Boss Napisano 28. november, 2019 Prijavi Napisano 28. november, 2019 Stari,Tale tvoj kri?ev pot do nove Mazde je pa way better od tur?kih ?ajfanc biu... May you drive it well! P/S: menjaj opis pod avatarjem Hehe, je BIU, zdaj je pa PIU. Model avta sem zamenjal, sliko pa moram narest ob bolj?em vremenu. 2 Citiraj
zago Napisano 28. november, 2019 Prijavi Napisano 28. november, 2019 Pazi foro, grem na pumpo in natankam polno... 52 litrov. Aha, to pomen tale tablca. Tud za zimski komplet nisem mogel re?i ne, ker sem ga dobil res ugodno. Tako, da je komplet vse novo, ?eprav sem si vseeno ?elel, da bi ga najprej videl na 19-kah. Bo pa spomladi.ista fora junija sm ?aku 14 dn zaradi homolomo cx3 Citiraj
Slivka Napisano 28. november, 2019 Prijavi Napisano 28. november, 2019 Boss, zame pripravi Radler, po mo?nosti okus limone, da zalijemo to tvojo ?estico. Torej: 51 piu in en radler... Citiraj
Boss Napisano 28. november, 2019 Prijavi Napisano 28. november, 2019 Bomo ?li kar v Playa Bar, ki je tam zraven. Ne verjamem, da bo 52 PIU v igri, ampak pustmo se presenetit. Citiraj
Bini Napisano 28. november, 2019 Prijavi Napisano 28. november, 2019 Bomo ?li kar v Playa Bar, ki je tam zraven. Ne verjamem, da bo 52 PIU v igri, ampak pustmo se presenetit.Bi mogo?e pri?el pa ne vem ?e lahko.Ne poznam nikogar iz va?e dru?be.Izgleda kot da ste neka zaklju?ena dru?ba ki se dobro pozna. Citiraj
Boss Napisano 28. november, 2019 Prijavi Napisano 28. november, 2019 Ja, vsazga, ki ga ne poznamo, ga najprej zbrcamo in nalomimo ... ker nikol ne more? bit dovolj previden, lahko da je politik. Ti kr prid... bo? vsaj kakega spoznal in videl da ni zgolj in le izmi?ljeno ime na forumu. 3 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 28. november, 2019 Prijavi Napisano 28. november, 2019 Bi mogo?e pri?el pa ne vem ?e lahko.Ne poznam nikogar iz va?e dru?be.Izgleda kot da ste neka zaklju?ena dru?ba ki se dobro pozna.Prepoznal jih bo? z lahkoto - ob?ani ki motijo javni red in mir. 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
curko Napisano 29. november, 2019 Prijavi Napisano 29. november, 2019 ziv druzba evo tudi midva z malo uletiva z 2 sestkama. se vidimo pa recemo kmalu kaksno lp curko Poslano z mojega SM-N950F z uporabo Tapatalk 1 Citiraj *??) ?.???.?*??) ?.?*?) (?.?? (?.?? Lep dan
Nejc1986 Napisano 30. november, 2019 Prijavi Napisano 30. november, 2019 Bi mogo?e pri?el pa ne vem ?e lahko.Ne poznam nikogar iz va?e dru?be.Izgleda kot da ste neka zaklju?ena dru?ba ki se dobro pozna.Ti se kar pridruzi. Jaz sem spoznal nekaj sofuroma?ev in so me vsi lepo sprejeli, tako da verjamem da je z veliko vecino tako. Saj ce ti ne bo, se ?e zmeraj lahko obrnes in gres . 3 Citiraj
SpEkTr Napisano 30. november, 2019 Prijavi Napisano 30. november, 2019 Pa tablice z nickname za vratom Citiraj
Bini Napisano 30. november, 2019 Prijavi Napisano 30. november, 2019 Ja, vsazga, ki ga ne poznamo, ga najprej zbrcamo in nalomimo ... ker nikol ne more? bit dovolj previden, lahko da je politik. Ti kr prid... bo? vsaj kakega spoznal in videl da ni zgolj in le izmi?ljeno ime na forumu. Saj to ni res,sem se ?e veselil za jutri,da sre?am BOSS-a in face iz foruma pa imam slede?o izbiro,VAS in pivo ali pa ta??o in njen R.dan.Kaj mi preostane? ?al mi je ker me nebo,pa kdaj drugi? in poro?ajte kaj o Bossovem avtu.Lp Citiraj
