Marko_mx-3 Napisano 1. januar, 2006 Prijavi Napisano 1. januar, 2006 Vse najbolj?e KAALman Prvi v letu 2006 Citiraj
suicidal Napisano 2. januar, 2006 Prijavi Napisano 2. januar, 2006 hepi brzdej tu ju, hepi brzdej tu ju, hepi brzdej dir KAALman, hepi brzdej tu ju. Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
KAALman Napisano 2. januar, 2006 Prijavi Napisano 2. januar, 2006 najlep?a hvala za vse ?elje ! evo, ker mam RD, ?astim: Citiraj LP KAALman
vuk Napisano 2. januar, 2006 Prijavi Napisano 2. januar, 2006 Seba, vse najbolj?e... Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
Symon Napisano 2. januar, 2006 Prijavi Napisano 2. januar, 2006 najlep?a hvala za vse ?elje ! evo, ker mam RD, ?astim:Hvala. Vse najbolj?e in ?e na mnoga leta (najmanj 5x toliko ?e ). Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 2. januar, 2006 Prijavi Napisano 2. januar, 2006 Stari vse najbolj?e.Pa da ga danes nebo preve? , :mi pijemoo: :mi pijemoo: , .Pa nobenih te?av s ,celo leto in ne samo danes. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Guest BrainLess Napisano 2. januar, 2006 Prijavi Napisano 2. januar, 2006 Vse naj naj ob tvojem prazniku! Naj te mazdica vozi po varnih poteh! Citiraj
Boss Napisano 2. januar, 2006 Prijavi Napisano 2. januar, 2006 vse naj... ?e bo? pa ?e v resnici tako radodaren s ?a??enjem ti dovolimo, da ima? vsak dan RD - mislim, da se vsi strinjamo s tem, a ne? Citiraj
poky Napisano 2. januar, 2006 Prijavi Napisano 2. januar, 2006 Vse tanajtabulj?e KAALman!! Da bi ti Mazdica ?e dolgo letela pa da bi ?e dolgo klato prekmur??ino na forumu.... :mi pijemoo: Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
David Napisano 2. januar, 2006 Prijavi Napisano 2. januar, 2006 KAAALMAAAAN,,,,,,, Stric si ?e..... happy happy.... :mi pijemoo: Citiraj Feel free....
wiperboy Napisano 2. januar, 2006 Prijavi Napisano 2. januar, 2006 KAALMAN VSE NAJBOLJ?E ZA ROJSTNI DAN Z MOJEGA KONCA Citiraj gremo na?i.....
ReDevil Napisano 2. januar, 2006 Prijavi Napisano 2. januar, 2006 ?estitke tut od mene! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
komar Napisano 3. januar, 2006 Prijavi Napisano 3. januar, 2006 Upsss, bolj?e pozno kot nikoli .... vse najlep?e KAALman!!! Citiraj Papa, Tomi
LabiGT Napisano 3. januar, 2006 Prijavi Napisano 3. januar, 2006 kaalmanovski vse naj naj Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.