Person Napisano 16. november, 2019 Prijavi Napisano 16. november, 2019 Pozdravljeni,prosil bi za pomo?..Imam mazdo 6, l2008, z navigacijo,blueototh itd itd.Ob zamenjavi akumulatorja, se mi sedaj radio ne za?ene ve?, ampak mi na ekranu napi?e A program cannot be read in ne gre naprej.Tudi bluetooth mi ne dela, oziroma na volanu ko pritisnem tipko mi re?e da naj povem security code, ki pa jo seveda nimam,pravo tako tudi nimam navigacijskega dvd ja.Je kak?na re?itev za reset kode?Kombinacija tipk..lp Citiraj
Person Napisano 16. november, 2019 Avtor Prijavi Napisano 16. november, 2019 Probal sem 0000,1234....nic od tega ni prav. Citiraj
Hixxy Napisano 16. november, 2019 Prijavi Napisano 16. november, 2019 https://www.mazdaforum.com/forum/general-tech-6/mazda-radio-code-reset-15083/ 4989? Citiraj
Person Napisano 16. november, 2019 Avtor Prijavi Napisano 16. november, 2019 Hvala za link, ampak ni pravi.Ta moj radio z navigacijo nima teh gumbov...1,2,3,4,5,5Zato ta kombinacija ne pride v postev.lp Citiraj
Jest Napisano 16. november, 2019 Prijavi Napisano 16. november, 2019 Pa imas originalni radio ali kaksen aftermarket? Se ne spomnim, da bi bila kaksna koda... Tole je original radio z navigacijo iz sestice 2008... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Person Napisano 16. november, 2019 Avtor Prijavi Napisano 16. november, 2019 Tega imam ja.In tu ni gumbov avto m in gumbov od 1 do 6. Citiraj
Person Napisano 16. november, 2019 Avtor Prijavi Napisano 16. november, 2019 Sigurno obstaja kaksna kombinacija tipk tudi za ta avtoradio. Citiraj
Jest Napisano 16. november, 2019 Prijavi Napisano 16. november, 2019 Si probal dat ven CD z navigacijo... ker nekdo je oisal, da je lahko problem tudi v tem... https://www.mazda6club.com/threads/nav-system-bricked-after-battery-replacement.337098/ Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Person Napisano 16. november, 2019 Avtor Prijavi Napisano 16. november, 2019 Nimam dvdja z navigacijo. Citiraj
Person Napisano 16. november, 2019 Avtor Prijavi Napisano 16. november, 2019 Hvala za link,ampak sem ?e tudi sam googlal in ni? konkretnega za ta radio.Servis sem tudi klical,celo dva in sam mutijo,ni? konkretnega. Citiraj
Hixxy Napisano 16. november, 2019 Prijavi Napisano 16. november, 2019 Kaj pa ?e bi naro?il dvd z navigacijo? Kar sem razbral na forumu je to, da zgleda ima original dvd ?e neke instalacijske datoteke gor in bi znalo pomagati... Poskusiti ni greh Citiraj
Person Napisano 16. november, 2019 Avtor Prijavi Napisano 16. november, 2019 Sem ga hotel marocat,klical ma Mazdo...370e,niso normalni.?e bi vedel kak?na navigacija je to,bi jo poiskal na pasniku in zapekel na dvd. Citiraj
Scr3am Napisano 16. november, 2019 Prijavi Napisano 16. november, 2019 ne bo delalo. Original ali pa aftermarket. Poleg tega je pri original grafika kot na gameboyu Citiraj
Person Napisano 17. november, 2019 Avtor Prijavi Napisano 17. november, 2019 A bo delalo,ce najdem nekoga z istim avtom,ki ima original dvd in mi ga posodi,toliko da zazenem ? Nekaj me se zanima,ali je ta security code za bluetooth zapisana na radiju in ?e ga zamenjam,je vec ne bo oziroma bo nwka tovarnisko nastavljena,recimo 0000? Citiraj
