David Napisano 4. januar, 2006 Avtor Prijavi Napisano 4. januar, 2006 Ah ta naveza primorsko-?tajerska... :mi pijemoo: Citiraj Feel free....
suicidal Napisano 4. januar, 2006 Prijavi Napisano 4. januar, 2006 A je kdo reku KOFE?? kok bi pasala zdele ena. Back ON TOPIC: nisem probal. Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
David Napisano 4. januar, 2006 Avtor Prijavi Napisano 4. januar, 2006 Evooo peta kava te?e po grlu....jeeeeee!!! Suicidal..... Citiraj Feel free....
wiperboy Napisano 4. januar, 2006 Prijavi Napisano 4. januar, 2006 ej glede web pospe?evalnika je stvar slede?a.stvar vam samo v mapo v windowsah shranjuje pi?kotke z najbolj obiskanih strani tako da prihrani ?as pri nalaganju le teh in tudi zato se vam zdi da stvar deluje hitreje sicer pa ni razlike v hitrosti ?e ima? 56k je to 4 k uploada ?e ima? 128 k je to 15 do 19k uploada ?e pa ma? dsl pa je odvisno od paketa ali pa od vez ki jih ma? pri telekomu Citiraj gremo na?i.....
komar Napisano 4. januar, 2006 Prijavi Napisano 4. januar, 2006 ali pa od vez ki jih ma? pri telekomu Hvala bogu za veze - hahaha Glede kave pa-ne pretiravat!!! Hehe - kave sploh ne pijem ve? (?e 9 mesecev) samo ?e kaki ?isto medli kapu?ino - ni panike Poky ne pridem ?e na urgenco ... ?eprav sem bil tam pred cca. 23 meseci ... Citiraj Papa, Tomi
LabiGT Napisano 4. januar, 2006 Prijavi Napisano 4. januar, 2006 dober vecer zelim! Vkljucujem se v razpravo! O cem tece debata? Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
David Napisano 5. januar, 2006 Avtor Prijavi Napisano 5. januar, 2006 Labi trenutno razprava te?e o kavi....evo spet jo pijem!!! PA te?e o web acceleratorju, pa EJ...kako kaj nabava tam dol???? Si napolnil prtlja?nik??? Citiraj Feel free....
komar Napisano 5. januar, 2006 Prijavi Napisano 5. januar, 2006 EJ...kako kaj nabava tam dol???? Si napolnil prtlja?nik??? ??????? Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 5. januar, 2006 Avtor Prijavi Napisano 5. januar, 2006 Tomi ka ti ve???? Citiraj Feel free....
LabiGT Napisano 5. januar, 2006 Prijavi Napisano 5. januar, 2006 nabava slabo...nic nisem prinesel...razen ovcjega sira. ce vaju zanima pridte v LJ Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
David Napisano 5. januar, 2006 Avtor Prijavi Napisano 5. januar, 2006 nabava slabo...nic nisem prinesel...razen ovcjega sira. ce vaju zanima pridte v LJ Ni? prou ni???? Citiraj Feel free....
LabiGT Napisano 5. januar, 2006 Prijavi Napisano 5. januar, 2006 Ni? prou ni???? nic nic...iskal zate pa za tomija tud...zase tud..na koncu ostal praznih rok Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
poky Napisano 5. januar, 2006 Prijavi Napisano 5. januar, 2006 .na koncu ostal praznih rok He he,Bo?i?ki so te prehiteli.... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
komar Napisano 5. januar, 2006 Prijavi Napisano 5. januar, 2006 Mislim, da bomo morali mi trije enkrat skupaj v shopping sko?it, da bo imel Labi malo moralne podpore na terenu.... P.S.: Se mi h?erka ?e cel popoldan jo?e ... Labi, Labi, ti si kriv!!! hehehe, saj na sre?o ni res ... lahko pa bi bilo!!! Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 6. januar, 2006 Avtor Prijavi Napisano 6. januar, 2006 Mislim, da bomo morali mi trije enkrat skupaj v shopping sko?it, da bo imel Labi malo moralne podpore na terenu.... P.S.: Se mi h?erka ?e cel popoldan jo?e ... Labi, Labi, ti si kriv!!! hehehe, saj na sre?o ni res ... lahko pa bi bilo!!! Evo Tomson...sem za da LAbsona navadimo shopingirat.... pa uzamem ?e mojo s sabo, da bo kot ?e?nja na smetani...!!! Citiraj Feel free....
komar Napisano 6. januar, 2006 Prijavi Napisano 6. januar, 2006 ?e bo ?lo tako naprej bomo morali pri Kompasu kar avtobus naro?it - hehehe Citiraj Papa, Tomi
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.