ignacij Napisano 5. december, 2019 Prijavi Napisano 5. december, 2019 Da ne odpiram nove debate. Po brebranem so torej Bosch Aerotwin tabols. Ker pa sem jz strokovnjak pojma nimam kako dolzino moram po spletu narociti za mazdo 6, letnik 2017. Nasvet strokovnjakov prosim. Citiraj
Boss Napisano 5. december, 2019 Prijavi Napisano 5. december, 2019 Pa sej ma? internet... zato ne rabi? bit glih strokovnjak. :ne vem: V glavnem... voznik 600mm, sovoznik 450mm, zadaj 300mm. Citiraj
ignacij Napisano 5. december, 2019 Prijavi Napisano 5. december, 2019 Pa evo, zato je internet, da vprasas 1 Citiraj
ignacij Napisano 6. december, 2019 Prijavi Napisano 6. december, 2019 ?e bo ?e kdo menjal, v Carglassu so prednja brisalca Bosch Aerotwin 19,90 eur. 1 Citiraj
Bini Napisano 6. december, 2019 Prijavi Napisano 6. december, 2019 ?e bo ?e kdo menjal, v Carglassu so prednja brisalca Bosch Aerotwin 19,90 eur.Dobra cena! Citiraj
Alex Napisano 6. december, 2019 Prijavi Napisano 6. december, 2019 ?e bo ?e kdo menjal, v Carglassu so prednja brisalca Bosch Aerotwin 19,90 eur.Kaj to lahko vsak kupi ali je v kompletu z menjavo-popravilom ?ipe? Citiraj
Jest Napisano 6. december, 2019 Prijavi Napisano 6. december, 2019 Kaj to lahko vsak kupi ali je v kompletu z menjavo-popravilom ?ipe? Sem videl nekje reklamo... pa se brezolacno ti jih zamenjajo Edit:vceraj sem nekje videl ceno 19,90? ... sedaj najdem samo tole za 29,90? >> https://www.carglass.si/akcija/ Edit 2:kot kaze je bila black friday ponudba do razprodaje zalog Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
ignacij Napisano 6. december, 2019 Prijavi Napisano 6. december, 2019 Ne vem do kdaj je akcija, jaz sem jih danes nabavil v Kranju. Pa ?e namontirajo ti jih, ?e si bolj fine sorte. 1 Citiraj
Alex Napisano 19. maj, 2020 Prijavi Napisano 19. maj, 2020 Naročil sem prek interneta brisalce Bosch aerotwin za mojo 6-ko.Izmeril sem jih, eden je 450 mm, drugi je 600 mm. Enostavno, ne? Danes jih dobim in glej ga zlomka, noben priložen adapter ne paše za moj avto. Pogledam spisek avtov na embalaži vse znamke gor, Mazde ni. Sem jih moral vrniti. ☹️ Za 6-ko karavan, skayactiv, paše edino model Aerotwin AR604S. Ker mi imamo še tip nosilca brisalca z zavito kljukico.(old style). 🤗 1 Citiraj
Scr3am Napisano 19. maj, 2020 Prijavi Napisano 19. maj, 2020 (urejeno) Vse mazde imajo z zavito kljukico kolikor je meni znano. Sicer pa, ko sem jih jaz narocal sem vedno izbral tip adapterja in sem vedno dobil samo ta adapter (ze namescen). Ponavadi je tudi tip adapterja narisan na slikci od brisalcev preden narocis Drgav imas pa ful izbire pri bosch le komplet pakiranja je bolj malo na izbiro (isto je pri drugih znamkah). Narocis pac posebi levi in desni brisalec in itq obadva prejmes istocasno le da sta pakirana vsak v svoji embalazi. Popravljeno 19. maj, 2020 od Scr3am 2 Citiraj
Aless Napisano 21. maj, 2020 Prijavi Napisano 21. maj, 2020 dne 19. 5. 2020 ob 18:50 je Scr3am napisal: Vse mazde imajo z zavito kljukico kolikor je meni znano. Moram te malo popravit prva generacija Mazda 3 BK nima zavite kljukice. Ima tak sistem kot na spodnji sliki. 2 Citiraj 2008 Mazda 6 2004 Mazda 3
Alex Napisano 18. julij, 2020 Prijavi Napisano 18. julij, 2020 Po nekajkrat ni uporabi Bosch brisalcev lahko rečem le, da so zanič. Pri brisanju včasih zaškripajonin in puščajo črte. Naslednji bodo original Mazdini, kateri so odlično služili tri leta. 2 Citiraj
NevLado Napisano 18. julij, 2020 Prijavi Napisano 18. julij, 2020 pred 1 uro je Alex napisal: Po nekajkrat ni uporabi Bosch brisalcev lahko rečem le, da so zanič. Pri brisanju včasih zaškripajonin in puščajo črte. Naslednji bodo original Mazdini, kateri so odlično služili tri leta. Če škripa, spucaj šipo. (To je živa resnica, nekaj je gor, kar ni dobro sprano.) 1 Citiraj
