Medic Napisano 3. januar, 2006 Prijavi Napisano 3. januar, 2006 Dakle radi se o premacy-ju 2001 god(prije redizajna) ima svu opremu, uklju?ujući i tvorni?ki radio s kazetofonom koji lijepo izgleda i svira super pa nebi to vadio van. Vidim u opcijama da ima mogućnost priklju?ivanja CD changera pa me zanima dali netko ima iskustva s tim. Koji model, kolko, kako i za?to? Ili postoji ista takva tvorni?ka verzija ali s CD-om? Hvala unaprijed! Citiraj
vuk Napisano 3. januar, 2006 Prijavi Napisano 3. januar, 2006 Na Ebay-u najde? vse kar potrebuje?, vendar ti pa toplo pripor?am,da original radio zabri?e? v kanto za smeti in nabavi? kak?en Pioneer?ek,Alpine,JVC itd., kjer je 100% bolj?i zvok ?e na original zvo?nikih in ima? mo?nost predvajati tudi mp3. Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
Medic Napisano 3. januar, 2006 Avtor Prijavi Napisano 3. januar, 2006 vendar ti pa toplo pripor?am,da original radio zabri?e? v kanto za smeti in nabavi? kak?en To nikako. Zvuk mi je sasvim dobar (6 zvu?nika) ali mi samo cd fali. Tra?io bi ja na ebay-u kad bi znao kakav npr. changer pa?e na tvorni?ki radio Citiraj
vuk Napisano 4. januar, 2006 Prijavi Napisano 4. januar, 2006 To nikako. Zvuk mi je sasvim dobar (6 zvu?nika) ali mi samo cd fali. Tra?io bi ja na ebay-u kad bi znao kakav npr. changer pa?e na tvorni?ki radio ChangerCD modul Druga?e gre? na www.ebay.de in pod suchen vpi?e? Premacy in ti marsikaj najde.lp vuk Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
uklopko Napisano 4. januar, 2006 Prijavi Napisano 4. januar, 2006 za moje pojme stran vr?en dnar za orginal radio in njegove nadgradje!!!! Za nih da? velik k pa bi rad prodav mor? pa ?e za kofe dat da ga zaston uzame!!! cenej? pride? skoz ?e nabavi? drig radio tko kot je ?e vuk reku!!! LP Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Medic Napisano 4. januar, 2006 Avtor Prijavi Napisano 4. januar, 2006 2 vuk: Hvala. Bum videl za ovaj changer, a modul mi ne pa?e. To je za noviji model premacy-ja Citiraj
vuk Napisano 4. januar, 2006 Prijavi Napisano 4. januar, 2006 2 vuk: Hvala. Bum videl za ovaj changer, a modul mi ne pa?e. To je za noviji model premacy-ja Nisem tolko gledal;priporo?am ti,da redno ?ekira? Ebay;marsikaj se najde za pametno ceno.lp vuk Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.