g.Wankel Napisano 30. november, 2019 Prijavi Napisano 30. november, 2019 Saj to ni res,sem se ?e veselil za jutri,da sre?am BOSS-a in face iz foruma pa imam slede?o izbiro,VAS in pivo ali pa ta??o in njen R.dan.Kaj mi preostane? ?al mi je ker me nebo,pa kdaj drugi? in poro?ajte kaj o Bossovem avtu.Lp ?ak mal, ta??in bday je bolj?a izbira? 2 Citiraj
LabiGT Napisano 30. november, 2019 Prijavi Napisano 30. november, 2019 sam res, wtf...tudi pivo brez vas je se vedno boljsa izbira 2 Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Z M A J Napisano 30. november, 2019 Avtor Prijavi Napisano 30. november, 2019 sam res, wtf...tudi pivo brez vas je se vedno boljsa izbiraV slu?bo za 8 ur ali s ta??o se dru?it, bi nas velika ve?ina izbrala SLU?BO, kaj ?ele kaj prijetnej?ega.. 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 30. november, 2019 Prijavi Napisano 30. november, 2019 No, ?e se dru?i? s ta??o pol ure dam ?e vedno prednost kot 8 ur v slu?bi. ?e pa je ve?.... pa hmmm... v slu?bi sploh ni tako slabo. 2 Citiraj
Bini Napisano 30. november, 2019 Prijavi Napisano 30. november, 2019 Pozabo sem omenit da je ZLATA in da se super razumemo in ?e cel kup ?lahte bo, tak da ne gre nikakor. Dal sem pa malo kosti za glodat,le privo??ite si! 1 Citiraj
Alex Napisano 30. november, 2019 Prijavi Napisano 30. november, 2019 No, ?e se dru?i? s ta??o pol ure dam ?e vedno prednost kot 8 ur v slu?bi. ?e pa je ve?.... pa hmmm... v slu?bi sploh ni tako slabo.Jaz pa moram res pohvalit mojo ta??o in z lahkoto bi se pogovarjal z njo.Pa? imam sre?o. 1 Citiraj
Scr3am Napisano 30. november, 2019 Prijavi Napisano 30. november, 2019 Jaz pa moram res pohvalit mojo ta??o in z lahkoto bi se pogovarjal z njo.Pa? imam sre?o. Dokler ji ne pokazes slike svoje nove mazdi in rece, da bi bila mogoce v beli barvi lepsa 4 Citiraj
Alex Napisano 1. december, 2019 Prijavi Napisano 1. december, 2019 Dokler ji ne pokazes slike svoje nove mazdi in rece, da bi bila mogoce v beli barvi lepsa Ne, v resnici je bila tako navdu?ena nad to rde?o barvo, v bistvu sta bila oba s tastom, da sta kupila takoj za nami novega clia- v rde?i metalni barvi. Sicer ta njihova rde?a ni niti blizu mazdini a vseeno.Moram priznati, da tudi clio lepo izgleda v rde?i barvi. hehe, nizka.... Niti ne... v nobenem primeru in nikoli se ni vtikala v na?e odlo?itve. To je res za pohvalit. Pa tudi ?e bi se, bi rekel, ja v redu in na koncu naredil itak po svoje, kot naredim vse.Mnenja ostalih poslu?am, a ve?ino stvari naredim tako, kot sem si zamislil. 3 Citiraj
Scr3am Napisano 1. december, 2019 Prijavi Napisano 1. december, 2019 No jest lahko tudi potrdim, da imam tako tasco 2 Citiraj
Bini Napisano 1. december, 2019 Prijavi Napisano 1. december, 2019 Fantje se ve?ino tako zastopimo s ta??ami, bi malo morale punce napisat kako se zastopijo z njimi ampak tukaj je bolj malo punc! Obvezo pa ta??o vzamem s sabo na Kanin, zakaj ?e? Citiraj
Slivka Napisano 1. december, 2019 Prijavi Napisano 1. december, 2019 No, tudi jaz se odli?no razumem s svojo ta??o. Je pa res, da ?ivi 192 km dale? in jo vidim mogo?e trikrat na leto po dva dni (soboto in nedeljo)... Citiraj
Bini Napisano 1. december, 2019 Prijavi Napisano 1. december, 2019 No, tudi jaz se odli?no razumem s svojo ta??o. Je pa res, da ?ivi 192 km dale? in jo vidim mogo?e trikrat na leto po dva dni (soboto in nedeljo)...Na Kanin jo vzame? s sabo? Citiraj
Slivka Napisano 1. december, 2019 Prijavi Napisano 1. december, 2019 Enkrat sem poskusil sre?o, pa se ta??a ni niti polomila, kaj ?ele... Zdaj jo ne jemljemo ve? s seboj. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.