robertk6 Napisano 19. januar, 2020 Prijavi Napisano 19. januar, 2020 Se strinjam. Se moramo dobit to leto na kakem sre?anju ob pija?i. Bomo ugotovili, da nas v bistvu vse skupaj ve?ejonpodobne stvari. Vedno sem zato, da se ne goji nobene zamere in da se stvari re?i takoj. ?koda je, da bi se prerekali zaradi neumnih stvari, ko pa se lahko pogovarjamo o lepih. A lahko pridem z konfekcijski avtom al vzamem ?enino toyoto malo heca pred spanjem ne ?kodi 1 Citiraj
Alex Napisano 19. januar, 2020 Prijavi Napisano 19. januar, 2020 A lahko pridem z konfekcijski avtom al vzamem ?enino toyoto malo heca pred spanjem ne ?kodiLahko pride? z kio. Tudi moja dva dobra kolega vozita isto, samo bele barve. Sem se ?e kar nekaj kilometrov prevozil z njimi. 1 Citiraj
Nejc1986 Napisano 19. januar, 2020 Prijavi Napisano 19. januar, 2020 Zmaj,nic ne bo s kokicami. In prav je tako . Citiraj
Boss Napisano 19. januar, 2020 Prijavi Napisano 19. januar, 2020 Mah brezveze... evo politi?na korektnost bo tudi Alexu zavezala prste in jezik. To ni res v kake sne?inkice se spreminjamo, k nas vsaka stvar takoj prizadane. ?e ne smemo ve? mal zafrkavat okol avtov a naj spet udariva z Alexom temo o komunistih in tabelih... da bo vsaj kaka udarna debata tekla. :hudicek: 2 Citiraj
Nejc1986 Napisano 19. januar, 2020 Prijavi Napisano 19. januar, 2020 Res je . Preve? smo ratali mahnjeni na politi?no korektnost. Po eni strani imamo kao radi iskrenost pa cenimo ljudi brez dlake na jeziku pa da se bobu re?e Bob, po drugi strani pa vsi takoj skocimo v luft,ko nas nekdo (ki ga po mo?nosti sploh ne poznamo in nima vpliva, oziroma nebi smel imeti vpliva na na? lajf) kao u?ali. Citiraj
Boss Napisano 19. januar, 2020 Prijavi Napisano 19. januar, 2020 To je najve?ja la? in zabloda sveta, da vsi nekako poudarjajo iskrenost in govor brez dlake na jeziku. ?e bi vedno vse povedali kaj si mislimo direktno brez malih la?i in ovinkov ti pri tej pri?i povem, da se dobesedno pobijemo med sabo al pa vsaj skregamo na smrt. 1 Citiraj
Nejc1986 Napisano 19. januar, 2020 Prijavi Napisano 19. januar, 2020 Tocno to. Radi imamo iskrenost,dokler nas nekdo pohvali (iskreno ali pa vsaj tako dobro zlagano da mu verjamemo). Citiraj
Gelipter Napisano 19. januar, 2020 Prijavi Napisano 19. januar, 2020 Tako ja ..lahko bi se dobili kje na pivu...MAZDA?I..ideja..???zoom zoom lp Citiraj
Alex Napisano 19. januar, 2020 Prijavi Napisano 19. januar, 2020 Mah brezveze... evo politi?na korektnost bo tudi Alexu zavezala prste in jezik. To ni res v kake sne?inkice se spreminjamo, k nas vsaka stvar takoj prizadane. ?e ne smemo ve? mal zafrkavat okol avtov a naj spet udariva z Alexom temo o komunistih in tabelih... da bo vsaj kaka udarna debata tekla. :hudicek: Ha, ha, lahko, sam se bojim spet odziva na forumu. Mene malo tepe to, da vsem v obraz povem direkt, kaj v resnici vidim za njihovimi maskami. In ja, takoj se u?alijo, ker ljudje resnice najve?krat no?ejo sli?ati.Meni je pa to zabavno.Sicer pa, kaj si kdo misli je njegov problem, jaz se s tem ne obremenjujem. Tako ja ..lahko bi se dobili kje na pivu...MAZDA?I..ideja..???zoom zoom lpJaz sem za...a nisva midva ?e dogovorjena za smu?anje na Zoncolanu.Kdaj gremo? Citiraj
gregc88 Napisano 19. januar, 2020 Prijavi Napisano 19. januar, 2020 ?e bi js brez dlak na jeziku povedu kaj si mislim o vas... bi bil ?e zdavnaj banan.... 2 Citiraj
Gelipter Napisano 19. januar, 2020 Prijavi Napisano 19. januar, 2020 Ja sva...datum ...zoom zoom lp Citiraj
Boss Napisano 19. januar, 2020 Prijavi Napisano 19. januar, 2020 ?e bi js brez dlak na jeziku povedu kaj si mislim o vas... bi bil ?e zdavnaj banan.... Ufff... bolj?, da ne ve? kaj si mi mislimo o tebi. 3 Citiraj
Nejc1986 Napisano 19. januar, 2020 Prijavi Napisano 19. januar, 2020 https://www.google.com/search?q=you+are+offended+by+the+things+i+say&tbm=isch&ved=2ahUKEwj4tuqd4ZDnAhWKBFAKHawbD3kQ2-cCegQIABAC&oq=you+are+offemded+&gs_l=mobile-gws-wiz-img.1.0.0i19j0i13i5i30i19l4.63244.71998..73132...1.0..0.273.5236.0j34j2......0....1.........35i39j0j0i30.u1wSZoanUR8&ei=et4kXviRBoqJwAKst7zIBw&bih=516&biw=360&client=ms-android-huawei&prmd=mivn#imgrc=hwmyP5u2K9aEVM Citiraj
Tilen5 Napisano 20. januar, 2020 Prijavi Napisano 20. januar, 2020 Nejc,.. desni klik-> view image pa daj pol link, ?e se ti ?e ne da ?e tega istega linka kopirat in dat v url za forum Citiraj
Nejc1986 Napisano 20. januar, 2020 Prijavi Napisano 20. januar, 2020 Nejc,.. desni klik-> view image pa daj pol link, ?e se ti ?e ne da ?e tega istega linka kopirat in dat v url za forum Prek telefona je blo tole.. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.