LabiGT Napisano 21. januar, 2020 Prijavi Napisano 21. januar, 2020 Isce se za yarisa, spredaj pa zadaj. Katere? Na ebayu je tega malo morjeIn komu dat montirat? Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Aless Napisano 21. januar, 2020 Prijavi Napisano 21. januar, 2020 Ve? ali manj so vse isto kitajski, razen OEM senzorjem. Zato bi vzel najcenej?e.Zmontira? pa sam, ni neka umetnost. 1 Citiraj 2008 Mazda 6 2004 Mazda 3
LabiGT Napisano 22. januar, 2020 Avtor Prijavi Napisano 22. januar, 2020 Ce pa ne znas sam montirat? A je jaksen elektricar da se mu to ljub sploh? Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
mazdaman Napisano 22. januar, 2020 Prijavi Napisano 22. januar, 2020 Zmontira ti jih lahko vsak avtoelektri?ar. Lahko pa gre? k onim zraven Mazde v BTC in imajo in senzorje in monta?o. 2 Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Scr3am Napisano 28. januar, 2021 Prijavi Napisano 28. januar, 2021 Poleti sem zamenjal park senzorje in sedaj so ze zaceli "strajkati". Predvidevam, da jih nizke temperature (-10 C) zjebejo. Ko prestavim v rikverc zvocnik dvakrat zapiska senzorji pa ne delajo. Glede na to da dvakrat zapiskajo predvidevam, da gre za neko napako, saj recimo vcasih cez dan, ko temperature niso tako nizke normalno delujejo. Notri so senzorji znamke M-tech k pa ne blestijo ravno po neki kvaliteti. A pozna kdo kaksne bolj kvalitetne aftermarket senzorje? Mi pa ne pade na pamet, da bi sedaj vse razdiral in posiljal nazaj v sklopu garancije. Sploh pa ne sedaj v teh mrzlih dneh in stroska 15€. Torej iscem nek kvaliteten aftermarket komplet zadnjih parkirnih senzorjev 1 Citiraj
Aless Napisano 29. januar, 2021 Prijavi Napisano 29. januar, 2021 @Scr3amkaj nimaš ti oem senzorjev na Mazdi? Drgač pa aftermarket so vsi bolj lowbudget china stuff. Jaz sem si na M3 zmontiral zadaj aftermarket senzorje od kao znamke Giordion (china), in zaenkrat delajo že nekja let brez problema, edina pomankljivost je ta da je avto znižan in so zgleda senzorji prenizko in ne piska one prve stopnje kp piska na vsake 5s, v tem primeru zdaj mi piska že naslednja stopnja na 1s, ampak je tudi ok, ostaneta itak še 2stopnji do ovire. 1 Citiraj 2008 Mazda 6 2004 Mazda 3
Scr3am Napisano 29. januar, 2021 Prijavi Napisano 29. januar, 2021 Ne nimam oem park senzorjev. Dvomim da so sploh bili v ponudbi. Pomojem ce si zelel so ti joh na servisu zmontorali in je bilo kao "original". Prej so bili notri neki drugi, kateri so sicer sluzili odlicno, vendar je enota crknila in sem jih zamenjal. Citiraj
Aless Napisano 29. januar, 2021 Prijavi Napisano 29. januar, 2021 Hmh, kolikor mi je znano so na M6 2.gen OEM senzorji, saj tudi v Epc-ju imaš kataloške številke. 🤔 Tudi zadnja dva krajna senzorja sta drugačna kot srediska dva, sprednji so pa vsi isti, vsaj pri meni je tako. Kaj pol spredaj nimaš senzorjev? Citiraj 2008 Mazda 6 2004 Mazda 3
Scr3am Napisano 29. januar, 2021 Prijavi Napisano 29. januar, 2021 Vrjamem ja. Sem zgolj sklepal, ker sem osebno do sedaj vse sestke videl z aftermarket senzorji (mk2). Ne spredaj nimam senzorjev in se mi zdi da z GTA sploh ni bilo spredaj senzorjev (ali pac?) Citiraj
Boss Napisano 29. januar, 2021 Prijavi Napisano 29. januar, 2021 GT so bli, GTA serijsko ne. Si jih pa lahko naročil pri Mazdi in so ti jih zmontirali v zameno za šuške. 2 1 Citiraj
Aless Napisano 30. januar, 2021 Prijavi Napisano 30. januar, 2021 Aha, sem bil prepričan da ima GTA vse enako opremo kot GT, razen usnja in športnih odbijačev. Citiraj 2008 Mazda 6 2004 Mazda 3
Boss Napisano 30. januar, 2021 Prijavi Napisano 30. januar, 2021 GTA je imela drugačne odbijača, masko, kiklco (stranske obrobe) in delno usnje na sedežih. GT pa je bila s tradicionalno plastiko naokrog, komplet usnjenimi zici in navigacijo in to tako, ki so ji rekli Navy in ne Navi. So nekateri kupci mislili, da dobiš vsaj spremstvo ameriške letalonosilke zraven pol se je pa le izkazalo da tuji jeziki nekaterim ne ležijo glih dobro. 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.