Scr3am Napisano 20. november, 2019 Prijavi Napisano 20. november, 2019 Tako. Samo original dvd rabis, da se na novo nalozi in je to to. Folk je kupovsl na ebayu za 40e Citiraj
Person Napisano 21. november, 2019 Avtor Prijavi Napisano 21. november, 2019 Je pa butasto,ce nimam dvd ja, da mi ne dela radio.In nobene nastavitve.Ceprav se vedno mislim,da obstaja neka kombinacija tipk,ki ti vse poresetira..za navaden radio sem jo takoj nasel,za tega pa ne najdem. Citiraj
Jest Napisano 21. november, 2019 Prijavi Napisano 21. november, 2019 Verjetno je to res nek redek primer... ali pa je pri tebi kaj drugega narobe... Problem je, da sestk s tako navigacijo pri nas ni bilo prav veliko... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Person Napisano 21. november, 2019 Avtor Prijavi Napisano 21. november, 2019 Cist preprost problem je..dvd pogon ne dela.Butasto je edino,da zato cel radio ne dela. Citiraj
Jest Napisano 21. november, 2019 Prijavi Napisano 21. november, 2019 Naceloma dela, tudi ce je pogon v okvari... Pri moji bivsi sestici je menda crknil ta pogon, samo vse ostalo je delovalo... Zato pa tudi pravim, da je kahko kaj drugega narobe.., In da se kot kaze mogoce da popravit softversko... samo to ni mozno, ce input naprava ne deluje... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Person Napisano 21. november, 2019 Avtor Prijavi Napisano 21. november, 2019 Nov software se nalozi na nek nacin,mojster mi ni tocno povedal kako.Bomo videli, ko bo popravljeno... Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.