mazda_gg Napisano 26. december, 2019 Prijavi Napisano 26. december, 2019 (CX-5 2019) U stvari aplikacija Android Auto se instalira u pametni mobilni telefon.A aplikacija povezuje telefon sa muzikom u autu. Telefon moraimati pristup internetu. Dio aplikacije je Tunein Radio.Tako da ne morate ?aliti ako nemate DAB+ u autu.Na prvoj slici se vidi VLC, radi samo za audio, ne i za video.Kako instalirati aplikaciju:Aplikacija spaja smartfon i multimediju vozila. Tako dobijete navigaciju (i ostalo s telefona) na tabletu od auta.Google Navigacija radi i na Hrvatskom.Link za download:https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/android-auto/android-auto-4-5-5928-release/android-auto-google-maps-media-messaging-4-5-592853-release-android-apk-download/download/Iz Hrvatske (i Afrike) aplikacija se ne vidi u Play Store. Citiraj
Boss Napisano 26. december, 2019 Prijavi Napisano 26. december, 2019 Uff... jaz imam eno verzijo, ki nima android tuneinradia in vlc-ja. Sicer mam DAB tako, da me to ne moti ampak je pa dobro vedeti. Hvala za info. Citiraj
Jest Napisano 27. december, 2019 Prijavi Napisano 27. december, 2019 TuneIN radio, VLC,... in podobno si namestis na Adnroida in ob naslednjem priklopu imas to na voljo tudi preko zaslona v avtu... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
mazda_gg Napisano 2. januar, 2020 Avtor Prijavi Napisano 2. januar, 2020 (urejeno) Instalirao sam u mobitel Android Auto ver. 4.9.59Sada u Android Auto imam i WhatsApp (samo dolazne poruke) koj je davno instaliran ali u staroj verziji AndroidAuta nije bio prisutan. Popravljeno 3. januar, 2020 od mazda_gg Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.