Jest Napisano 17. november, 2019 Prijavi Napisano 17. november, 2019 Ali poleg avta nisi dobil skatlico s kompletom DVDjev za razlicne regije? Jaz se soomnim, da je bilo ori moji to zraven. Takrat Slovenije sicer se ni bilo... sem pa dobil DVD in je potem delovalo... Zal sem vse takrat dal naprej, ko sem avto prodal... Mogoce se ima kdo tisti kopirani DVD... Ajvar mogoce? Se dodatno vprasanje... si vprasal na pooblascenem servisu? Glede kode za BT... Ta je ponavadi neka genericna ... 0000 ali 000000 ali 1234 ... nevem vec tocno... je ze nekaj let tega, ko sem imel ta model... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Person Napisano 17. november, 2019 Avtor Prijavi Napisano 17. november, 2019 Ne nisem dobil dvd jev zraven,druga?e ne bi pisal..Generi?ne kode tudi ne zagrabijo,zato pa i??em pomo? na forumu... Citiraj
Hixxy Napisano 17. november, 2019 Prijavi Napisano 17. november, 2019 Kaj pa mogo?e kak?en ebay? Citiraj
Person Napisano 17. november, 2019 Avtor Prijavi Napisano 17. november, 2019 Ja ebay je zanimiv,sam js naivno malo ra?unam na doma?e fante,doma?e znanje... Citiraj
Scr3am Napisano 17. november, 2019 Prijavi Napisano 17. november, 2019 Pri klasicnem radiu ni nobene kode za BT kolikor se spomnim. Izberes samo pairing option in nato na telefonu izberes my mazda, potem te pa avto vprasa is this you device in reces YES. Ima kao voice comand. Drgac ima pa posebi BT modul, kateri upravlja z BT... vsaj tiste s klasicnem radijem imajo tako. Citiraj
Scr3am Napisano 17. november, 2019 Prijavi Napisano 17. november, 2019 A je notri slucajno kaksen cd in se je zataknil oz. noce ven ? Drgac pa kolikor gledam bos potrebal nov cd za instal. Citiraj
Jest Napisano 17. november, 2019 Prijavi Napisano 17. november, 2019 Imas slucajno modro sestico? Ker ta, ki sem mu prodal, je takrat, ko jo je prodajal naprej, omenil, da mu je crknil DVD pogon za navigacijo... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Person Napisano 19. november, 2019 Avtor Prijavi Napisano 19. november, 2019 Zgleda da dvd pogon ne dela,ko vstavi? dvd ga po?ere noter,3x nekaj za?krta in ga vr?e ven.Popravlja to kdo? Jest,?rno imam,kupil od fanta v Celju. Scr3am ne morem v ta meni hehe,ker ko stisnem bluetooth tipko ma volanu hoce od mene security code...ce bi lahko pri?el mimo tega bi tako bilo enostavno. Citiraj
Person Napisano 20. november, 2019 Avtor Prijavi Napisano 20. november, 2019 Bil danes pri Selmarju..lahko recem samo katastrofa.Obnasali kot da sem lopov..je rekel kako da nimam kode,da je lahko radio ukraden.Potem niso imeli pojma sploh kak radio je to.Potem gre nekaj gledat nekam,pa pride nazaj da bi pritisnal kombinacijo dveh gumbov za reset kode bluetooth.Zgleda da je pogledal ma Youtubu hehe,oa se to je slabo pogledal,ker je kombinacija za on navaden radio brez navigacije.Pocutil sem se grozno,odnos res nikakersen,njihovo zna je se slabse.Tako da sem se poslovil res z grenkim priokusom.Potem sem sel pa k enemu privatniku,ime firme napisem drugic.Mi razlozi,da bo to uredil,da mora dobit software in ga na novo nalozit po posebnem postopku,potem mi pa bo popravil se DVD pogon. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.