ReDevil Napisano 9. januar, 2006 Prijavi Napisano 9. januar, 2006 ?eprov se mi zdi da je zdej bolj sezona za kepanje, kokr te vrste robo! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
David Napisano 25. januar, 2006 Prijavi Napisano 25. januar, 2006 O?itno se je na?a prodajalka Alfe za?ela ukravjat tudi s prodajo nepremi?nin..... LP dAVid Citiraj Feel free....
mazda-mx3 Napisano 25. januar, 2006 Prijavi Napisano 25. januar, 2006 david...ma kje za vraga si pa zdej to zbrskal?!?!? ma si en ?porka?un joke Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
David Napisano 25. januar, 2006 Prijavi Napisano 25. januar, 2006 David priden de?ko.... Citiraj Feel free....
Symon Napisano 25. januar, 2006 Prijavi Napisano 25. januar, 2006 Prodaja o?ala, ?evlje, bazen... :ne vem: Mater sploh ni slaba. Obvlada sceno. Samo meni se zdijo tak?ne ?enske... Hm takole bom napisal: tukaj na internetu jo cela Slovenija vidi zastonj, ?e bi se slikala za Playboy bi jo pa samo par bralcev, nekaj sosedov pa ?e pokasirala bi. Ampak je bja? taprava! PS: Poglejte si spodnji desni kot. Zdaj je ?e kar Mađarka. Citiraj
David Napisano 25. januar, 2006 Prijavi Napisano 25. januar, 2006 . Zdaj je ?e kar Mađarka. Ej to sem tudi sam vidu...nimam pojma... Citiraj Feel free....
komar Napisano 26. januar, 2006 Prijavi Napisano 26. januar, 2006 DAVVID - ti lumpek ti !!!! To em delaj - hehehe Citiraj Papa, Tomi
poky Napisano 26. januar, 2006 Prijavi Napisano 26. januar, 2006 Bravo David! Zdaj vidim,da ?e ma? ve? tega.... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
David Napisano 27. januar, 2006 Prijavi Napisano 27. januar, 2006 Evo ?e scan s ?asopisa..... Citiraj Feel free....
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.