mazda_gg Napisano 27. december, 2019 Prijavi Napisano 27. december, 2019 Otkrio sam kako kopirati SD karticu sa navigacijom.To je Full legalno, treba imati Backup. 5 su koraka: 1. Napraviti image originalne kartice programom Win32DiskImager.2. Snimiti image na praznu SD karticu3. Naprednim programom (AOMEI Partition Assistant Professional Edition) pro?itati serijski broj SD kartice4 Istim programom promjeniti na novoj kartici broj da bude isti kao na originalu5 iz windowsa kopirat bilo koju datoteku na novu karticu i odma pobrisat (to je da se ne?to finalizira na kartici) I to je to. U mazdi mi je sada kopija, a original ?uvam doma.Kopija ne radi u drugoj mazdi. Ako prije niste koristili Win32DiskImager ne poku?avajte sami, gotovo sigurno bute obrisali original karticu. Citiraj
Jest Napisano 27. december, 2019 Prijavi Napisano 27. december, 2019 Backup kartice veliko enostavneje naredis s pomocjo Mazda Connect Toolbox-a https://infotainment.mazdahandsfree.com/howto-windows-backup?language=sl-EU Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
mazda_gg Napisano 27. december, 2019 Avtor Prijavi Napisano 27. december, 2019 Treba ?itat izme?u redova.Mo?da se mo?e kopirat nova nekori?tena kartica Citiraj
Jest Napisano 27. december, 2019 Prijavi Napisano 27. december, 2019 Treba ?itat izme?u redova.Mo?da se mo?e kopirat nova nekori?tena kartica Kolikor vem, se ne da kar tako kopirat, preden jo aktiviras ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
mazda_gg Napisano 27. december, 2019 Avtor Prijavi Napisano 27. december, 2019 (urejeno) To je nekaj drugo ili mi je nekaj promaklo.More se zdelat backup na navteq serveru, vratiti ga na original karticu ili preselit na novu karticu.Nikak napravit dve kartice koje delaju. I to je korisno. Popravljeno 28. december, 2019 od mazda_gg Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.