Scr3am Napisano 18. julij, 2020 Prijavi Napisano 18. julij, 2020 Jest imam bosch brisalce na avtu se od kalmana, katere je nevem kdaj montiral pa imam avto v lasti ze tri leta. Brisalci so v nulo tihi Citiraj
Alex Napisano 18. julij, 2020 Prijavi Napisano 18. julij, 2020 pred 4 urami je NevLado napisal: Če škripa, spucaj šipo. (To je živa resnica, nekaj je gor, kar ni dobro sprano.) Bom probal... če ne bo bolje bodo leteli dol in v prvi kontejner. Je pa zanimivo, ker na stari šestki delajo enaki dobro. 🤔 1 Citiraj
NevLado Napisano 18. julij, 2020 Prijavi Napisano 18. julij, 2020 pred 1 minuto je Alex napisal: Bom probal... če ne bo bolje bodo leteli dol in v prvi kontejner. Je pa zanimivo, ker na stari šestki delajo enaki dobro. 🤔 Ampak ti dam prav, da je tudi odvisno keri so. Ker eni so neki eco in so konkretno cenejši kot tista aerotwin serija, potem imaš pa še neki vmesnega mislim da. 1 Citiraj
Bini Napisano 18. julij, 2020 Prijavi Napisano 18. julij, 2020 Jaz jih vsake toliko namažem z glicerinom, da ne otrdijo gumice in isto naredim z dihtugami okoli vrat. To počnem že 30 let in se obnese, imam jih po 5let. 2 Citiraj
Boss Napisano 18. julij, 2020 Prijavi Napisano 18. julij, 2020 Kaj, dihtunge okol vrat imaš samo 5 let? 😜 Čeprav so brisalci potrošni material, jih zaradi Rain-X res izredno malo uporabljam, tako da sem jih sam na prejšnjem avtu menjal v 11 letih natančno 2x. Pa še to bolj zaradi lepšega. 1 2 Citiraj
Bini Napisano 18. julij, 2020 Prijavi Napisano 18. julij, 2020 pred 3 minutami je Boss napisal: Kaj, dihtunge okol vrat imaš samo 5 let? 😜 Čeprav so brisalci potrošni material, jih zaradi Rain-X res izredno malo uporabljam, tako da sem jih sam na prejšnjem avtu menjal v 11 letih natančno 2x. Pa še to bolj zaradi lepšega. Ja, tisto prvo ne bo šlo skozi, ono drugo je pa tako kot praviš samo da je moj način bolj Gorenjski ali Škotski kakor gdo hoče... Citiraj
NevLado Napisano 19. julij, 2020 Prijavi Napisano 19. julij, 2020 Enkrat sem v Lidlu kupu neko to zadevo za mazat gumijaste dele. Sem enkrat namazal okoli šip vse gume. Pa se mi zdi da ni bilo razlike, čeprav na dolgi rok naj bi gumo bolj držalo pri življenju. Za brisalce se pa ne sekiram, ko so pač za zamenjat so za zamenjat. Vsake toliko jih malo dvignem in poravnam, to je pa tudi vse. Rainx life 3 Citiraj
Alex Napisano 25. julij, 2020 Prijavi Napisano 25. julij, 2020 Evo, sem očistil dobro šipo z sredstvom za razmaščevanje(silikon free,) katerega uporabljam pri lakiranje. Ne morete verjeti, kako mastna zna bit šipa. Sedaj brisalci res dobro brišejo in ne škripajo več. Se splača vsake toliko to narediti, ker razna čistila za šipe izgleda, da niso dovolj agresivna. 2 Citiraj
NevLado Napisano 25. julij, 2020 Prijavi Napisano 25. julij, 2020 pred 11 urami je Alex napisal: Evo, sem očistil dobro šipo z sredstvom za razmaščevanje(silikon free,) katerega uporabljam pri lakiranje. Ne morete verjeti, kako mastna zna bit šipa. Sedaj brisalci res dobro brišejo in ne škripajo več. Se splača vsake toliko to narediti, ker razna čistila za šipe izgleda, da niso dovolj agresivna. Evo, to je to. Al pa skos dodajaš rainx, da je lih prou mastna. Citiraj
Axel Napisano 27. oktober, 2020 Prijavi Napisano 27. oktober, 2020 Je ze kdo nasel trgovino, ki prodaja samo metlice? Da ni treba celih brisalcev menjati. Citiraj
Scr3am Napisano 28. oktober, 2020 Prijavi Napisano 28. oktober, 2020 Zakaj. Tistih 15€ za bosch brisalce pa ja ni nek denar, da jih zamenjas na vsake 3 leta ? Citiraj
Alex Napisano 28. oktober, 2020 Prijavi Napisano 28. oktober, 2020 Jaz naslednjič kupim samo še original Mazdine brisalce. MIislim, da so še vedno najboljši. Tejle Boschevi, ki jih imam trenutno, me nikakor ne prepričajo. 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.