mazda_gg Napisano 27. december, 2019 Prijavi Napisano 27. december, 2019 Je gdo ugradil subwoofer u cx5?Ima li prire?ene kablove u prtlja?niku?Kupil sam cx-5 bez navigacije. A dobil sam sve prire?eno, jedino ne daju ono kaj je najjeftinije, SD karticu.Kupovinom kartice navigacija je proradila.Zato se nadam da mo?da negdje ima neki kabel za subwoofer, bilo pasivni ili aktivni. U mazdi 6 gg imam Bose i vi?e ne mogu bez subwoofera. Citiraj
SpEkTr Napisano 27. december, 2019 Prijavi Napisano 27. december, 2019 Nobene instalacije ni. Jaz sem v moji 6ki dal sw notri, pa je potrebno vse kable potegnit. 1 Citiraj
mazda_gg Napisano 7. oktober, 2024 Avtor Prijavi Napisano 7. oktober, 2024 (urejeno) U CX-5 2019 dao sam ugraditi Alpine aktivni subwoofer ispod suvozačevog sjedala. Zvuči puno, puno, puno bolje nego Bose u mazdi 6 2007. Prilikom ugradnje postoji izbor uzimanja signala sa audio out ili sa zvučnika. Da ne raskapaju puno po mazdi izabrao sam sa zvučnika. 279,00 € Popravljeno 7. oktober, 2024 od mazda_gg 1 Citiraj
SpEkTr Napisano 7. oktober, 2024 Prijavi Napisano 7. oktober, 2024 Nekaj podobnega sem hotel dati v 6-ico, pa ni bilo dovolj prostora. Dobro, pa še prtljažnik imaš prost Citiraj
mazda_gg Napisano 7. oktober, 2024 Avtor Prijavi Napisano 7. oktober, 2024 Ako u mazdi 6 nema dovoljno prostora, nema nigdje. Citiraj
mazda_gg Napisano 7. oktober, 2024 Avtor Prijavi Napisano 7. oktober, 2024 (urejeno) Verjatno je tvoja mazda s full opremom pa imaš regulaciju sjedala na gumbe. Onda motoriči zauzimaju prostor? Na YouTube sam pronašao da ovaj model u prtljažniku ispod poklopca rezervnog kotača ne zvuči baš jako dobro. Popravljeno 7. oktober, 2024 od mazda_gg Citiraj
SpEkTr Napisano 7. oktober, 2024 Prijavi Napisano 7. oktober, 2024 Na sovoznikovi strani je ojačevalec, na voznikovi je pa tudi en modul - ne vem več kateri Citiraj
Boss Napisano 7. oktober, 2024 Prijavi Napisano 7. oktober, 2024 pred 18 urami je mazda_gg napisal: U CX-5 2019 dao sam ugraditi Alpine aktivni subwoofer ispod suvozačevog sjedala. Pa še masažno funkcijo s tem pridobi sedež. Škoda, da samo sovoznikov. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.