015 in 2016 faceliftoma ni neke razlike.

Napisano

Tako ja, slab?e gre z awd. Jaz sem tudi imel priliko takrat pa se nisem odlo?il. Tudi rabim ga niti ne. Ve?ja obraba gum, vi?ja poraba, slab?e performance,.. Ce rabi? pa itak tega ne tehtas

Napisano

...awd precej izni?il raketa u?inek, saj ima precej ve? te?e in je posledi?no tako hitra kot 150 brez awd. ?e rabi? awd, pa itak nima veze.

Bistveno bolj?o izolacijo ima ?ele facelift od 2018 dalje, med 2015 in 2016 faceliftoma ni neke razlike.

Bistveno bolj?o ne, kve?emu malo bolj?o. Sem vozil to 2019 in ni neke opaznej?e razlike. ?e vedno se sli?i kolesa. To je tudi to, kar je hrupa. Ostalo je dobro re?eno ?e pri 2. FL.

Napisano

2019 ?e nisem vozil, po testih pa vsi pravijo, da je precej manj hrupa tako da ne vem. Pri tem FL o katerem govorimo, so kot sem bral naredili bolj?o protihrupno izolacijo v vi?ini u?es. Za koloteke ne vem, ker nisem vozil tisto pred FL.

Kak?na je pa primerjava z novo trojko, kjer pa sploh pravijo da je ti?ina v kabini?

Napisano

2019 ?e nisem vozil, po testih pa vsi pravijo, da je precej manj hrupa tako da ne vem. Pri tem FL o katerem govorimo, so kot sem bral naredili bolj?o protihrupno izolacijo v vi?ini u?es. Za koloteke ne vem, ker nisem vozil tisto pred FL.

Kak?na je pa primerjava z novo trojko, kjer pa sploh pravijo da je ti?ina v kabini?

Jaz sem vozil obe in je trojka neprimerno ti?ja.Je res tiha vo?nja tudi pri avtocestnih hitrostih in lahko poslu?a? radio res na majhni glasnosti.

Napisano

Pa sej so 225 ?ist ok, je pa res da ne vem zakaj so original feltne samo ET 7. Zimske imam na ET8 in res zgleda neprimerno bolj?e. Sem v?erja prav gledal, ?e so res 225, ker se zdijo saj za 1 stopni?ko ?ir?e ?e primerjam z letnimi iste dimenzije.

Napisano

Tudi pri meni tako izgledajo 215 tke zimske ?ir?e zaradi druga?nega profila ki je malo sem in tja,pri letnih pa samo ravne ?rte in prav hecno, kaj naredi opti?na varka.

Napisano

Sirina 7"in 225 je prav brezveze...balon efekt, glavno da je udobnojHVET.png

Te ?irine nimaj ni? z baloni in vi?ino gume.

Napisano

Eno stvar okoli AWD: precej ti zmanj?a velikost tanka in posledi?no doseg, tako da bo? moral avto ve? tankati. Za razmisliti ?e vozi? na dalj?e proge - AWD ti vseeno ne bo kaj veliko dodal, bo? pa se moral kakih 200km prej ustaviti vsaki?.

Napisano

To?no to sem hotel napisati, pa se nisem spomnil. Thx. Ja to je ?e velik minus

Napisano

Sigurno ima neko vezo. Bolj skupaj stisne gumo?

Itak da ima veze, s sirso felno se guma bolj napne in ni tako balonasta.

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

Itak da ima veze, s sirso felno se guma bolj napne in ni tako balonasta.

Samo to je le izgled... ?e je enako napolnjenja se po moje verjetno vozi enako dobro oziroma enako slabo.

33112_1.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Cene so še bolj podivjane, kot pri gumaxu.   Jaz čakam svoje iz novegume.si  
    • Hvala @Boss, si me pomiril. Torej je okupirana zemlja (20% Ukrajine) in 1 mio žrtev samo zahodna propaganda. 
    • Ja, isto kot na 2017 torej   Jaz mislim da nimaš kaj razmišljat!   Poglej alutec ikenu, midva s @Tilen5 sva zadovoljna, edino jaz bi bolj zaprt model felge zdej uzel, ker tuki se kr nabere peska pozimi na notranji stran   Za naročilo v lj če rabiš nujno gume vzami tukaj - pošlji email -  Home - Pnevmatike in gume - www.gume-pnevmatike.com - www.avtogume.com - letne pnevmatike | zimske pnevmatike | letne gume | zimske gume | pnevmatike | gume | WWW.GUME-PNEVMATIKE.COM Smo vulkanizerska delavnica z nekajdesetletno tradicijo in uspešnim ohranjanjem starih vrednot, spojenih s...  
    • Slab občutek imaš, ki večino temelji na zahodni MSM propagandi. Preveri izjave vseh udeležencev predno se je začelo. Sej se da marsikej prebrati. Največja država sveta bi si rada prisvojila še nekaj ozemlja, ker ga zdaj nima dovolj - lebensraum, pa te fore, a ne?   Tole spada v tiste navedbe, da so Rusi tehnološko nerazviti, da jim je že zmanjkalo vsega in da jedo travo, da se borijo samo še z lopatami (SlivkaTM) in da jemljejo čipe iz pralnih strojev in WC školjke iz porušenih hiš pa kljub temu bodo zasedli celo Evropo, če jih ne ustavimo v Ukrajini. Mislim teh navedb je toliko, da bi v primerjavi vse 4 knjige romana Vojna in Mir skupaj zgledale kot žepna knjižica.     Super, še en k verjame v teorijo zarote, da Rusi rabijo parcelo, ker je njihova premajhna.
    • Mogoče ti bo pa žena povedala ob ločitvi, da pač ne boš mogel obdržat cele parcele niti hiše. Sploh, če bo sodnica zaznala elemente družinskega nasilja. Neka nam bližja država je ne dolgo nazaj tudi to spoznala, ko je ostala brez dela svojega ozemlja. Je tud tepla svojo ženo pa je prišel svetovni policaj in jo osamosvojil skupaj s parcelo. Zanimivo ta policej ni bil ne v sorodstvu s to ženo niti ni imel sodnega naloga, da to naredi. Pa nikome ništa. Še po nosu je mahnil tega moža in mu razbil nekaj zob pa so večinoma na zahodu tulili, da je to edini pravi način za spametovanje nasilnega moža.    
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.