Shrek Napisano 6. december, 2019 Prijavi Napisano 6. december, 2019 ?e bi to bilo tak fajn, bi ?e vsi proizvajalci avtov to not vlivali... Citiraj
SpEkTr Napisano 6. december, 2019 Prijavi Napisano 6. december, 2019 Ne, njim pa to res ni v interesu. Zakaj bi? La?je je met delo, ko je treba kaj zamenjat. Citiraj
Boss Napisano 6. december, 2019 Prijavi Napisano 6. december, 2019 Kot sem napisal... to je bolj zaradi suhega zagona, ker klasi?no motorno olje ste?e v karter po ugasnjenem motorju. In vsak prvi zagon je na za?etku bolj na suho kot ne, sploh ko je mrzlo je to ?e bolj o?itno. No takrat pa ta zadeva pomaga, saj se dobro dr?i kovinskih delov in takratprepre?i suhi zagon. 1 Citiraj
MATO11 Napisano 10. december, 2019 Prijavi Napisano 10. december, 2019 En mal?ek ste za?li iz teme... ?e moja te?ava...Tudi sam sem verjetno menjal ?e dober acu-zaradi OBDll vmesnika. Jebiga...se u?imo sproti Tudi pri novem acu ga je pocuzalo nekaj.... ....in sedaj po cca7 dni mirovanja so zjutraj samo ?e kazalci pomahali in lu?ke pome?iknile! ......berem forum in po naklju?ju "odkrijem" OBD ...seveda je takoj padel sun na njega...in ?e je pristav v predalu!! Meril sem porabo....avto je stal cc 15h...poraba 00,0...nato priklju?im se OBD....in 00,0Meril cca 3 min. Vseeno upam na najbolj?e...ko ni ve? OBD vklju?en!To mi je sosed zakuhu...da sem kupil OBD !!! Uro?... Ko bom pa velik bom imel pa 4 krogce -A6 doma !! Citiraj
uklopko Napisano 12. december, 2019 Prijavi Napisano 12. december, 2019 Jaz ne verjamem da bi obd pokuril toliko-50A, da po parih dneh avto ne kresne, da zmanka toliko mo?i da ne zavergla!.... Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
MATO11 Napisano 13. december, 2019 Prijavi Napisano 13. december, 2019 will see....sedaj ko je v predalu , kresne ko norec! Bova pa 1x pomerila.... Citiraj
vzupan3 Napisano 13. december, 2019 Avtor Prijavi Napisano 13. december, 2019 Jaz ne verjamem da bi obd pokuril toliko-50A, da po parih dneh avto ne kresne, da zmanka toliko mo?i da ne zavergla!.... Mislim, da ne gre za to da OBD tro?i veliko energije, ampak da Mazda zazna aktiven OBD in posledi?no preide v "diagnostic mode" kar ohranja budne nekatere podsisteme (npr. ECU), ki pa pomembno tro?ijo energijo. Taka je vsaj moja teorija in nenazadnje izku?nja. Citiraj
uklopko Napisano 15. december, 2019 Prijavi Napisano 15. december, 2019 Diagnostike ne more izvjat ?e motor ni motor v prostem teku.... Po moji logiki. Res se pa sam nisem poglbljal v to....sklepam le na ?tromrske izku?nje.Bi pa bila taka teorija ....re?itev zelo ugodna Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Aless Napisano 15. december, 2019 Prijavi Napisano 15. december, 2019 ?e nima? vkloplenega kontakta, ne more? izvajati diagnostike, to je pri vseh avtih do sedaj ko sem jih priklapljal na diagnosti?ne ra?unalnike. In to govorimo o diagnosti?nih testerjih za 10k?+ (orginal Mercedes, Bosch KTS, orig.Iveco, AVL...). Tak da diagnostik mode brez kontakta 100% ni zagnan, lahko pa da zaradi priklopa na OBD kateri modul avta ne gre v spanje in posledi?no porablja nekaj ?troma. Citiraj 2008 Mazda 6 2004 Mazda 3
MATO11 Napisano 16. december, 2019 Prijavi Napisano 16. december, 2019 Odkril (po vsej verjetnosti) krivca!! Dodatno zmontirane led-ice na sprednjem odbija?u.....ena ?e tako ni delala...druga je pa tako malo brlela, da je po dnevi in v mraku nebi videl....v?eraj pa sem po naklju?ju opazil, da nekaj brli!! Nato najdem varovalko za njo in jo odstranim.Z MM nisem meril...ni bilo ?asa. Mogo?e se 1x lotim kontrole-merjenja. Si pa mislim, da bi moralo biti to vzrok!Hvala za pomo?...lp. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.