Skoči na vsebino

mazda 2 bluetooth

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Pozdrav

Mazda 2 challenge posodil kolegu za 2 dni. Ko je seznanjal iphon z bluetooth je pomotoma zbrisal moj android telefon. Ok povezal nazaj moj telefon, javljam se lahko na bluetooth, pri klicanju me pa   spra?uje po ?pansko. In ja ?pansko pa pojma nimam. Kje se lahko nastavi nazaj na angle??ino. V knji?ici pi?e kako priti na language, pa kaj ko me ?enska ne zastopi ko ji govorim v angle??ini, jaz pa nje ne  :zvizga: . Nimam, tavelik ekran ampak tisti majhen z radijem drugo pa ni?. KAKO UTI?AT ?PANSKO IN DAT NAZAJ NA ANGLE?KO.

Hvala

Napisano

Deja de hablar en espanol. Cambiar a Ingles.

Ok, mal te hecam... takrat, ko neha govorit ?pansko posku?aj re?t English. Probaj na razli?nih delih in po?akaj, da odgovori neki v tej smeri " do you want to switch language to English" al pa "do you want to set the language to English". V glavnem nekaj v tej smeri in potrdi? z "yes".

To je verjetno kolega, ko je uparjal BT rekel nekaj takega, da je spremenilo v ?pan??ino in je potrdil ?e s "si" pa je zajebal do konca.

Druga? pa rezervna re?itev... najdi nekoga, ki zna ?pansko :P

33112_1.png

Napisano

V bistvu je podobno italijan??ini.Pusti? tako in je.

Pa ?e lepo je poslu?at deklico, ki govori ?pansko. Tudi francosko zna zvenet super. Ona te vodi po nekih cestah ti si pa z mislimi drugje. :)

Napisano

V bistvu je podobno italijan??ini.Pusti? tako in je.

Pa ?e lepo je poslu?at deklico, ki govori ?pansko. Tudi francosko zna zvenet super. Ona te vodi po nekih cestah ti si pa z mislimi drugje. :)

In potem ko se ho?e? vrniti v realnost, da? na Nem??ino .

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.