mazda_gg Napisano 3. februar, 2020 Prijavi Napisano 3. februar, 2020 Jurim ja sa svojom mazdom 22 km/h, i ve? usporavam. I stao bi 1 m iza bijelog auta. Ali mazda je odlu?ila i zaustavila auto tako da sam stao 3 m iza bijelog auta. Dobro da iza mene nije bio MAC i pregazio me. Slika 1, "jurim" sa tendencijom usporavanja Slika 2, usporavam. Trenutak kasnije mazda zvu?ni signal BEEP i na displayu BRAKE ! Slika3, stojim na mjestu Kakova su va?a iskustva? Citiraj
SpEkTr Napisano 3. februar, 2020 Prijavi Napisano 3. februar, 2020 Bolje 3m nego 1m Sent from my SM-G950F using Tapatalk 1 Citiraj
zimurg Napisano 3. februar, 2020 Prijavi Napisano 3. februar, 2020 Lahko nastavi? razdaljo kdaj ti emergency brake naredi...jaz sem jo dal na najni?jo mo?nost in ne bremza ve? tako pani?no. Citiraj
Boss Napisano 3. februar, 2020 Prijavi Napisano 3. februar, 2020 Ja sej, takrat ko pa si pa na sprednji ?ipi nalepljen. Citiraj
zimurg Napisano 3. februar, 2020 Prijavi Napisano 3. februar, 2020 Ni ravno tako...ti bremza ko je res panika...ne pa takrat ko ?e ni Citiraj
Boss Napisano 3. februar, 2020 Prijavi Napisano 3. februar, 2020 O pa je... verjemi, da bremza tud za brezveze in ker ne pri?akuje? zna biti zelo zabavno ?e posebej za tiste, ki vozijo za teboj. Citiraj
zimurg Napisano 4. februar, 2020 Prijavi Napisano 4. februar, 2020 O pa je... verjemi, da bremza tud za brezveze in ker ne pri?akuje? zna biti zelo zabavno ?e posebej za tiste, ki vozijo za teboj.Kar sem hotel povedati je, da ima? nastavitve: blizu, sredina, dale?. In ?e nastavi? na blizu, ti ne bremza ve? tako pani?no, ampak samo ?e takrat, ko je res nujno. 1 Citiraj
SpEkTr Napisano 4. februar, 2020 Prijavi Napisano 4. februar, 2020 Jaz imam nastavljeno na dale?, pa mi ni ?e nikoli ni? pani?no zaviralo. Je pa mo?no ,da so razlike tudi v sw med posameznimi modeli, kdo ve. Citiraj
scania Napisano 4. februar, 2020 Prijavi Napisano 4. februar, 2020 Kaj ro?nim menjalnikom tudi bremza? Jaz imam 6ko 2017 in ima kao city brake do 80km/h. Ker do sedaj se mi ni je pa ze piskal avto in na hudu se je ipisalo brake! bremzal pa sam ni. Citiraj
SpEkTr Napisano 4. februar, 2020 Prijavi Napisano 4. februar, 2020 Meni je enkrat ne?no za?el zavirat, ko je ?el kolesar po desni strani ,ne vem, al je ?el preve? po voznem pasu, skratka tako ali tako sem moral po?akat in ga obvit. Citiraj
scania Napisano 4. februar, 2020 Prijavi Napisano 4. februar, 2020 Spektr ti imas rocni menjalnik? Kateri letnik? Citiraj
scania Napisano 4. februar, 2020 Prijavi Napisano 4. februar, 2020 Sem mislil da ima? ro?nega. Ima kdo mazdo 6 bencin ali dizel 2017 in mu sama bremza? Citiraj
zimurg Napisano 4. februar, 2020 Prijavi Napisano 4. februar, 2020 Sem mislil da ima? ro?nega. Ima kdo mazdo 6 bencin ali dizel 2017 in mu sama bremza?jaz imam cx5 2018 ro?ni, pa sama bremza Citiraj
Gelipter Napisano 4. februar, 2020 Prijavi Napisano 4. februar, 2020 Tudi meni Mazda cx5 benz.165.k.deluje ta sistem ..zoom zoom lp Citiraj
scania Napisano 4. februar, 2020 Prijavi Napisano 4. februar, 2020 Sem pogledal v nastavitve in imam nastavljeno na blizu. Zgleda se nisem naletel v taksno pozicijo razen opozorila za zaviranje na hud. Nebi pa glih rad probal na slepo. :-) Citiraj
Alex Napisano 4. februar, 2020 Prijavi Napisano 4. februar, 2020 Kaj ro?nim menjalnikom tudi bremza? Jaz imam 6ko 2017 in ima kao city brake do 80km/h. Ker do sedaj se mi ni je pa ze piskal avto in na hudu se je ipisalo brake! bremzal pa sam ni.Moja oktober 2016 enako. Opozarjala ja. bremzala sama ni. Najbr? so izdelane za nem?ki trg malo bolj poslu?ne, pa ne delajo ni? brez komande. Citiraj
scania Napisano 4. februar, 2020 Prijavi Napisano 4. februar, 2020 Alex se nikol ti no bremzala? Mislis da imamo pac nekateri tako nastavljeno na blizu? Citiraj
Alex Napisano 4. februar, 2020 Prijavi Napisano 4. februar, 2020 Alex se nikol ti no bremzala? Mislis da imamo pac nekateri tako nastavljeno na blizu?Mo?no... jaz nisem ni? spreminjal ali nastavljal. . Mogo?e uni v Nem?iji? Citiraj
Tilen5 Napisano 4. februar, 2020 Prijavi Napisano 4. februar, 2020 A vr?e vn BRAKE rde?e opozorilo(zapiska) pa ne zabremza ? Citiraj
SpEkTr Napisano 4. februar, 2020 Prijavi Napisano 4. februar, 2020 To je normalno. Brake opozorilo ?e ne pomeni da bremza na polno. Sploh ?e ima? nastavljeno na far. Citiraj
scania Napisano 5. februar, 2020 Prijavi Napisano 5. februar, 2020 Tako je rde?e opozorilo vr?e ven in ne bremza, je pa res da ni toliko blizu, se da normalno odreagirat. Bom kar pustil tako kot je :-) Citiraj
mazda_gg Napisano 5. februar, 2020 Avtor Prijavi Napisano 5. februar, 2020 Sem pogledal v nastavitve in imam nastavljeno na blizu. Zgleda se nisem naletel v taksno pozicijo razen opozorila za zaviranje na hud. Nebi pa glih rad probal na slepo. :-)U Top Gear su razbili CX-5 kad su isprobavali. Ne znam koja epizoda. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.